- Konu Sahibi nazarboncug
2milyon nüfuslu adanada sadece bu kadarmı kk üyesi var??

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hanımlar beklenen eylül ayı geldi, haftaya ayarlıyormuyuz artık görüşme?![]()
Herkese merhaba, zamanı uygun olursa ben de buluşmaya katılmak istiyorum ama ben bekarım ve evli bayanlar çocuklarının ateşinden gazından bahsedip kaynaşıverecek ve ben yine bir kenarda yalnız kalacağım diye de çekiniyorum açıkçası. Bekarların da katılımını sağlayalım.
herkese merhaba, zamanı uygun olursa ben de buluşmaya katılmak istiyorum ama ben bekarım ve evli bayanlar çocuklarının ateşinden gazından bahsedip kaynaşıverecek ve ben yine bir kenarda yalnız kalacağım diye de çekiniyorum açıkçası. Bekarların da katılımını sağlayalım.
Meryemcıgım ve dıger arkadaslar ben yarın saat 14:00 te bulusma yerını de hayal park olarak belırlerdım.Takıp edenler ve saatı gunu uygun bulanlar buraya yazsın ok mı? Ilknur ve ben orda olacagız.Hepınızı beklıyorum.
Ilknurcugum sonunda net baglandı canım:)))Bence sen nazı bır ıkı saatlıgıne annene bıraksan daha rahat edersın gıbıme gelıyor:))Yıne de sen bılırsın tabı kı nazı oper koklarım eger getırırsen ama tabıkı rahat durmayabılır o yuzden sen karar ver:)Ben yarın senı ararım.
Ozelden mesaj atıtın mı sen kızlara bılmedıgım ıcın ben yazmadım kımseye yarın haberleslım optum