• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adana estetik olanlar nerdee ?

muhendis.pnr

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2009
125
0
316
Adana
Arkadaşlar Adana da olupta burun estetiği olanlar nerdee yardımcıı olurmusunuzz?.Ameliyat olan arkadaşlar yardımcı olabilmek için fotolarını paylaşarak hangi doktora ne kadara olduğunu belirtebilirse gerçekten çok iyi olacak. 2009 dan beri araştıryorum hala çok kararsızım karar verdiğimde de param yetişmiyor o yüzden ücrette benim için çok önemli:) Ayrıca sigortalılar ücretsiz ameliyat olabiliyorlar mı?Şimdiden teşekkürler:40:

Yaa ama hiç mi kimse yokk :( 1 kişi bile estetik olmadımı yanii sadece memnuniyetinizi öğrenmek istiyorum bu yıl okulum bitiyor ve artık ameliyat olmam lazım lütfen yardımcı olur musunuz ?

Buldum ama görüşmeye gidemedim. Ersal Kaya çok iyi bir doktor diye duydum muayenesini aradım ve görüşme ücreti alınmadığını da öğrendim yeri de Sularda eski çağlar hastanesi varmış yapı kredi üstü orda..Randevu almama rağmen gidemedim istersen gidip görüş .

Merhaba arkadaslar ben EPC hastanesinde oldum ameliyatımı(meme büyütme) doktorum Öznur Pekedis'ti.Hem hastane personelinden hemde doktorumdan cok memnun kaldım.Tavsiye edebilirim rahatlıkla

bende küçültme istiyorum cnm peki görüşme ücreti varmı. sen nekadar oldun

kızlar merhaba, ersal kaya ve erol kesiktaş hakkında bilgi almak istiyorum. çok kararsızım bu kadar sıkıntıdan sonra sorun yaşamak istemiyorum tekrar :(

kızlar ben daha önce de yazdım bir kaç başlığa Serkan beye ameliyat oldum ben 1 yıl önce ama hiç memnun değilim burnumun sol tarafı yukarıda sağ tarafı aşağıda,çok belirgin ödemlerim kaldı burun ucumda,geçecek geçecek dedi durdu ama geçmedi maalesef 2.ameliyatı olman lazım çok küçük bir operasyon dedi geçen hafta tekrar bir operasyon geçirdim dediğine göre şişlik tampon falan olmayacaktı ama bir çıktım resmen yeniden ameliyat olmuşum tampon alçı dikiş hepsi var. :(( onu da kabul ettim ama hala istediğim gibi değil hala simetri sorunu var resmen.Şu an burun ucum çok şiş ama eski ödemler hala yerinde elime geliyor dokununca deliriyorum o yüzden çok mutsuzum. Her şeyin geçeceği vaat edilen ameliyatta çektiğim acıyla ve daha fazla ödemle kaldım sadece. Resmen kendimi salak gibi hissediyorum. benden size tavsiye Serkan beye ameliyat olmayın ben yandım siz yanmayın. Hastanede tanıştığım bir kız Ersal beye ameliyat olmuş onunla konuştum fotoğraflarına baktım nasıl özendim anlatamam. Cemil beyle ya da Ersal beyle görüşün derim ikisinden birine karar verin ama karar sizin sonuçta. Çok fazla soran insan var diye bilgilendirmek istedim ben. sorunuz olursa yardımcı olmaya çalışırım.

Merhaba kızlar. Ben gün aldım EPCde Yalcın Kayaya olacagım hem de Haktan ergin Bagış girecek ameliyatıma hem kbb hem estetik yani. Bu doktorlar hakkında bilginiz var mı? iyi ya da kötü

Arkadaşlar Adana'da bukadar estetik hastaneleri varken hiç kimse amaliyat olmadımıki? Meme küçültme ve toparlama amaliyatı için iyi ve tecrübeli bir doktor arıyorum. Yardım lütfennnnn :KK31:

Arkadaşlar Adana'da bukadar estetik hastaneleri varken hiç kimse amaliyat olmadımıki? Meme küçültme ve toparlama amaliyatı için iyi ve tecrübeli bir doktor arıyorum. Yardım lütfennnnn :KK31:
Canım sen meme küçültme oldun mu bende istiyorum ama hiç bilgi yok

Yakın zamanda Erol Kesiktaş hocama burun ameliyatı oldum. Gercekten mükemmel bir doktor; işini cidden narin ve titizliklikle yapıyormuş çünkü ne morartım ne şişliğim hiç bir şeyim olmadan atlattım.. Artık aşırı doğal bir burna sahibim... Adana ‘ da doktor araştırması yapanlar hiç düşünmesinler bile Erol Bey ‘e gitsinler

Back