Adana dan 2 si bir arada buluşma fotolarımız

janet'cim şekerim güzel dileklerin için çok saol.. inşallah senide aramızda görürüz tekrar..
oğluşum hasta değilde onlar normal ilaçları vitamin falan orası onun sehbası olunca herşeyi orda normal olarak.. yinede saol canım..
ve de o gelin-kaynana da benim anneciğimle kardeşimin yavuklusu sırnaşık şey

hele bebişler :ecrin_bebek:allah nazarlardan korusun inşallah :Saruboceq:
escape ne güzel şeyler hazırlamışsınız ellerinize sağlık oğluşunu allahım sana bağışlasın :Saruboceq:

saolasın şekerim güzel dileklerin için a.s.

saol saol saol :1hug:

canımm... iiki geldin... anacım yolun bu tarafa düştükçe gel.. sanki çok uzağız birbirimze...

BEBİŞLERİMİZE KOCAMAN MAŞALLAH ALLAH HAYIRLI ÖMÜRLER VERİSİN AİLELERİNE SEVDİKLERİNE BAĞIŞLASIN

canım hakkında hayırlısı neyse o olsun.. ama üzülme senin için daha ii olur değiştirmen kanımca... anladın sen onu... :jeyyar:

ama oğlum senide bekledi yani haberin olsun.. yetmedi o kadar hatun :roflol:

çok tatlıyız yaa

kesinlikle ööleyiz hayatıım... :dilcikar:

ya dikkat ediyorumda fotoğraflarda ben kilolu çıkıyorum anlamadım gitti yanaklarım tombiş tombiş
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

boşver sen resimleri sen çoooook güzelsin bitanem

saol barçman abla... a.s.a.s.

canım çok saol herşey için... Şeniz

darısıda sana inşallah... :ecrin_bebek:

bu arada kızın olursa onada göz dikeriz... Zeynep hanım zaten benim gelin.. oğlana harem kuruyorum... :lepi:

hepinize çok teşekkür ediyorum sizleri seviyorum

iiki geldin bacım çok mutlu ettin beni... :1hug:

ama ayrıca sana sööliceğim şeyler var kızınla ilgili... kaydirigubbakcemile3

yorum yazsam mı yazmasam mı bilemedim... CADIARZU

en iyisi yazmayayım... kaydirigubbakcemile3

amma siz anladınız sanırım olayı... :jeyyar:

Zeynep :asigim: Emir

son fotoya bayıldım yaa
kızımıza da bka oğlanın yakasına şımdıden yapışmış kaydirigubbakcemile3

canım ilk günden biliyorum ben annen oldugunu adana bulusmalarının sıkı takipcilerindenim insallah kızlarım büyüdükten sonra bende katılacağım
buluşmada gelinimiz diye tanıtmıştın sirineyi insallah cok mutlu olurlar
bu arada emir cok tatlı ve sen dogum yaptıktan sonra sanki 17 lik genc kız gibi olmuşun doğum sana yaramış

ben her zaman bayılmışımdır adana buluşmalarına, yine çok güzelsiniz ,başta azra sılam papatyam olmak üzere hepinizi öpüyorum ,dostluğunuz daim olsun inşallah , değmesin izmirden sevgiler herkese.......

Hepiniz çok güzel çıkmışsınız, aman değmesin, bebişlerde çok güzel , neşeniz eksik olmasın.......

bahsettiğin gelin kaynananın gelini ben oluyorum :asigim:çok teşşekür ederim güzel dileklerin için inşallah hayat hep böyle güzel olur hepimiz için:Saruboceq:a.s.

hep derlerdi adana buluşmalarına bir bak bakmadan geçme diye. bildikleri varmışki demişler ncekileri kaçırdığıma üzüldüm bak şimdi . dostluklarınız daim ve kadim olsun

çok hoşsunuz kızlar
bende gelmek isterim ama ceyhandayım çalışıyorum
arkadaşlıklarınızın devamı dileğiyle

güzel adana mın güzel insanları
ahh ahh memleket gibi varmı nasılda sıcacıksınız a.s.
inşallah bir buluşmanızda bende adana da olurum hepinizle tanışırız :enbuyukkk:

ya hepiniz harikasınız.çok güzrl resimler bunlarrr.çok güzel vakit geçirmişinizz...bende gelicem aranıza benide bekleyinn..

ay süpersiniz çok kıskandım vallahi -tatlicadiarzu-
ne güzel arkadaşlıklar dosluklar edinmişsiniz ne güzel
orda olmayı nasıl isterdim
Allah muhabbetinizi arttırsın hatunlar hepinize selamlar

valla ben çok kıskanıyorum adanalıları.hep aynı grup.ne güzel dostluk kurmuşsunuz maşallah

ne kadar sıcakkanlısınız çok güzel kaynaşmışsınız maşallah sizeee

valla kızlar şu aadan grubunu çok kıskanıyorum allah dostluğnuzu daim etsin valla yanınızada olabilmeyi gerçekten çok isterdim...delikafadulden

saifeyi bulana kadare garnım çatladı kızlarrr unutmadım heee kurban bayramında geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…