- 16 Mayıs 2021
- 1.842
- 1.062
- 29
- Konu Sahibi Mavilimavi
Gebe misinizYani sonradan bazı şeyler duydum bende bıraktım ve hala içime sinen bir doktor bulamadım maalesef. Siz bulabildiniz mı birini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gebe misinizYani sonradan bazı şeyler duydum bende bıraktım ve hala içime sinen bir doktor bulamadım maalesef. Siz bulabildiniz mı birini
Yok hayır 2.5 yıldır istiyoruz ama daha nasip olmadı. Doktorumu bıraktım yeni doktor arayisindayim ama henüz bulamadımGebe misiniz
Bülent beye randevu almak şuan imkansiz gibi maalesef. Ne zaman arasam en az bir ay sonrayı söylüyorlar. Bende başkent kışla daki Tayfun Çok ve özel muayenesi olan Cüneyt Evrüke arasında kaldımMerhaba, Adanada Bülent haydardedeoğlunu kesinlikle tavsiye ederim. Bir araştırın derim.
İlk kez gidileceğini zaman ne yazıkki uzak bir tarihe veriyorlar muayeneyi ama sonrasında böyle olmuyor. Bülent hocadan çok memnunum ve çok fazla tanıdığım var memnun kalan. Söylediğiniz doktorları tanımıyorum ama inşallah size iyi gelir onlarBülent beye randevu almak şuan imkansiz gibi maalesef. Ne zaman arasam en az bir ay sonrayı söylüyorlar. Bende başkent kışla daki Tayfun Çok ve özel muayenesi olan Cüneyt Evrüke arasında kaldım
Bende bir ay sonrasına aldım ama memnun kaldım kesinlikle almalısın bir ay sonra olsunBülent beye randevu almak şuan imkansiz gibi maalesef. Ne zaman arasam en az bir ay sonrayı söylüyorlar. Bende başkent kışla daki Tayfun Çok ve özel muayenesi olan Cüneyt Evrüke arasında kaldım
İnşallah çok teşekkür ederimİlk kez gidileceğini zaman ne yazıkki uzak bir tarihe veriyorlar muayeneyi ama sonrasında böyle olmuyor. Bülent hocadan çok memnunum ve çok fazla tanıdığım var memnun kalan. Söylediğiniz doktorları tanımıyorum ama inşallah size iyi gelir onlar
Şubat sonu dediler çok geç oluyor benim için acikcasi. Gene de cevabıniz için teşekkür ederimBende bir ay sonrasına aldım ama memnun kaldım kesinlikle almalısın bir ay sonra olsun
Merhaba Tayfun Çoka gittiniz mi?Şubat sonu dediler çok geç oluyor benim için acikcasi. Gene de cevabıniz için teşekkür ederim
Biraz geç gördüm mesajınızı kusura bakmayın. Hayır direk Cüneyt evrukeye gittim orada tedavi görüyorumMerhaba Tayfun Çoka gittiniz mi?
Kıvılcım hanıma gittim tüp bebek yapmıyor ama herşeyi tek tek sorup kontrol ediyor aksak birşey varsa kısa sürede çözüyor ve ne yapman gerektiğini söylüyorMerhabalar.. Adana da gidebileceğim en iyi kadın doğum uzmani arayisindayim. Hamile kalabilmek için tedavi yöntemleri ile en iyi önereceğiniz kadın doğum doktorları hakkında Bilgi verebilir misiniz?