Adana da tüp bebek tedavsi

Benim yumurta çok çıkıyor bütün tedavim de de ama bir türlü gebe kalmadım embriyo kalitesiz çıkıyor bizde de ve ne yazık ki tedavisi yok dedi doktor
olacak
Hiç aklıma gelmedi pıhtılaşma testi hamile olduğum dönem kan sulandırıcı kullandığım için balık yağı takviyesi kullanmadım haftada bir gün balık yapıp yiyorum
Pihtilasma testi yaptırın cd56 da yaptırın bence anı bebek kayıpları olunca bunlar yapılıyor genelde

Rahim şekil bozukluğuna da baktıran yani bende hepsi çıktığı için sizi uyarmak istedim bulent bey doktorum bu arada ben memnun kaldım size de öneririm
Teşekkür ederim laparoskopi oldum ben rahime herşeye bakıldı çok şükür bi sıkıntı yok tüplerim tıkanıktı sadece O da açıldı Çok şükür bülent haydar dedeoğlu mu benim erhan hocaydı başkentte

Rahim şekil bozukluğuna da baktıran yani bende hepsi çıktığı için sizi uyarmak istedim bulent bey doktorum bu arada ben memnun kaldım size de öneririm
Ben laparoskopi oldum tüp tıkanıklığı için rahmime de bakıldı çok şükür bi sıkıntı çıkması biopsiden de tek sorun yumurta rezervim az malesef bülent haydar dedeoğlu mu doktorunuz benim başkent te erhan hocaydı

Vermediler canım. Biz bazı seyleri netten ogrenmeye başladık.
Doktor sizinle birebir iletisim halinde olmuyor islem yapıp gidiyor .benim sonuc malesef negatif deger düştü olmadı. Bu sefer bülent haydardedeoglu na gidicez

Merhaba bende Bülent beye gidiyorum ekini de kendide çok iyi her konuda bilgi veriyorlar için rahat olsun. Transferimi oldum ben 4.günüm bugün bekliyorum. Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…