- 18 Aralık 2021
- 163
- 43
- 48
- 28
- Konu Sahibi ayseggglll
-
Tüp bebek mi denediniz hangi doktora gittiniz?Size de kalitesiz embriyo dediler mi başkentteSevemedim bi türlü evet aranan kelime negatif geldi çok bana
Denedim ama karışık benim durumum birazTüp bebek mi denediniz hangi doktora gittiniz?Size de kalitesiz embriyo dediler mi başkentte
Bunaltiyorum ama özür dilerim merak ediyorum kb karşı derken nasil yaniDenedim ama karışık benim durumum biraz
İnşallah ne yaptın transferi oldun muMerhaba bende acıbadem e gidiyorum volkan bey e dün opu islemi yapıldı insallah rabbim emeklerimizi dualarımızı bosa çıkarmasın
Baskent kışla da tayfun hocaya gidebilirsiniz ya da pınar hocayaMerhaba adana da tüp bebek yaptıranlar veya yaptıracak olanlar doktor önerisi verebilir hangi hasta daha iyi
Pınar hocaya gittim negatif sonuç aldımBaskent kışla da tayfun hocaya gidebilirsiniz ya da pınar hocaya
Malesef bende erhan hoca da transfere kadar bile gidemedim amh çok düşük sizin probleminiz nedir acaba ben sonradan doğal yolla gebe kalabildimPınar hocaya gittim negatif sonuç aldım
Nasıl yani yumurtaniz mi gelişmedi amh düşük olsa da illa çıkar yumurta baksana doğal yolla gebe kalmissin Allâh sana bağışlasınMalesef bende erhan hoca da transfere kadar bile gidemedim amh çok düşük sizin probleminiz nedir acaba ben sonradan doğal yolla gebe kalabildim
Benim kaliteli yumurtam hiç olmadı tedavideyken biri boş diğeri de kaliteli değildi olgunlaşmadı en fazla 1 yumurta çıkıyor benden malesef vitamin takviyesi ve arı sütü bal polen kullandım size de tavsiye ediyorum faydası oldu bana hamile kaldım ama malesef bebegimin kalbi durdu 8nci haftada nedenini bulamadık allahın izniyle inş sizde hamile kalırsınız yumurtanız çok en azından bu çok büyük avantaj moralinizi hiç bozmayın herşeyin bası stresNasıl yani yumurtaniz mi gelişmedi amh düşük olsa da illa çıkar yumurta baksana doğal yolla gebe kalmissin Allâh sana bağışlasın
Benim pko var 30 yumurta toplandı 4 güne kdr 14 tane döllenmiş iyi dediler beşinci gün 4 tane kaldı kötü kalite dediler birinitransfer diğerleri imha ne dondurulmuş embriyo kaldı ne de pozitif sonuç alabildim
Benim yumurta çok çıkıyor bütün tedavim de de ama bir türlü gebe kalmadım embriyo kalitesiz çıkıyor bizde de ve ne yazık ki tedavisi yok dedi doktorBenim kaliteli yumurtam hiç olmadı tedavideyken biri boş diğeri de kaliteli değildi olgunlaşmadı en fazla 1 yumurta çıkıyor benden malesef vitamin takviyesi ve arı sütü bal polen kullandım size de tavsiye ediyorum faydası oldu bana hamile kaldım ama malesef bebegimin kalbi durdu 8nci haftada nedenini bulamadık allahın izniyle inş sizde hamile kalırsınız yumurtanız çok en azından bu çok büyük avantaj moralinizi hiç bozmayın herşeyin bası stres
Benim yumurta çok çıkıyor bütün tedavim de de ama bir türlü gebe kalmadım embriyo kalitesiz çıkıyor bizde de ve ne yazık ki tedavisi yok dedi
Arı sütü bal polen kullanın eşinizle beraber yumurta ve sperm kalitesine faydası var tabi bi de sağlıklı beslenme Yürüyüş spor yapmak lazım en önemli şey beslenme bana da tedavisi yok denildi ama tedavisi olmayan hastalık yok bence moralinizi yüksek tutun bu söylediklerimi bi deneyinBenim yumurta çok çıkıyor bütün tedavim de de ama bir türlü gebe kalmadım embriyo kalitesiz çıkıyor bizde de ve ne yazık ki tedavisi yok dedi doktor
Çok teşekkür ederim deniyecemArı sütü bal polen kullanın eşinizle beraber yumurta ve sperm kalitesine faydası var tabi bi de sağlıklı beslenme Yürüyüş spor yapmak lazım en önemli şey beslenme bana da tedavisi yok denildi ama tedavisi olmayan hastalık yok bence moralinizi yüksek tutun bu söylediklerimi bi deneyin
Ben şuan da tedaviyi bıraktım vitamin ve arı sütü bal polen kullanıyorum doğal gebelik şansımı deniyorumÇok teşekkür ederim deniyecem. Siz ne durumdasiniz şimdi tedaviyi bırakınız mi?
İnşallah ne yaptın transferi oldun mu
İnşallah tekrar gebe kalırsın olursa yaz muhakkak bize de umut oluyor inşallah aynı anda yazarizBen şuan da tedaviyi bıraktım vitamin ve arı sütü bal polen kullanıyorum doğal gebelik şansımı deniyorum
İnşallah test günün ne zmnOldum transfer insallah güzel haberler alırız
Çok teşekkür ederim inş sizden de gebelik haberi bekliyorum allah isteyen herkese nasip etsin inş mutlaka yazicamİnşallah tekrar gebe kalırsın olursa yaz muhakkak bize de umut oluyor inşallah aynı anda yazariz
Pihtilasma testi yapildınız mı? Balık yağı takviyesi aldınız mı?Benim kaliteli yumurtam hiç olmadı tedavideyken biri boş diğeri de kaliteli değildi olgunlaşmadı en fazla 1 yumurta çıkıyor benden malesef vitamin takviyesi ve arı sütü bal polen kullandım size de tavsiye ediyorum faydası oldu bana hamile kaldım ama malesef bebegimin kalbi durdu 8nci haftada nedenini bulamadık allahın izniyle inş sizde hamile kalırsınız yumurtanız çok en azından bu çok büyük avantaj moralinizi hiç bozmayın herşeyin bası stres
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?