• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adana dan 2 si bir arada buluşma fotolarımız

Çokkk tatlısınız kızlar....
Valla adanaya gelince benim içinde buluşacaksınız, karışmam.
Hep böyle gülün, mutlu olun...

maşallah size Rabbim dostluğunuzu daim eylesin harika bi tablo sanal alemden gerçek hayata dökülen bi dostluk
nilbera başörtülü olan sensin değil mi canım maşallah pek beğendim seni kız oğlum olsaydı kaçırmazdım valla :roflol: maşallah Rabbim yüzün kadar güzel kılsın ömrünüa.s.

oleyy sabah sabah içim açıldı,,hihoyyyt
kızlar harikasınız,, bomba bombaaa,,:nazar::nazar:
dostluğunuz daim olsun,,,:1hug:
azra-sila, nilberamm,çok tatlısınız,, Şeniz

canım hemşerilerim allah dostluğunuzu daim etsin a.s
hepiniz çok güzelsiniz maşallah:nazar: hele bebişler :ecrin_bebek:allah nazarlardan korusun inşallah :Saruboceq: azracım çok tatlısın şekercim kardeşin tubayada bayıldım ne şirin bir kız :nazar: nilbera canım allah sana yüzün kadar güzel bir kısmet versin a.shayatında yüzün kadar güzel olsun inşallah :Saruboceq: escape ne güzel şeyler hazırlamışsınız ellerinize sağlık oğluşunu allahım sana bağışlasın :Saruboceq:
daylight canımcım allah mutluluğunuzu daim etsin:nazar:

Kıskandırma adına elinize kimse su dökemez azracım
Ne mutlu sizlere :nazar:
Yediniz içtiniz dostluğunuz hep böyle kalıcı olsun.kaydirigubbakcemile5
Hepinize istanbuldan sevgiler Şeniz
Teşekkür ederim canım benim bir gün sizleride aramızda görmek isteriz inşallah

azraaa sana bikere daha kanım kaynadıı böyle kımıl kımı oldummm :) sen neadar şirinsinn nekadar tatlısın sıcaklığın yüzündeki tebessümden bellii bitanemm.. ayrıcaa tuğbayada bayıldım doğrusu çok hoş bir kardeşin varr.. şu minikler varyaa miniklerrr yerimben onlarıı....nilbera canım çok tatlı bir bayansın, ve diğer fıstık hatunlar çok güzel çok hoşsunuz dostluğunuz daim olsunn...
Bu arada tuğbamıza asılan minik beymizi öle kolaymı ilanı aşk etmek?? de bakem evin varmı araban varmı kızımıız rahat ettirebilicekmisin bak ailesi el bebek gülbebek yetiştirdi evin küçüğü ve nazlısıdır bir dediği iki olmaz.. kızımıza anlı şanlı bir düğün ve takı merasimi isterizz (krizdeyizz bunlar şart) hem sen askerliğini ne olarkka yaptın bakim :))?? derslerin nasıldı öğretmenlerin memnunmu senden?? :))) sen tuğba teklifini kabul etmeyince hemen babama söylerim deişssin gözdağı vermişssin bu iş kafadan bitti bikere çünki sen en ufak tartışmayı direk aileye yansıtıyorsun :))) öyle kolaymııı benim azramın kardeşini almakkk beeeeee :))) vermiyorum uleeynnnn:)))
teşekkürler canım benim

size söyleyeceek söz bulamıyoruum valla. hepiniz harika görünüyorsunuz yaa. bu kadar güler yüzlü insanın bir arada toplanmış olması ender rastlanır bir durum valla. aranızda olmaya çook özendim. birde ayrıca kıskandıım. mutluluğunuz daim olsun inşallah.
buyur gel canım benim hemen sizler içinde bir buluşa ayarlarız

herzamanki gibi muhteşemsiniz, dostuğunuza hayranım, allah bozmasın, adanaya sevgiler, saygılar...
Teşekkürler canım benim

hepiniz çok şekersiniz kızlar mamalara bakmıyorum bile hiç kafamçokkarıştı
Nilbera canım senin kıyafet stiline bayılıyorum ben valla süper her zmaan uyumlu çok cici ya maşallah dedim bilee :nazar:
Teşekkür ederim canım benim buyur gel bekleriz inşallah

tek kelimeyle muhteşemsiniz arkadaşlar yaa bende bu guruba bayılıyorum valla...
yüzünüzden gülücükleriniz hiçç eksik olmasın inşallah ..
aramıza yeni katılan bebişlerede maşallahhh ne kadar şekerler yaaa ALLAH BAĞIŞLASIN...
Teşekkür ederim canım benim

hepinizi bir arada görmek ne kadar güzel ama bir eksiginiz var yine insallah sizleri hep böyle görürüz
daylıght esin yanındayken daha bir hoş bakmısın cok mutlu ve mesut gözüküyorsun allah mutlugunuzu daim etsin canım bir yerlerinize nazar boncugu filan takın cok yakısmısınız eşinle
ve bebişlerimiz :nazar::nazar: 41 kere masallah büyümüsler ve cok tatlı olmuslar
ve gelin ve kaynanımıza insallah hep böyle olursunuz
nilbera giyimine hayranım bir insan ancak bu kadar zevkli olur
escape oglusun hasta heralde ilacları sıralamısın canım gecmis olsun
ve sen azracım cok güzelsin yine
allah dostlugunuz daim etsin canım
canım ablam çok teşekkür ederim seni tekrardan aramızda görmeyi çok isteriz

Çokkk tatlısınız kızlar....
Valla adanaya gelince benim içinde buluşacaksınız, karışmam.
Hep böyle gülün, mutlu olun...
Canım benim hele sen bir gel hemen ayarlarız buluşmayı

maşallah size Rabbim dostluğunuzu daim eylesin harika bi tablo sanal alemden gerçek hayata dökülen bi dostluk
nilbera başörtülü olan sensin değil mi canım maşallah pek beğendim seni kız oğlum olsaydı kaçırmazdım valla :roflol: maşallah Rabbim yüzün kadar güzel kılsın ömrünüa.s.
Teşekkür ederim ablacım evet ablacım benim 2 arkadaş daha var ba örtülü ama tek olan fotolardaki baş örtülü benim kaydirigubbakcemile3 olur oğlunuda beklerim ben :D ama benim bir sevdiceğim var

oleyy sabah sabah içim açıldı,,hihoyyyt
kızlar harikasınız,, bomba bombaaa,,:nazar::nazar:
dostluğunuz daim olsun,,,:1hug:
azra-sila, nilberamm,çok tatlısınız,, Şeniz
Ablam canım ablam çok teşekkür ederim inşallah bir gün seninle göruşuruz

canım hemşerilerim allah dostluğunuzu daim etsin a.s
hepiniz çok güzelsiniz maşallah:nazar: hele bebişler :ecrin_bebek:allah nazarlardan korusun inşallah :Saruboceq: azracım çok tatlısın şekercim kardeşin tubayada bayıldım ne şirin bir kız :nazar: nilbera canım allah sana yüzün kadar güzel bir kısmet versin a.shayatında yüzün kadar güzel olsun inşallah :Saruboceq: escape ne güzel şeyler hazırlamışsınız ellerinize sağlık oğluşunu allahım sana bağışlasın :Saruboceq:
daylight canımcım allah mutluluğunuzu daim etsin:nazar:
Amin canım benim çok Teşekkür ederim hepinizden ALLAH ım razı olsun inşallah
hepinizi çok seviyorum iyi ki varsınız

ŞenizŞenizŞeniz

:nazar:canım hepiniz çok tatlısınız belliki çok eglenmişiniz ne güzel kızlar ben adanaya ilk geldigim de insanlar bana çok soguk gelmişlerdi apartmanda kimse kimseyle fazla görüşmüyor yani anladıgım kadarıyla kiracıları aralarına almıyorlar yasakkelime artık eskisi gibi üzülmüyorum :1no2: sizleride böyle görunce çok mutlu oldum kadınlar kulübünde tanışpda mı bir araya gelniz? ALLAH muhabbetinizi daim etsin

güzel adanamın güzel insanları hepiniz çok alısnız alalh dosluğunuzu daim etsin çok güzel bakıyosunuz hepinizin gözünün iç gülüyo allah bozmasın canım inşallh bir gün ben de gelirim buluşuruz

:nazar:canım hepiniz çok tatlısınız belliki çok eglenmişiniz ne güzel kızlar ben adanaya ilk geldigim de insanlar bana çok soguk gelmişlerdi apartmanda kimse kimseyle fazla görüşmüyor yani anladıgım kadarıyla kiracıları aralarına almıyorlar yasakkelime artık eskisi gibi üzülmüyorum :1no2: sizleride böyle görunce çok mutlu oldum kadınlar kulübünde tanışpda mı bir araya gelniz? ALLAH muhabbetinizi daim etsin
evt cnm topumuz ılk kez tanıştı yanı kk sayesınde ama bı aıle olduk resmen
sende buyur bır qun buluşumalarımıza:1hug:

güzel adanamın güzel insanları hepiniz çok alısnız alalh dosluğunuzu daim etsin çok güzel bakıyosunuz hepinizin gözünün iç gülüyo allah bozmasın canım inşallh bir gün ben de gelirim buluşuruz

inşallah cnm yaa:Saruboceq: sende qeldığınde ılk ışımız senn ıçın buluşmak olcakŞeniz

ay çok güzel çıkmışız herkesi çok sevdim güzel bir gündü yanlız benim bazı fotoğraflarım yok herkese çok teşekkürler yeni tanıştığımız birkaç arkadaş oldu onlarıda çok sevdim papatya çok güzel çıkmışsın kız üzülme yine güzel deilim diye ha.... neyse arkadaşlar inş bidahaki sefere tekrar birlikte oluruz herkese iyi geceler öptüm hepinizi

evt bencede çok güzel çıkmışsınız güzel adanamın güzel hemşerilerim azra_ sen ayrı bi güzelsin şeker hepsi güzelde

ne güzel yaaa..
allah mutluluğunuzu bozmasın...
ama ben yanlız kaldım buralarda, böyle kk dan kimsem yokk :((((((((
kıskanıyorum galibaaa :)))))

ne yapalım nilberam nasip değilmiş be güzelim kısmetten öteye geçilmiyor
eee senin gibi güzel kızı bu zamana kadar bekletirler mikaydirigubbakcemile3
olsun güzelim olmayan oğluma alamadım ama:roflol: sevdiğinle mutlu olursun inşallaha.s.

ay çok güzel çıkmışız herkesi çok sevdim güzel bir gündü yanlız benim bazı fotoğraflarım yok herkese çok teşekkürler yeni tanıştığımız birkaç arkadaş oldu onlarıda çok sevdim papatya çok güzel çıkmışsın kız üzülme yine güzel deilim diye ha.... neyse arkadaşlar inş bidahaki sefere tekrar birlikte oluruz herkese iyi geceler öptüm hepinizi

cnm bazılarında başı açık olduğun ıçın eklemek ıstemedıım yoksa eklıyecektıım
ekle dersen yınede eklerıım

azracım çok güzel fotolarınız sende çok güzelsin maşallah allah gülen yüzünüzü hep güldürsün inşallah

evet hepimiz kk sayesinde tanıştık ve çok iyi ahbap olduk şanslıyız ki bu kadar iyi insanlar biraraya gelebildik ne demekmiş kiracıyı araya almamakÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook mal sahibi mülk sahibi hani bunun ilk sahibi kuru 4duvar degil güzel yürak lazım bizlere bekleriz her daim

hepinizi bir arada görmek ne kadar güzel ama bir eksiginiz var yine insallah sizleri hep böyle görürüz
daylıght esin yanındayken daha bir hoş bakmısın cok mutlu ve mesut gözüküyorsun allah mutlugunuzu daim etsin canım bir yerlerinize nazar boncugu filan takın cok yakısmısınız eşinle
ve bebişlerimiz :nazar::nazar: 41 kere masallah büyümüsler ve cok tatlı olmuslar
ve gelin ve kaynanımıza insallah hep böyle olursunuz
nilbera giyimine hayranım bir insan ancak bu kadar zevkli olur
escape oglusun hasta heralde ilacları sıralamısın canım gecmis olsun
ve sen azracım cok güzelsin yine
allah dostlugunuz daim etsin canım

canım ablam eşime kavuştum ben gidemeyınce kocişkom tayin aldı geldi Rabbim cümleyi gurbetine vuslat saglasın çok mutluyum yansıyodur tabiki bakışlarıma duruşuma

Back