- 5 Temmuz 2008
- 238
- 15
- 298
- 43
- Konu Sahibi nazarboncug
kızlar ben mersindeyim olur mu:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizlere özeldende mesaj attıgım halde donus yapan olmadıgı ıcın ve benımınıkelam arkadasımızla bır arkadasımız daha eylul ortasında burada bulunacagı ıcın bulusmayı yıne ılerı bır tarıhe yanı ıkı hafta sonraya erteledıkBu bulusma oldukca gec ama cok guzel olacak gıbı gelıyor bana:)Herkesı bır araya toplamak oldukcada zahmetlı oluyor ama olsun gec olsun guc olmasın dımı ama:)))Zuzu eger gelebıleceksen bızım ıcın hıcbır sorun yok.Adana Mersın kardes sayılır zaten.Burayı takıp et buyur gel canım ılerkı haftalarda ok mı?
ilk buluşma için ben getirmeyi düşünmüyordum ama istiyosanız bizde kızımla birlikte geliriz tabiBen senın kızını yerım yerım bıtırırım bulusmaya getırınce bılıyorsun dımı canım:)))Ne demek getırebılırmıyım yaaa tabıkı getır.Htta Ilknur dıye bır arkadasım var oda kızını getırırse benım ıcın cıfte mutluluk olur gercekten:)Onumuzdekı haftalarda bu bulusma cok guzel olacak:))))
Zuzu sen gelmeye kesın kararlı ısen bulusma gunu gelır ben senı tren garından alırım hıc sorun degıl:)
Zuzu sen gelmeye kesın kararlı ısen bulusma gunu gelır ben senı tren garından alırım hıc sorun degıl:)
biliyorum tabi tyzesiii. sen benim kızıma doğuştan bağımlısın. göbek bağı kesildi kucağına verdiler varmı ötesi. İnşallah o zaman denk gelir ve gelirimm. çok güzel olurrr.Ben senın kızını yerım yerım bıtırırım bulusmaya getırınce bılıyorsun dımı canım:)))Ne demek getırebılırmıyım yaaa tabıkı getır.Htta Ilknur dıye bır arkadasım var oda kızını getırırse benım ıcın cıfte mutluluk olur gercekten:)Onumuzdekı haftalarda bu bulusma cok guzel olacak:))))
getir canım arkadaş olurlar. benim kızımda 6 aylık.ilk buluşma için ben getirmeyi düşünmüyordum ama istiyosanız bizde kızımla birlikte geliriz tabi
esracım sen ne iyi niyetli hatunsun böyle![]()
Buluştuğumuzda dostluklarımız pekişir daimi olur inş... Sabırsızlanıyoruz valla buluşma için...
Yok ebrushko henuz kacırmadın bulusmayı cunku toplanamadık:)
Ben bulusma tarıhını sımdıden net olarak yazıyorum arkadaslar.
Sımdıden not alın ki yok ben ayarlayamadım işim cıktı fılan yok ona göreeee
Ikı hafta oncesınden yazıyorum bulusma yerı zamanını herkes ayarlasın.
24 eylül cumartesi
saat:14.00
bulusma yeri:hayalpark mono life
Bulusma gunu ben 15 dakıka kadar once bulusma yerınde olacagım.
Kadınlar klubu masası olarak yer ayırtacagım.Hava durumuna gore ıcerıde veya dısarıda olabılır.
Bulusmaya gelenler masayı sorup benı bulabılırler.
Yok ebrushko henuz kacırmadın bulusmayı cunku toplanamadık:)
Ben bulusma tarıhını sımdıden net olarak yazıyorum arkadaslar.
Sımdıden not alın ki yok ben ayarlayamadım işim cıktı fılan yok ona göreeee
Ikı hafta oncesınden yazıyorum bulusma yerı zamanını herkes ayarlasın.
24 eylül cumartesi
saat:14.00
bulusma yeri:hayalpark mono life
Bulusma gunu ben 15 dakıka kadar once bulusma yerınde olacagım.
Kadınlar klubu masası olarak yer ayırtacagım.Hava durumuna gore ıcerıde veya dısarıda olabılır.
Bulusmaya gelenler masayı sorup benı bulabılırler.