Adana da yasayan KK üyeleri haydi burada toplanıp tanışalım ve sonra da buluşalım:)

Bir gün öncesinde değil 2 3 öncesinden teyit edilmeliydi. Aramızda çalışanlar vs var bende dahil.
Bu bizim kabahatimiz olmamalı bence.

Aslında bunun gibi aktivite en az 2 hafta önce üyelere duyurulmalı ben bugün gördüm

kızlar nazarboncug duyuruyu çoktan yaptı ve sorun kimsenin gitmemiş olması değil biz gelecez diyip kimsenin gitmemiş olması. hani o burda yazsa ve kimse cevap vermeyip gitmeseydi oda gitmezdi zaten sorunda olmazdı. ama herkes gelecez gelecez dedi ve sonuç kimse yok. bu arada çoktan duyurmuştu zaten. 2 3 gün önce değil

Son düzenleme:
Arkadaşım haklısın geleceğim deyipte gelmeyenler ayıp etmiş

günaydın kızlar,
ofise gelir gelmez yazıyorum.
bende cumartesi buluşmaya katılmayı çok isteyenlerden hatta katılacağım diyenlerdendim
ama benim oğlum cuma akşamdan beri kötü,bu rağmen cumartesi yine gelebileceğimi düşündüm,
cumartesi öğle saatinden ofisten çıkıp eve gitti hazırlanmaya ama maalesef oğlumu hastaneye götürdük,
evde net bağlantım yok mecburen bugüne yazabiliyorum.
oğlumun sağlık sorunuyla ilgili hatta daha önce ''derdim var'' bölümüne de konu açmıştım
isterseniz bakabilirsiniz.
çok istedim ben inanın gelemedim ve haber verebilecek durumda olamadım
hatta keşke tlf numarası olsa arardım diye düşündüm
yaptığımdan dolayı yinede hekesten özür dilerim

ama asla laf olsun diye gelecem demedim,deseydim daha öncekilerde derdim
bu hafta müsaittim ona güvenerek gelecem dedim
ama oğlum yüzünden olmadı
tekrar özür dilerim
telafisine hazırım

merhabalar kızlar.
bende adanalıyım konu başlığını görünce bir gireyim dedim. ama adanada yaşamıyorum ((( ailem orada sık sık gidip geliyorum. Başka şehirde evliyim.
Sanırım sizlerde çok sık girmiyorsunuz forumaa baktım biraz seyrek yazıyorusnuz. nasıl memleketim sıcakmıı ah ah burunumda tütüyor

zuzucugum ve S&U cugum tesekkur ederim arkadaşlara gerekli acıklamaları yaptıgınız için:)))

meryemcıgım ogluna cok cok gecmıs olsun ozel durumlardan dolayı gelemeyenlere kesınlıkle sozum yok.Ilknur arkadasımda bıgun oncesınde cok ateslenmıstı ve rahatsızdı.S&U ıle de gorusmustuk telde onunda gecerlı bır sebebı vardı kucuk bebegı var ve uzak mesafedeydık esı bırakamadı.zuzu uzulme sana da cok gecmıs olsun.Ben bu gorevı ustumden atıyorum.Artık baska bır bulusma olursa katılırım ama sorumluluk ustlenmeyecegım o kesın:))

tekrar kusra bakma canım.heveslenmiştim mersinden gelecektim ama olmadı.

merhabalar, bende adana'dayım arkadaşlar, 4 yıllık evliyimmm 2 yasında kızım var, istanbul'dan gelin geldim, buluşmalarınızda bende olmak isterim:) sevgiler

sana nasıl mahçubum bilemezsin fönümü filan da çektirdim ayy ben neyapacaktım deyip durdum:44::44: bu kadan olur kendime pes dedim keşke özelden tel alış verşini yapsaydık ben bayan hafızayımdır derim nasıl unuturum düşün kuaförüm de Özal'da ordan bari elim yüzüm düzgün olmuşken dışarı çıkmak olsun diye markete gittim ordan bir arkadaşa filan zaman doldurdum yani

yaa cok uzuldum boyle olmasina.. walla heyecanla bulusma sonrasi yazacaklarinizi bekliyordum.. yaa belki nazar degismistir, boyle benim gibi gelmek isteyipde ama cokkkk uzakta oldugu icin gelme imkani olmadigi icin (yani benim nazarim degimis olabilir)) umarim yine boyle bisi yaparsiniz ve ozaman herkesde gelir.

vardır her işte bir hayır sağlık olsun napalım,
bundan sonra şartlı buluşma ayarlayalım gelmeyenlere ceza verelim :)

Arkadaslar hepınıze tesekkur ederımBen kıncı bır ınsan degılımdır kesınlıkle.O yuzden kızamıyorum hıcbırınıze.Telafısını yapalım dıyorsanız ben varım.En bastan berı butun gayretımle toparlamaya calıstım cunku herkesı.Saglık olsun ne yapalım.Meryemcıgım sıldım mesajları yollayabılırsın artık canım:)

kızlar bende adana dayım ne oldu anlayamadım...daha yeni gördüm burayı son durumu yani..buluşalım denmiş ama olmamış felan mı?
neyse benim adıma iyi olmuş.bende buluşmak istiyorum...
o zaman sorun her ne idiyse aşalım hep beraber...
buluşalım..bende katılmak istiyorum çok hemde..

Benimminikelam hosgeldın canım.Vallahı dedıgın gıbı bulusma bır turlu ayarlanamadı.Ben herkesın gelebılecegını dusunerek ıkı hafta oncesınden hatırlatma mesajı yayınladım ve sayfamızı takıp ettım.Ama ne yazık kı ben ve gec gelen bır arkadas dısında kımse katılamadı.Sanırım yanlıs bır zamanlama oldu.Ilerleyen zamanlarda bır bulusma daha ayarlayalım ama ben degıl sızler kararlastırın ne zaman ve nerede olacagına ok mı:)))

tamam..
burdan hemen arkadaşlara soralım..önümüzdeki hafta hafta sonuna ne dersiniz..yerine de beraber karar veririz.

Slm kızlar..
Eğer cidden buluşmaya niyetiniz varsa havalar bozulmadan buluşalım..

Buluşmaya gelmek isteyenler...hafta içimi uygun?hafta sonumu??
Buluşma listesi hazırlayalım
Katılmak isteyenler lütfen cevap yazsın

Ben 6 YILDIR Adanadayım..evliyim .Çalışmıyorum.Ev hanımıyım. Buluşmalarınıza katılmak için müsaitim.haberlerinizi bekliyorum.Her türlü sorunlara ve sevinçleri paylaşmaktan onur duyarım sağlıcakla kalın.:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…