• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adana dan 2 si bir arada buluşma fotolarımız

daha çook foto ekliyecem...................
nılberada da foto çok o da akşama ekler anca kızlar söleyım

Son düzenleme:
Kıskandırma adına elinize kimse su dökemez azracım
Ne mutlu sizlere :nazar:
Yediniz içtiniz dostluğunuz hep böyle kalıcı olsun.kaydirigubbakcemile5
Hepinize istanbuldan sevgiler Şeniz

saol.ablacım bızden de selamlar olsun ıstanbulaa.s.
bız ınanın kı bırbırımıze doyamıyoruz kaydirigubbakcemile4
buluşamalarımızda kahkahalarımız havada uçuşuyorkaydirigubbakcemile3
resımlerde yansıyo sanırsama.s
ama yerı gelioo bırımızın bı sorunu olsa hepımız yanıyoruz:çok üzgünüm:
hayat ışte...:delphin:

normalde mamalarla başlarız fotolara ama bu sefer bı değışıklık olsun
ve dünyanın en güzel mamalarıyla başlayalıımŞeniz

hpim2420.jpg
[/IMG]
yerım bn sızıcokacimcoook
solda kı turunculu yakışıklı escapen oğluşu emre talhamız:ecrin_bebek:
sağda ki o güzel kızda zeynebimiz süarımızın kızı:emir_bebek:

hpim2448.jpg
[/IMG]
ŞenizŞeniz
hpim2422.jpg
[/IMG]
hpim2401.jpg
[/IMG]
hpim2402.jpg
[/IMG]
hpim2403.jpg
[/IMG]
escapemız döktürmüş walla cnm annesıyle bırlıkte ellerıne kollarına sağlık cnm arkadaşıım:1hug:

bu gruba bayılıyorum:asigim:
ne güzel çok eğlendiğiniz gözlerinizden belli oluyor,
hepiniz ayrı ayrı güzelsiniz
ama azra sılam başka güzel:asigim:Şeniz

bnden de bu kadar çoook yorulduum :delphin:
devamı nılberamda bu arada nılberanın yanın dakı erkek kardeşı onu söleyım ıstedımsengözlerimebaksanab

Son düzenleme:
azraaa sana bikere daha kanım kaynadıı böyle kımıl kımı oldummm :) sen neadar şirinsinn nekadar tatlısın sıcaklığın yüzündeki tebessümden bellii bitanemm.. ayrıcaa tuğbayada bayıldım doğrusu çok hoş bir kardeşin varr.. şu minikler varyaa miniklerrr yerimben onlarıı....nilbera canım çok tatlı bir bayansın, ve diğer fıstık hatunlar çok güzel çok hoşsunuz dostluğunuz daim olsunn...
Bu arada tuğbamıza asılan minik beymizi öle kolaymı ilanı aşk etmek?? de bakem evin varmı araban varmı kızımıız rahat ettirebilicekmisin bak ailesi el bebek gülbebek yetiştirdi evin küçüğü ve nazlısıdır bir dediği iki olmaz.. kızımıza anlı şanlı bir düğün ve takı merasimi isterizz (krizdeyizz bunlar şart) hem sen askerliğini ne olarkka yaptın bakim :))?? derslerin nasıldı öğretmenlerin memnunmu senden?? :))) sen tuğba teklifini kabul etmeyince hemen babama söylerim deişssin gözdağı vermişssin bu iş kafadan bitti bikere çünki sen en ufak tartışmayı direk aileye yansıtıyorsun :))) öyle kolaymııı benim azramın kardeşini almakkk beeeeee :))) vermiyorum uleeynnnn:)))

size söyleyeceek söz bulamıyoruum valla. hepiniz harika görünüyorsunuz yaa. bu kadar güler yüzlü insanın bir arada toplanmış olması ender rastlanır bir durum valla. aranızda olmaya çook özendim. birde ayrıca kıskandıım. mutluluğunuz daim olsun inşallah.

azraaa sana bikere daha kanım kaynadıı böyle kımıl kımı oldummm :) sen neadar şirinsinn nekadar tatlısın sıcaklığın yüzündeki tebessümden bellii bitanemm.. ayrıcaa tuğbayada bayıldım doğrusu çok hoş bir kardeşin varr.. şu minikler varyaa miniklerrr yerimben onlarıı....nilbera canım çok tatlı bir bayansın, ve diğer fıstık hatunlar çok güzel çok hoşsunuz dostluğunuz daim olsunn...
Bu arada tuğbamıza asılan minik beymizi öle kolaymı ilanı aşk etmek?? de bakem evin varmı araban varmı kızımıız rahat ettirebilicekmisin bak ailesi el bebek gülbebek yetiştirdi evin küçüğü ve nazlısıdır bir dediği iki olmaz.. kızımıza anlı şanlı bir düğün ve takı merasimi isterizz (krizdeyizz bunlar şart) hem sen askerliğini ne olarkka yaptın bakim :))?? derslerin nasıldı öğretmenlerin memnunmu senden?? :))) sen tuğba teklifini kabul etmeyince hemen babama söylerim deişssin gözdağı vermişssin bu iş kafadan bitti bikere çünki sen en ufak tartışmayı direk aileye yansıtıyorsun :))) öyle kolaymııı benim azramın kardeşini almakkk beeeeee :))) vermiyorum uleeynnnn:)))

tek kelıme ıle süpersın
süper bı anlatım kocaman öptüüm senı canuuuum

size söyleyeceek söz bulamıyoruum valla. hepiniz harika görünüyorsunuz yaa. bu kadar güler yüzlü insanın bir arada toplanmış olması ender rastlanır bir durum valla. aranızda olmaya çook özendim. birde ayrıca kıskandıım. mutluluğunuz daim olsun inşallah.

sende buyur ğel cnm yer çok
yerın ğenelını bn kplasamda kaydirigubbakcemile3
sana buluruuz:lepi:

herzamanki gibi muhteşemsiniz, dostuğunuza hayranım, allah bozmasın, adanaya sevgiler, saygılar...

hepiniz çok şekersiniz kızlar mamalara bakmıyorum bile hiç kafamçokkarıştı

Nilbera canım senin kıyafet stiline bayılıyorum ben valla süper her zmaan uyumlu çok cici ya maşallah dedim bilee :nazar:

tek kelimeyle muhteşemsiniz arkadaşlar yaa bende bu guruba bayılıyorum valla...
yüzünüzden gülücükleriniz hiçç eksik olmasın inşallah ..
aramıza yeni katılan bebişlerede maşallahhh ne kadar şekerler yaaa ALLAH BAĞIŞLASIN...

hepinizi bir arada görmek ne kadar güzel ama bir eksiginiz var yine insallah sizleri hep böyle görürüz
daylıght esin yanındayken daha bir hoş bakmısın cok mutlu ve mesut gözüküyorsun allah mutlugunuzu daim etsin canım bir yerlerinize nazar boncugu filan takın cok yakısmısınız eşinle
ve bebişlerimiz :nazar::nazar: 41 kere masallah büyümüsler ve cok tatlı olmuslar
ve gelin ve kaynanımıza insallah hep böyle olursunuz
nilbera giyimine hayranım bir insan ancak bu kadar zevkli olur
escape oglusun hasta heralde ilacları sıralamısın canım gecmis olsun
ve sen azracım cok güzelsin yine
allah dostlugunuz daim etsin canım

Son düzenleme:
Back