• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adana da yasayan KK üyeleri haydi burada toplanıp tanışalım ve sonra da buluşalım:)

Herkese merhaba, zamanı uygun olursa ben de buluşmaya katılmak istiyorum ama ben bekarım ve evli bayanlar çocuklarının ateşinden gazından bahsedip kaynaşıverecek ve ben yine bir kenarda yalnız kalacağım diye de çekiniyorum açıkçası. Bekarların da katılımını sağlayalım.

Kızlar ben de katılmak isterim adanaya 19unda gelicem okuyorm.Ben de bekarım ama...

Son düzenleme:
Buluşma zamanı olarak ben bu cumartesi öğleden sonrasını ve buluşma noktası olarakta hayal parktaki mono life olmasını düşünüyorum.Fikirlerinizi ve katılım durumunuzu buradan bildirebilirsiniz.Ben birazdan en baştan bugune kadar yazıstıgımız uye ısımlerını yazacagım.Sızlerden en gec cuma gunune kadar buraya bılgı vermenızı rıca edıyorum.
Ben Esra bu arada:)))

Bu arada kısaca sızlerden aldıgım bılgılerle burada sızlerı tanıtacagım on bılgı olarak;

ad3s: 22 yaşında Adana da yaşıyor Atatürk caddesi civarı medeni durumu sanırım boşanmış:(

daylight: Adanada yaşıyor ne yazık ki 2 yıl önce eşinden ayrılmış:(

meryemmeryem:Adana da yasıyor 3.5 yıllık evli bir tane oğlişi var

benimminikelam: Adana da yasıyor evli

semamehmet:evli ev hanımı 2 tane çocuğu var

melekmehmet:eşi Adanalı eylul 15 te sanırım Adana da olacaktı?

Su-perisi: Adanada yasıyor bulusma gerceklesırse katılacak:)

Rose01:Adanada yasıyor oda katılacak bulusma olursa:)

ebrushko: Adana da yasıyor bekar

teamcoco: Adana da ögrenci bekar 19 eylulde Adana da olacak

avukat01:Adana da yasıyor evli 5 aylık oglu var

Ilknurgk(Kankim kendisi): Adana da yasıyor evli 6 aylık tatlı mı tatlı bir kızı var:)

Esra8(Yakinen tanırım kendisini):İskenderun da yasıyor bizimle bulusmayı cok ıstıyor İnşallah gelirse her zaman bekleriz kendisini:)))

Son düzenleme:
esrusummmmmmmmmm ınsallh adanlılarlan keyıflı bır gun gecırırsınız
genellıkle bulusmalrda resım cekılıp koyuolar topıge sızde cekılın
anı olur hemmmmm
ay super yha :(

esracım buluşma yeri ve günü bana uyar canım :21: yalnız bir sorum olacak bebişlerimizi getirmemiz serbestmi :1:
yoksa anneme satmak ilk buluşma için dahamı uygun:1::1:
Herkese merhaba, zamanı uygun olursa ben de buluşmaya katılmak istiyorum ama ben bekarım ve evli bayanlar çocuklarının ateşinden gazından bahsedip kaynaşıverecek ve ben yine bir kenarda yalnız kalacağım diye de çekiniyorum açıkçası. Bekarların da katılımını sağlayalım.

olurmu hiç öyle şey bir kenarda yalnız kalmakta ne demekmiş:47:

herkese merhaba, zamanı uygun olursa ben de buluşmaya katılmak istiyorum ama ben bekarım ve evli bayanlar çocuklarının ateşinden gazından bahsedip kaynaşıverecek ve ben yine bir kenarda yalnız kalacağım diye de çekiniyorum açıkçası. Bekarların da katılımını sağlayalım.

süpersin ya olay begendim çocuk dogurmak olaganüstü birsey ya sanki
yüzük kardesligi gibi bir $ey

kızlar bende katılmayı çok istiyorum,hayalpark bana uyar,evim yakın zaten
ama benim için saat önemli,siz kaçta buluşabileceksiniz söyleyin..biz hafta sonları yaylaya gidiyoruz ona göre ayarlayayım bende
ben oğlumu getirmeyecem çünkü 2 yaşında ve öyle akıllı uslu oturmaz şimdi
sürekli koşar oynar bende peşinden koşturuyorum,sizle rahat rahat oturup sohbet edemem :(

şimdi yarın mı olacak buluşma
hayalpark mono cafede saat kaçta olacak?

bekar arkadaşlarr yapmayın yaa dışlamayın bizi :(((
hep birlikte buluşalım
biz adanadaki kk üyeleriyle buluşalım istiyoruz öyle evliler felan demiyoruz kiiii
hep birlikte ne güzel kaynaşırız işte gelin hadi sizde

Meryemcıgım ve dıger arkadaslar ben yarın saat 14:00 te bulusma yerını de hayal park olarak belırlerdım.Takıp edenler ve saatı gunu uygun bulanlar buraya yazsın ok mı? Ilknur ve ben orda olacagız.Hepınızı beklıyorum.

Ilknurcugum sonunda net baglandı canım:)))Bence sen nazı bır ıkı saatlıgıne annene bıraksan daha rahat edersın gıbıme gelıyor:))Yıne de sen bılırsın tabı kı nazı oper koklarım eger getırırsen ama tabıkı rahat durmayabılır o yuzden sen karar ver:)Ben yarın senı ararım.
Ozelden mesaj atıtın mı sen kızlara bılmedıgım ıcın ben yazmadım kımseye yarın haberleslım optum

esracıgım tesekkur ederım canım.keske sende olsaydın ya:(bu toplanmamızda cok katılım olmayacak gıbı gelıyor bana ama bakalım yıne de ıyı vakıt gecırırız gıbı gelıyor bana:)resım konusunada gelınce bakalım bendekı makıne arızalı tatılde bıle arkadasların makınesını kullandık.eger arkadaslarda makıne olursa tabı kı ceker koyarız cokta ıyı olur:)

Meryemcıgım ve dıger arkadaslar ben yarın saat 14:00 te bulusma yerını de hayal park olarak belırlerdım.Takıp edenler ve saatı gunu uygun bulanlar buraya yazsın ok mı? Ilknur ve ben orda olacagız.Hepınızı beklıyorum.

Ilknurcugum sonunda net baglandı canım:)))Bence sen nazı bır ıkı saatlıgıne annene bıraksan daha rahat edersın gıbıme gelıyor:))Yıne de sen bılırsın tabı kı nazı oper koklarım eger getırırsen ama tabıkı rahat durmayabılır o yuzden sen karar ver:)Ben yarın senı ararım.
Ozelden mesaj atıtın mı sen kızlara bılmedıgım ıcın ben yazmadım kımseye yarın haberleslım optum

Mrb kızlar daha yeni okudum msjınızı ayarlayabilirmiyim bilmiyorum ama gelmeye çalışacağım inş.Malum bende 2 çocuk olunca önceden ayarlama yapmam gerekiyor...Gelemezsem öpüyorum hepinizi...

Back