Adana dan 2 si bir arada buluşma fotolarımız

CANLARIM BENıM NE TATLI ÇIKMIŞSINIZ ESCAPE CANIM GELEMEDıM BEBıŞı GÖRMEYE BUNUN ıÇıN ÇOK ÜZÜLDÜM EMN OL:roflol:
BEN YıNE KISKANDIM AMA
NEYSE ıŞı DEĞıŞTıRDıM SıZıN YÜZÜNÜZDEN BULUŞMALARA DAHA RAHAT KATILABıLıRıM ARTIK
PAPATYAM SENıN GRDÜĞÜME SEVıNDıM
BEBıŞLER ÇOK SEVıMLı BAYILDIM
:enbuyukkk:

BEBıŞLERıMıZE KOCAMAN MAŞALLAH ALLAH HAYIRLI ÖMÜRLER VERıSıN AıLELERıNE SEVDıKLERıNE BAĞIŞLASIN

kızlaaaarrr....:lepi:
müjdemi isterim netimiz açıldı...:dance::dance:
yarın inşallah bende bendeki resimleri eklerim ayrıca yorum yazarım...laelaelaelaelae
şuan oğluşumla ilgilenmem gerek....

sizi çooooooooook seviyorum... Şeniz

hadi gözünaydın cnm:sm_cool:
güzel fotolarımızdan koy okey babya.s.

eh ööleyiz sanırsam... :roflol:

daha var durun oğlum azcık izin verirse eklicem... :ecrin_bebek:

ya dikkat ediyorumda fotoğraflarda ben kilolu çıkıyorum anlamadım gitti yanaklarım tombiş tombiş
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bu arada emre beye bakın artık sıklımış bız karılardan
oy duruşunu yerım senın bn

fotolarınız harika siz daha harikasınız .kıskandırıyo insanı resimlere baktıkça bakasım geliyo ne güzel ya
ne güzel bi beraberlik inşallah dostluğunuz ömür boyu sürer.hepinize sonsuz mutluluklar diliyorum

cnm hepiniz çok tatlısınz arkadaşlığınız daim olur inşş a.s.

yaaa resmen suıkast ne buu bee bnm resmlerım neden olee cıkmsss aayyy bırındee resmen uyumusm (tuuba):F:F

maşallah adanalılar buluşma konusunda pek hamaratlar

yine kebaplar ve güzel yiyecekler yenilmiş güler yüzlü güzel sohbetler yapılıp harika bir gün geçirilmiş

ooohh sefanız olsun hepiniz harika gözüküyorsunuz küçük donjuana çok güldüm bebişlerede bayıldım allah onları nazardan saklasın dostluğunuz daim olsun kızlar

maşallah adanalı hatunlar yine çatlatmişlar düşmanları:)))dostluğunuz daim olsun
adananın iki meleği bebeği süarcığımın zeynebine bakmaşallah escape senin yakışıklıyada maşallah büyüyünce çok canlar yakacak dikkat et:)))çok tatlı çıkmışlar maşallah süphanallah
kızlar sizlerde güzel çıkmışsınız hadi hadi kıskanmayım bakim
hepinize sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…