- 6 Aralık 2007
- 608
- 0
- 96
- 39
ve bebişlerimiz41 kere masallah büyümüsler ve cok tatlı olmuslar
ve gelin ve kaynanımıza insallah hep böyle olursunuz
escape oglusun hasta heralde ilacları sıralamısın canım gecmis olsun
allah dostlugunuz daim etsin canım
janet'cim şekerim güzel dileklerin için çok saol.. inşallah senide aramızda görürüz tekrar..
oğluşum hasta değilde onlar normal ilaçları vitamin falan orası onun sehbası olunca herşeyi orda normal olarak.. yinede saol canım..
ve de o gelin-kaynana da benim anneciğimle kardeşimin yavuklusu sırnaşık şey
hele bebişler :ecrin_bebek:allah nazarlardan korusun inşallah :Saruboceq:
escape ne güzel şeyler hazırlamışsınız ellerinize sağlık oğluşunu allahım sana bağışlasın :Saruboceq:
saolasın şekerim güzel dileklerin için a.s.
güzel adanamın güzel insanları hepiniz çok alısnız alalh dosluğunuzu daim etsin çok güzel bakıyosunuz hepinizin gözünün iç gülüyo allah bozmasın canım inşallh bir gün ben de gelirim buluşuruz
saol saol saol :1hug:
ay çok güzel çıkmışız herkesi çok sevdim güzel bir gündü yanlız benim bazı fotoğraflarım yok herkese çok teşekkürler yeni tanıştığımız birkaç arkadaş oldu onlarıda çok sevdim papatya çok güzel çıkmışsın kız üzülme yine güzel deilim diye ha.... neyse arkadaşlar inş bidahaki sefere tekrar birlikte oluruz herkese iyi geceler öptüm hepinizi
canımm... iiki geldin... anacım yolun bu tarafa düştükçe gel.. sanki çok uzağız birbirimze...
CANLARIM BENİM NE TATLI ÇIKMIŞSINIZ ESCAPE CANIM GELEMEDİM BEBİŞİ GÖRMEYE BUNUN İÇİN ÇOK ÜZÜLDÜM EMN OL:roflol:
BEN YİNE KISKANDIM AMA
NEYSE İŞİ DEĞİŞTİRDİM SİZİN YÜZÜNÜZDEN BULUŞMALARA DAHA RAHAT KATILABİLİRİM ARTIK
PAPATYAM SENİN GRDÜĞÜME SEVİNDİM
BEBİŞLER ÇOK SEVİMLİ BAYILDIM
:enbuyukkk:
BEBİŞLERİMİZE KOCAMAN MAŞALLAH ALLAH HAYIRLI ÖMÜRLER VERİSİN AİLELERİNE SEVDİKLERİNE BAĞIŞLASIN
canım hakkında hayırlısı neyse o olsun.. ama üzülme senin için daha ii olur değiştirmen kanımca... anladın sen onu... :jeyyar:
ama oğlum senide bekledi yani haberin olsun.. yetmedi o kadar hatun :roflol:
çok tatlıyız yaa
kesinlikle ööleyiz hayatıım... :dilcikar:
ya dikkat ediyorumda fotoğraflarda ben kilolu çıkıyorum anlamadım gitti yanaklarım tombiş tombiş
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
boşver sen resimleri sen çoooook güzelsin bitanem
maşallah adanalılar buluşma konusunda pek hamaratlar
yine kebaplar ve güzel yiyecekler yenilmiş güler yüzlü güzel sohbetler yapılıp harika bir gün geçirilmiş
ooohh sefanız olsun hepiniz harika gözüküyorsunuz küçük donjuana çok güldüm bebişlerede bayıldım allah onları nazardan saklasın dostluğunuz daim olsun kızlar
saol barçman abla... a.s.a.s.
maşallah adanalı hatunlar yine çatlatmişlar düşmanları:)))dostluğunuz daim olsun
adananın iki meleği bebeği süarcığımın zeynebine bakmaşallah escape senin yakışıklıyada maşallah büyüyünce çok canlar yakacak dikkat et:)))çok tatlı çıkmışlar maşallah süphanallah
kızlar sizlerde güzel çıkmışsınız hadi hadi kıskanmayım bakim
hepinize sevgiler
canım çok saol herşey için... Şeniz
darısıda sana inşallah... :ecrin_bebek:
bu arada kızın olursa onada göz dikeriz... Zeynep hanım zaten benim gelin.. oğlana harem kuruyorum... :lepi:
hepinize çok teşekkür ediyorum sizleri seviyorum
iiki geldin bacım çok mutlu ettin beni... :1hug:
ama ayrıca sana sööliceğim şeyler var kızınla ilgili... kaydirigubbakcemile3