• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adana da yasayan KK üyeleri haydi burada toplanıp tanışalım ve sonra da buluşalım:)

bak sen şuu kıslara,bende dünyadan bihaberim..artık kimse yazmaz diye bu topiğe ugramaz olmuştum gördümki barış bayrakları dalgalanmaya başlamış:kkk:
herkes gibi bende buluşmaya gelemedim ama allahtan ben bigün öncesinden haber vermiştim.çok felaket hastaydım ateş,halsizlik,farenjit,bademcik..vs hepsi aynı anda ve buluşma günü öncesinde beni buldular bende o yüzden gelememiştim.bu sefer allahtan bi mani çıkmazsa erkenden ordayım :34: öptüm herkesi:51:

Selam Hanımlar; mesaj gönderememekteyim hala. nazarboncugu veya herhangi bir arkadaşım görüşmeye gideceklerden bana numarasını mesaj olarak göndermesi mümkün mü? direk arayıp konuşabilsem ? madem yarın görüşülecek mesajı gören arkadaşlardan biri umarım en kısa zamanda cevap verir.

zuzu canım ya calısanlar ıcın hafta ıcı pek uygun olmuyor dıye hafta sonu kararlastırdık.Umarım sende gelebılırsın:(

ad3s sana ozelden cebımı yazıyorum.mesajı alır almaz ara ok?

Merhaba Ebrusu,
yarın bulusma planlıyoruz herkese ozelden mesaj attım.Suan 4 kısı onay verdı.Sende katılmak ıstedıgını belırtmıssın.Eger yarın ıcın ısın yoksa beklerız.Bu mesajı okudugunda gelebılecek olursan ozelden cevap yazıp telefon numaranı da verırsen sevınırım.Benım adım Esra bu arada.Bulusma bılgılerını aktarıyorum;

Bulusma Gunu:08 ekım 2011 cumartesı
Bulusma Yerı:Hayal Park Mono Lıfe
Saat:14.00

Gorusmek uzere

Biz oğluşumla gelicez (inş)
gelen olmazsa Nazar'la sosyeteye gidecez :)))

Ben açık adres bilmiyorum gideceklerden birine ulaşmam mümkün mü? nazarboncugu mesajın gelmemiş bana numaranı alamadım o nedenle.. umarım mesajı biriniz görürsünüz):

zuzu canım ya calısanlar ıcın hafta ıcı pek uygun olmuyor dıye hafta sonu kararlastırdık.Umarım sende gelebılırsın:(

ad3s sana ozelden cebımı yazıyorum.mesajı alır almaz ara ok?

Merhaba Ebrusu,
yarın bulusma planlıyoruz herkese ozelden mesaj attım.Suan 4 kısı onay verdı.Sende katılmak ıstedıgını belırtmıssın.Eger yarın ıcın ısın yoksa beklerız.Bu mesajı okudugunda gelebılecek olursan ozelden cevap yazıp telefon numaranı da verırsen sevınırım.Benım adım Esra bu arada.Bulusma bılgılerını aktarıyorum;

Bulusma Gunu:08 ekım 2011 cumartesı
Bulusma Yerı:Hayal Park Mono Lıfe
Saat:14.00

Gorusmek uzere

aaa hayal park evımızın önü.......keşke adana da olsaydım bende gelirdim:97::97::97:

Cornella gercekten guzel olurdu gelebılseydın:)

ad3s canım aksaklıktan dolayı ozur dılerım forumda yazdıktan sonra ozelden cebımı yazmayı unutmusum.umarım gec kalmamısımdır ve gırıp bakarsın ozel mesaj kutuna:((

Süper bir buluşmaydı bence ,katılan gerkese ayrı ayrı teşekkür ederim:)))

biz teşekkür ederiz zorda olsa bütün engellere rağmen bizi biraya toplamayı başardığın için :71:
kızlar sizle tanıştığıma çok ama çok mutlu oldum .umarım devamı gelir,evimede bekliyorum hepinizi unutmayın :) öptüm hepinizi ve minik kaanımızı :)

:) evet güzel bir gündü kendi adıma:)
ben çok memnun oldum kızlar sizlerle tanıştığıma:)
tekrarının arasını çok koymayalım bence:)
öpüyorum sizi..

Evet gelemeyenler çok şey kaçırdı :)))
çok maceralı bigündü Nazar ve benim için..Sizden sonra bayaa bigezdik :66::66::66:

Dimi ama Yuseciğim bence de cok maceralı ve cok guzel bır gundu:)Istersen cekıldıgımız resmı burada da paylas.Sadece buradakı uyeler goruntuleyebılıyormus nasılsa.Gelmeyenlerde gorsunler ve catlasınlar bence:)))Benimminikelam ne zaman ıstersen senınle de program yaparız:))

ohhhh ne iyi yapmışsınız

şeytanın bacagı kırıldıgına göre devamı gelir geçtikten sonra okuyabildim saglık olsun neyse sevindim sizlerin adına en kısa zamanda fotoları paylaşın lütfen

kızlar aslında konu açacaktım fakat aradım taradım bu konuyu nerde duyuracağımı bulamadım.dedim bari adana topiğinden duyurayım.eğitime katılmak isteyen olursa özelden msj atabilir.
Montessori Eğitimi; çocuğun süreci yaşamasına izin verir ve ben kendim yapabilirim duygusunu hissettirir. Tüm dünyada 100 yılı aşkın bir süredir uygulanan ve her geçen gün saygınlığı artan Montessori yöntemini daha yakından tanımak, kendi çocuğunuzla evde yapabileceğiniz uygulama örneklerini görmek ve başka anne-babaların deneyimlerini paylaşmak için “Evde Montessori Sistemi” adlı atölye çalışmamıza hepiniz davetlisiniz.
http://www.montessori.org.tr/
Hilal Mutlusoy Öktem, Psikolojik Danışman, Montessori Eğitimcisi

Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Rehberlik Psikolojik Danısmanlık bölümünden 1998 yılında mezun olduktan sonra 1999 – 2003 yılları arasında TED Aliağa Koleji İlköğretim Okulu‘nda Psikolojik Danışmanlık yaptı. 2003 – 2008 yılları arasında Amerika Birlesik Devletleri’nde bulundu. Bu sırada Uluslararası Montessori Birliği’nden 3 - 6 yaş Montessori Öğretmenliği ve Okul Direktörlüğü Sertifikası aldı. 2004– 2008 yılları arasında Seattle’da bulunan Montessori Plus Preschool’da çalıştı. Halen yöneticisi olduğu Binbir Çiçek Çocuklar Evi’nde çalışmalarını sürdürmektedir. Evli ve iki çocuk annesidir.

Tarih:
4 Aralık 2011 Pazar
10:00- 12:00...1. Bölüm
12:00- 13:00...Ara
13:00- 15:00...2. Bölüm
Yer:
Katılımcı sayısına göre belirlenip, bildirimi yapılacaktır.
seminer ücreti, katılımcı sayısı arttıkça düşecektir.

Eklentiler

• $AAA.webp
    $AAA.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 61
Back