• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adana da yasayan KK üyeleri haydi burada toplanıp tanışalım ve sonra da buluşalım:)

Sizlere özeldende mesaj attıgım halde donus yapan olmadıgı ıcın ve benımınıkelam arkadasımızla bır arkadasımız daha eylul ortasında burada bulunacagı ıcın bulusmayı yıne ılerı bır tarıhe yanı ıkı hafta sonraya erteledık:(Bu bulusma oldukca gec ama cok guzel olacak gıbı gelıyor bana:)Herkesı bır araya toplamak oldukcada zahmetlı oluyor ama olsun gec olsun guc olmasın dımı ama:)))Zuzu eger gelebıleceksen bızım ıcın hıcbır sorun yok.Adana Mersın kardes sayılır zaten.Burayı takıp et buyur gel canım ılerkı haftalarda ok mı?

Sizlere özeldende mesaj attıgım halde donus yapan olmadıgı ıcın ve benımınıkelam arkadasımızla bır arkadasımız daha eylul ortasında burada bulunacagı ıcın bulusmayı yıne ılerı bır tarıhe yanı ıkı hafta sonraya erteledık:(Bu bulusma oldukca gec ama cok guzel olacak gıbı gelıyor bana:)Herkesı bır araya toplamak oldukcada zahmetlı oluyor ama olsun gec olsun guc olmasın dımı ama:)))Zuzu eger gelebıleceksen bızım ıcın hıcbır sorun yok.Adana Mersın kardes sayılır zaten.Burayı takıp et buyur gel canım ılerkı haftalarda ok mı?

nazarboncukum teşekkür ederim.gelirim canım bi kaç gün önce haberim olsun.birde merkezi biyerde olsa iyi olur buluşma.trenle gelirim ben.adanaya geldim bi kaç kere ama heryerini çok bilemem.

ertelenmesine sevinmedim desem yalan olur çünkü ben bugün kuzenimin düğünü olduğu için hiç sesimi çıkarmamıştım. ohh İnşallah o zaman bişey çıkmazda kızımla gelirizz. nazarboncug teyzesi kısımla gelebilirmiyiz acebaaaa

Ben senın kızını yerım yerım bıtırırım bulusmaya getırınce bılıyorsun dımı canım:)))Ne demek getırebılırmıyım yaaa tabıkı getır.Htta Ilknur dıye bır arkadasım var oda kızını getırırse benım ıcın cıfte mutluluk olur gercekten:)Onumuzdekı haftalarda bu bulusma cok guzel olacak:))))

Ben senın kızını yerım yerım bıtırırım bulusmaya getırınce bılıyorsun dımı canım:)))Ne demek getırebılırmıyım yaaa tabıkı getır.Htta Ilknur dıye bır arkadasım var oda kızını getırırse benım ıcın cıfte mutluluk olur gercekten:)Onumuzdekı haftalarda bu bulusma cok guzel olacak:))))
ilk buluşma için ben getirmeyi düşünmüyordum ama istiyosanız bizde kızımla birlikte geliriz tabi :1:

Zuzu sen gelmeye kesın kararlı ısen bulusma gunu gelır ben senı tren garından alırım hıc sorun degıl:)

esracım sen ne iyi niyetli hatunsun böyle:kkk:

Zuzu sen gelmeye kesın kararlı ısen bulusma gunu gelır ben senı tren garından alırım hıc sorun degıl:)

yaaa nazarboncug ne kadannnda naziksin:) gelirim bu haftaiçi evi boyatacam bitek o işim var.ondan sonra boşum yaniii gelirim 45 dk lık yol...yeterki candan dostluklarım olsun.

biliyorum tabi tyzesiii. sen benim kızıma doğuştan bağımlısın. göbek bağı kesildi kucağına verdiler varmı ötesi. İnşallah o zaman denk gelir ve gelirimm. çok güzel olurrr.

ilk buluşma için ben getirmeyi düşünmüyordum ama istiyosanız bizde kızımla birlikte geliriz tabi :1:

esracım sen ne iyi niyetli hatunsun böyle:kkk:
getir canım arkadaş olurlar. benim kızımda 6 aylık.

Buluştuğumuzda dostluklarımız pekişir daimi olur inş... Sabırsızlanıyoruz valla buluşma için...

canım İnşallah olacak. nazarboncugla bizim dostluğumuz çoook pekişik sizinlede pekişiriz. çok güzel olur

İlkunurum senin de benden kalır yanın yok ki canikom sende öylesin:))

Zuzu sana kolay gelsın sımdıden.Facete buldum ekledım senı.Bıraz zor oldu ama oldu sonunda:))

Semamehmet vallahı herkes sabırsızlanıyor ama cogunluk bıraya bırazcık zor gelıyor:))

S&U yerım ben senı ve o tatlı kızşınııı:)))Hemde ne pekişik bizim dostlugumuz degıl mı ya;)
O mıs kokuyu hayatım boyunca unutmam mumkun degıl :)))

meryemmeryem senin mesajına cevap yazmıştım fakat hata verdi.senin mesaj kutun doluymuş daha önce belirtecektim unutmuşum

herkes buluşma gününü bekliyor galiba herkeste bi kıpraşma hissettim :1:
e buluşma günü gelene kadar biraz birbirimizi tanıyalım derim ne dersiniz?

Ben bi süredir giremedim KK'ne. Buluşma gerçekleşti mi yoksa gelecek hafta mı? Cumartesi diye yazılınca ben tarihi tam anlamadım. Hangi Cumartesiden bahsediyoruz?

Yok ebrushko henuz kacırmadın bulusmayı cunku toplanamadık:)
Ben bulusma tarıhını sımdıden net olarak yazıyorum arkadaslar.
Sımdıden not alın ki yok ben ayarlayamadım işim cıktı fılan yok ona göreeee:47:
Ikı hafta oncesınden yazıyorum bulusma yerı zamanını herkes ayarlasın.
24 eylül cumartesi
saat:14.00
bulusma yeri:hayalpark mono life
Bulusma gunu ben 15 dakıka kadar once bulusma yerınde olacagım.
Kadınlar klubu masası olarak yer ayırtacagım.Hava durumuna gore ıcerıde veya dısarıda olabılır.
Bulusmaya gelenler masayı sorup benı bulabılırler.

24 eylül cumartesi
Kadınlar klubu masası olarak yer ayırtacagım.Hava durumuna gore ıcerıde veya dısarıda olabılır.

İnşallah o gün kızımla orda olacağızzz. öptük seni

bende katılıyorum hanımlar.. özelden mesaj atamıyorum mesaj atan arkadaşlarım var haberi olsun.. iptal olma durumu
olursa belirtirseniz sevinirim..

24 eylül cumartesi

inşallah gelicem taaaa mersinden:)

Back