Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neresi Canım? Bide terapi derken ne uyguluyorlarEPC hastahanesini bilemem canim ama Adana'da baska bir yer onerebilirim. Terapilerle yendim bu sorunu. Cok da memnun kaldim
Neresi Canım? Bide terapi derken ne uyguluyorlar
Ben gittim canım çok memnun kaldımReklam amacı gütmeden Cidden samimi olursanız Mutlu olurum.Az birşey empati kurun lütfen dürüstlük
Parmak egzersizi yoktu EPC hastanesin deKegel egzersizleri ve parmak egzersizleri yaparken ayni zamanda psikolojik destek de oluyor. Kendini rahat hissettiginde cok daha kolay asiyorsun
Ben Epc yi bilmiyorum. Kendi gittiğim yerden bahsettim canımParmak egzersizi yoktu EPC hastanesin de
Hiç Tereddüt etmeden git canım melek gibilerReklam amacı gütmeden Cidden samimi olursanız Mutlu olurum.Az birşey empati kurun lütfen dürüstlük
Cok pahali ya hic insaflari yok
Cok pahali ya hic insaflari yok
Ben Varım canımCok pahali ya hic insaflari yok
Ben gecen yıl tedavi oldum iki günde ıyılestim canım bize de cok Pahalı gelmişti ama değdi ınan garanti verdiler ve sözlerini tuttularCok pahali ya hic insaflari yok
nasıl bir tedavi uygulanıyor acaba bende gitmeyi düşünüyorum Epc ye
Elaaa tedavi ne kadar sürdü ve nasıl bi tedaviBen gecen yıl tedavi oldum iki günde ıyılestim canım bize de cok Pahalı gelmişti ama değdi ınan garanti verdiler ve sözlerini tuttular