- 21 Kasım 2021
- 43
- 16
- 38
- 32
- Konu Sahibi ayseggglll
-
Hiç aklıma gelmedi pıhtılaşma testi hamile olduğum dönem kan sulandırıcı kullandığım için balık yağı takviyesi kullanmadım haftada bir gün balık yapıp yiyorumPihtilasma testi yapildınız mı? Balık yağı takviyesi aldınız mı?
olacakBenim yumurta çok çıkıyor bütün tedavim de de ama bir türlü gebe kalmadım embriyo kalitesiz çıkıyor bizde de ve ne yazık ki tedavisi yok dedi doktor
Pihtilasma testi yaptırın cd56 da yaptırın bence anı bebek kayıpları olunca bunlar yapılıyor geneldeHiç aklıma gelmedi pıhtılaşma testi hamile olduğum dönem kan sulandırıcı kullandığım için balık yağı takviyesi kullanmadım haftada bir gün balık yapıp yiyorum
İnşallah olur.pes etmek yok.olacak
Pihtilasma testi yaptırın cd56 da yaptırın bence anı bebek kayıpları olunca bunlar yapılıyor genelde
Çok teşekkür ederim hiç bilmiyordum doktorumda söylemedi en kısa zamanda yaptıracamolacak
Pihtilasma testi yaptırın cd56 da yaptırın bence anı bebek kayıpları olunca bunlar yapılıyor genelde
Rahim şekil bozukluğuna da baktıran yani bende hepsi çıktığı için sizi uyarmak istedim bulent bey doktorum bu arada ben memnun kaldım size de öneririmÇok teşekkür ederim hiç bilmiyordum doktorumda söylemedi en kısa zamanda yaptıracam
Teşekkür ederim laparoskopi oldum ben rahime herşeye bakıldı çok şükür bi sıkıntı yok tüplerim tıkanıktı sadece O da açıldı Çok şükür bülent haydar dedeoğlu mu benim erhan hocaydı başkentteRahim şekil bozukluğuna da baktıran yani bende hepsi çıktığı için sizi uyarmak istedim bulent bey doktorum bu arada ben memnun kaldım size de öneririm
Ben laparoskopi oldum tüp tıkanıklığı için rahmime de bakıldı çok şükür bi sıkıntı çıkması biopsiden de tek sorun yumurta rezervim az malesef bülent haydar dedeoğlu mu doktorunuz benim başkent te erhan hocaydıRahim şekil bozukluğuna da baktıran yani bende hepsi çıktığı için sizi uyarmak istedim bulent bey doktorum bu arada ben memnun kaldım size de öneririm
Transfer oldum cuma günü insallah kan testim varİnşallah ne yaptın transferi oldun mu
Cuma günüİnşallah test günün ne zmn
Ne hissediyorsun insallah vardırCuma günü
Kaçıncı gününSonucum cıktı 8.70 pozitif dediler fakat değerlerim cok düşükmüş. Pzt tekrar kan tahlili yapacaklarmış
12.GünKaçıncı günün
İnşallah yükselir embriyo kaliten nasıl di tam olarak sorun neydi ve bu kaçıncı denemen?12.Gün
Ilk denemem ama kalite bilgi vermedilerİnşallah yükselir embriyo kaliten nasıl di tam olarak sorun neydi ve bu kaçıncı denemen?
Mrb hangi hastane ve dojtora gittinizIlk denemem ama kalite bilgi vermediler
Nasıl bilgi vermediler her gün arayıp bilgi vermeleri lazım opudan sonra.Ilk denemem ama kalite bilgi vermediler
Merhaba bende Bülent beye gidiyorum ekini de kendide çok iyi her konuda bilgi veriyorlar için rahat olsun. Transferimi oldum ben 4.günüm bugün bekliyorum. Allah yardımcımız olsunVermediler canım. Biz bazı seyleri netten ogrenmeye başladık.
Doktor sizinle birebir iletisim halinde olmuyor islem yapıp gidiyor .benim sonuc malesef negatif deger düştü olmadı. Bu sefer bülent haydardedeoglu na gidicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?