Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kıskandırma adına elinize kimse su dökemez azracım
Ne mutlu sizlere
Yediniz içtiniz dostluğunuz hep böyle kalıcı olsun.kaydirigubbakcemile5
Hepinize istanbuldan sevgiler Şeniz
azraaa sana bikere daha kanım kaynadıı böyle kımıl kımı oldummm :) sen neadar şirinsinn nekadar tatlısın sıcaklığın yüzündeki tebessümden bellii bitanemm.. ayrıcaa tuğbayada bayıldım doğrusu çok hoş bir kardeşin varr.. şu minikler varyaa miniklerrr yerimben onlarıı....nilbera canım çok tatlı bir bayansın, ve diğer fıstık hatunlar çok güzel çok hoşsunuz dostluğunuz daim olsunn...
Bu arada tuğbamıza asılan minik beymizi öle kolaymı ilanı aşk etmek?? de bakem evin varmı araban varmı kızımıız rahat ettirebilicekmisin bak ailesi el bebek gülbebek yetiştirdi evin küçüğü ve nazlısıdır bir dediği iki olmaz.. kızımıza anlı şanlı bir düğün ve takı merasimi isterizz (krizdeyizz bunlar şart) hem sen askerliğini ne olarkka yaptın bakim :))?? derslerin nasıldı öğretmenlerin memnunmu senden?? :))) sen tuğba teklifini kabul etmeyince hemen babama söylerim deişssin gözdağı vermişssin bu iş kafadan bitti bikere çünki sen en ufak tartışmayı direk aileye yansıtıyorsun :))) öyle kolaymııı benim azramın kardeşini almakkk beeeeee :))) vermiyorum uleeynnnn:)))
size söyleyeceek söz bulamıyoruum valla. hepiniz harika görünüyorsunuz yaa. bu kadar güler yüzlü insanın bir arada toplanmış olması ender rastlanır bir durum valla. aranızda olmaya çook özendim. birde ayrıca kıskandıım. mutluluğunuz daim olsun inşallah.