Adana da tüp bebek tedavsi

Merhaba bende acıbadem e gidiyorum volkan bey e dün opu islemi yapıldı insallah rabbim emeklerimizi dualarımızı bosa çıkarmasın

Malesef bende erhan hoca da transfere kadar bile gidemedim amh çok düşük sizin probleminiz nedir acaba ben sonradan doğal yolla gebe kalabildim
Nasıl yani yumurtaniz mi gelişmedi amh düşük olsa da illa çıkar yumurta baksana doğal yolla gebe kalmissin Allâh sana bağışlasın
Benim pko var 30 yumurta toplandı 4 güne kdr 14 tane döllenmiş iyi dediler beşinci gün 4 tane kaldı kötü kalite dediler birinitransfer diğerleri imha ne dondurulmuş embriyo kaldı ne de pozitif sonuç alabildim

Benim kaliteli yumurtam hiç olmadı tedavideyken biri boş diğeri de kaliteli değildi olgunlaşmadı en fazla 1 yumurta çıkıyor benden malesef vitamin takviyesi ve arı sütü bal polen kullandım size de tavsiye ediyorum faydası oldu bana hamile kaldım ama malesef bebegimin kalbi durdu 8nci haftada nedenini bulamadık allahın izniyle inş sizde hamile kalırsınız yumurtanız çok en azından bu çok büyük avantaj moralinizi hiç bozmayın herşeyin bası stres

Benim yumurta çok çıkıyor bütün tedavim de de ama bir türlü gebe kalmadım embriyo kalitesiz çıkıyor bizde de ve ne yazık ki tedavisi yok dedi doktor

Benim yumurta çok çıkıyor bütün tedavim de de ama bir türlü gebe kalmadım embriyo kalitesiz çıkıyor bizde de ve ne yazık ki tedavisi yok dedi doktor
Arı sütü bal polen kullanın eşinizle beraber yumurta ve sperm kalitesine faydası var tabi bi de sağlıklı beslenme Yürüyüş spor yapmak lazım en önemli şey beslenme bana da tedavisi yok denildi ama tedavisi olmayan hastalık yok bence moralinizi yüksek tutun bu söylediklerimi bi deneyin

Çok teşekkür ederim deniyecem. Siz ne durumdasiniz şimdi tedaviyi bırakınız mi?

Pihtilasma testi yapildınız mı? Balık yağı takviyesi aldınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…