Adana da yasayan KK üyeleri haydi burada toplanıp tanışalım ve sonra da buluşalım:)

nazarboncug

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2011
391
1
0
Adana
Hanımlar nerelerdesinizzz?Ben 2 yıllık evli henuz bebişi olmayan ev hanımı bir bayanım.Adana da yasayan benım gıbı evlı olan dertlerımı paylasabılecegım arkadaslar arıyorum.Once buradan tanısıp konusalım sonrada bulusup dertleselım ne dersınız?????

Diğer konuyu açan bendimm bakalım sen bizleri buluşturabilecek misin ben özelden msj atamıyorum msnini yollarsan eklerm istersen.. telefondada görüşeblrz msnden weririm numaramı.. kısa bir özetlede 22 yaşındayım eşimden boşanıyorum we çalışıyorum..

DERTLEŞMEK İÇİN EVLİ BAYAN ARIYORSAN BEN DE O DEGİLİM;ÇÜNKÜ 2yıl önce ayrıldım Allah tasa,gam,dert vermesin

yazışılarak tanışmak
zor insanlar yazarak %5 telefonda %30 yüzyüze konuşarak %100 ilerşim kurabiliyormuşşşş
yani plan yapın ben hertürlü uyarım enkısa zamanda biraraya gelelim hanımlar sevgiler !!!

daylıght canım haklısın aslında haklısın nıye kı sadece evlı dıye sınırlandırmısım aslında sen soyleyınce kafama dank ettı:)tabı kı esınden ayrılmıs olmanız sızınle gorusmeyecegım anlamına gelmıyor.Yanı aslında benım kastetmek ıstedıgım suydu yanı yasca bırbırımıze yakın olupta konusulacak dertlesılecek konularda bırbırımızı anlayabılelım dıye dedım:)Kırdıysam sızı ozur dılerım oyle demek ıstememıstım aslında.Sız yer ve zaman konusunda herhangı bır fıkır verın ben uyarım aslında ev hanımı oldugum ıcın genellıkle musaıtım.

selam kızlarr bende adanadayım
3,5 yıldır evliyim bir tane oğlum var çalışıyorum
ama buluşma felan ayarlarsanız bende katılabilriim belki önceden haberim olursa

selam kızlar
bende adana da yaşıyorum..ama şimdi tatildeyim..eylülde adana da olurum.ancak o zaman size katılabilirim..
evliyim bir kızım var..sadece evli gibi bir sınırlama olmasaymış keşke..ya da sende haklıısn ortak payda daha çok çıkabilir diye düşünmüşte olabilirsin..

Son düzenleme:
benimminikelam ve meryemmeryem hosgeldınız.aslında haklısın canım sadece evlı olanlar gıbı bır sınrlandırma yapmak belkı yanlıs ama en azından cektıgımız sıkıntılar veya yasadıgımız mutluluklar yanı ortak paylasımlar acısından daha ıyı olacagını dusundum acıkcası.eylul ayında beklerız canım burada oldugunda ancak bır bulusma ayarlanmıs olur sanırım.yaz donemı dolayısı ıle herkesın tatıl planları fılan var sanırım.

Merhabalar kızlar bende Adanada yaşıyorum ev hanımı ve 2 çocuk annesiyim.Derlerimizle dertlenip mutluluklarımızla mutlu olalım bende katılmaya çalışırım...

Hanımlar 23 temmuz c.tesi günü akşam görüşebilecek olanlar war mı? Ben çalışıyorum gündüz derseniz de olur uğrarım yanınıza tanışmak için.. Artık lütfen ayarlayalım bir buluşma.. herkes yada bir zaman belirtsin ..

slmmlarr herkese benimde eşim adanalı onun sayesinde yarı adanalı sayılıyorum galiba ama istanbulda yaşıyoruz 15inde nasipse adanada olacağızz inşallah görüşebilirizzzz

kızlar bence bu sayfayı güncel tutalım..daha adanalı arkadaşlar çoktur hem hepsineulaşmış oluruz:) birde beni bekleyin eylülde yapalım buluşma..hem bensiz siz keyif alamazsınız diye diyorum yani..beni kaçırmayın9:

Evet kızlar hepınıze katılıyorum ayrı ayrı:)))Ad3s canım yaz donemı dolayısı ıle herkesın tatıl planları var ve cogu kısı yazlık yada yaylalarda oluyor.O yuzden bence de eylulde bır bulusma ayarlamak en mantıklısı olur.Ben 23 temmuzda buyuk ıhtımalla yazlıkta oluru.hafta sonu tatıl cunku esım.bu sayfayı guncel tutmak konusunda haklısın benımınıkelam senı dort gozle beklıyoruz canım hepımız bır arada olalım kızlar.kalabalık olursak cok daha keyıflı gececek gunumuz ben emınım:)))))

Selam kızlar yaa 23 inde arkadaşımın nişanı var
birde ben hafta içleri çalışıyorum ama hafat sonlarıda yaylaya gidiyoruz
arkadaşların dediği gibi yaz bittikten sonra dah müsait olurum bende

lütfen güncel tutalım bu sayfayı yaa gerçekten

bende bende varım adanadan...
buluşma olacağı zaman haber vermeyi unutmayın emi..

Tamam su perisi senıde unutmayalım da sende burayı takıp etmeyı unutma:))Eylul ayının ılk haftası bayram kızlar o yuden ıkıncı haftadan sonra ancak bulusma ayarlanır.Buraya yazan herkes eylul ıkıncı haftası unutmasın buraya bakmayı ok mı:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…