- 19 Ekim 2021
- 63
- 16
- Konu Sahibi Mavilimavi
Maşallah Rabbim sağ salim kucağına almayi nasip etsin inşallah. Onun gittiği böyle olumlu sonuçlar alan doktor kim adana da mi ?Oda kendi 6 senedir bebk olsun diye uğraşıyo şimdi hamile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah Rabbim sağ salim kucağına almayi nasip etsin inşallah. Onun gittiği böyle olumlu sonuçlar alan doktor kim adana da mi ?Oda kendi 6 senedir bebk olsun diye uğraşıyo şimdi hamile
Anladım Allah'ım emeklerini boşa çıkarmasın inşallahAntep ankara maraş istanbul gitmedikleri hastane kalmadı
Herkesin farklı nedenleri var işte hiç bir sorun olmadan olmaması ne olacak nasıl olacak insanın kafasını yiyip bitiriyor1 kere oldu 1 yengem doğuma gitti biri kürtaja
İlaç tedavisi mi görüyorsunuz şu an soruyorum ama yanlış anlamayin lütfenOlur inşallah bende tekrardan kontrole gidicem
Anladım çok geçmiş olsun. Ameliyat oldunuz mu peki?Rahimde perde varmış ondan dolayı olmuş kan tahlili falan verdim yumurtalarda tembellik var dedi ameliyat dedi ameliyattan 2 ay sonra da yumurta çatlama iğnesi vurücaz dedi
Anladım güzel haberler alırsınız inşallah.Olucam iste
Haluk Ballı benim ailemin yani annemin teyzelerimin doktoruydu gerçekten güler yüzlü Bi doktor ona bişey diyemem okey ilk hamile kaldım gittim düşük yaptım normal olabilir tarzı Bi konuşma yaptı tekrar hamile kaldım tekrar düşük yaptım başka doktora hsg çektirdim rahminde şekil bozukluğu olduğu çıktı ortaya demem o ki ilk düşük yaptığım da beni biraz daha bilgilendrseydi en başta yapmam gerekenleri yapardım tedbirimi alırdım neyse herşey Bi sınav ne diyim.Merhabalar istiklal tıp merkezi Haluk Ballı var ilgili bir doktor fakat ben gebelik elde edemedim hala
O yüzden farklı bir doktor denemeyi düşünüyorum bende
Yani sonradan bazı şeyler duydum bende bıraktım ve hala içime sinen bir doktor bulamadım maalesef. Siz bulabildiniz mı biriniHaluk Ballı benim ailemin yani annemin teyzelerimin doktoruydu gerçekten güler yüzlü Bi doktor ona bişey diyemem okey ilk hamile kaldım gittim düşük yaptım normal olabilir tarzı Bi konuşma yaptı tekrar hamile kaldım tekrar düşük yaptım başka doktora hsg çektirdim rahminde şekil bozukluğu olduğu çıktı ortaya demem o ki ilk düşük yaptığım da beni biraz daha bilgilendrseydi en başta yapmam gerekenleri yapardım tedbirimi alırdım neyse herşey Bi sınav ne diyim.