- 11 Ocak 2015
- 3.106
- 4.134
-
- Konu Sahibi Benyazmazsamsenyazmazsan
Merhabalar herkese,
Ev arama ve ev duzme telaşına düşmeden artık gelinlik bakma vakti geldi diye düşünerek bugün çıktım Adana caddelerine. Ben 2 aydır Adana'da yaşıyorum ve biraz yabancisiyim. Gelelim gelinlik bakma macerama. Ben bugün Gazi Paşa Caddesindeki gelinlikcileri gezdim. Arya, Derya Demir, Atelier Mira ve Aysira ya baktım. Denedim. Gerçekten kim ne derse desin çok özel bir duygu. Ne giysem 'Ayy bu çok güzelmiş' diye çıktım Gelelim hoşuma giden modellere. Sizlere fotoğraf çekip paylaşmak çok isterdim ancak birçok yerde bu yasak. Ancak size anlatabilirim.
İlk Arya'ya girdim ve 2 model denedim fena değildi ama doğrusu çok da modern son moda şeyler bulamadım. Doğrusu biraz hayal kırıklığına uğradım diyebilirim.
İkinci Derya Demir de çok şık modeller vardı. Üstelik gayet uygun fiyatlara da vardı. İçime sinen modeller denedim.
Üçüncü durağım Atalier Mila oldu. Burada da çok seçenek bulamadım zaten yeni açılan bir mağazaymis. Ama çok şık ve sade gelinlikler vardı. Biraz sade olmakla beraber çok da alimliydi fiyatlar da açılışa özel indirimle fena değildi.
Son durağımız Aysira ise benim en sevdiğim durak oldu. Bu nedenle buradan çıktıktan sonra farklı bir yerlere daha gidip kafamı bulandırmak istemedim. Henüz karar veremedim. Ama ya Aysira ya da Derya Demir ağır basıyor gibi.
Umarım size yardımcı olur bu fikirler. Her şey gönlünüzce olsun. İlerleyen tecrubelerimi de paylaşacağım. Siz de paylaşmaktan kaçırmayın. Sevgiyle kalın.
Canım genel olarak fiyatlar nasıldı peki?
sen satın mı alacaksın kiralayacakmısın ?
dikim varmıydı buralarda?
Çok sordum kusura bakma :)
bu dediklerimin hepsi dikiyor zaten ama mesela mağazaya gidiyorsun modeli deniyorsun senin bedenine uygun dikiyorlar ya da modelde değişiklikler istersen yapıyorlar. Ben kiralamayi düşünüyordum en uygun 2000 TL fiyat aldım bugün kiralamak için. Ama pazarlığa biraz açık gibilerdi bu ilk verdikleri fiyat. 3000 TL arasında değişiyor. Yalnız normalde kiralama ve satın alma arasında en az 500 olmak üzere 1000 TL ye kadar fark çıkıyorken Aysira satma daha tercih edilsin diye sadece 100-150 TL fark koymuş satın almakla kiralamak arasına.
Gerçekten çooook teşekkür ederim Arya isim olarak abartılmış bi yer diye duydum yani oradaki gelinlikleri başka yerde aynı kaliteye daha ucuza bulabilirmişiz . Bende mayıs ayında denediğimde size deneyimlerimi anlatırım dedipiniz yerlere gideceğim. Daha önce çok kısa bi an baktım çok incelemedim ama iki yere gittim gazipaşa da yine ve çok ilgilendiler biri Feride Fashion diğeri Feray moda evi
Merhabalar herkese,
Ev arama ve ev duzme telaşına düşmeden artık gelinlik bakma vakti geldi diye düşünerek bugün çıktım Adana caddelerine. Ben 2 aydır Adana'da yaşıyorum ve biraz yabancisiyim. Gelelim gelinlik bakma macerama. Ben bugün Gazi Paşa Caddesindeki gelinlikcileri gezdim. Arya, Derya Demir, Atelier Mira ve Aysira ya baktım. Denedim. Gerçekten kim ne derse desin çok özel bir duygu. Ne giysem 'Ayy bu çok güzelmiş' diye çıktım Gelelim hoşuma giden modellere. Sizlere fotoğraf çekip paylaşmak çok isterdim ancak birçok yerde bu yasak. Ancak size anlatabilirim.
İlk Arya'ya girdim ve 2 model denedim fena değildi ama doğrusu çok da modern son moda şeyler bulamadım. Doğrusu biraz hayal kırıklığına uğradım diyebilirim.
İkinci Derya Demir de çok şık modeller vardı. Üstelik gayet uygun fiyatlara da vardı. İçime sinen modeller denedim.
Üçüncü durağım Atalier Mila oldu. Burada da çok seçenek bulamadım zaten yeni açılan bir mağazaymis. Ama çok şık ve sade gelinlikler vardı. Biraz sade olmakla beraber çok da alimliydi fiyatlar da açılışa özel indirimle fena değildi.
Son durağımız Aysira ise benim en sevdiğim durak oldu. Bu nedenle buradan çıktıktan sonra farklı bir yerlere daha gidip kafamı bulandırmak istemedim. Henüz karar veremedim. Ama ya Aysira ya da Derya Demir ağır basıyor gibi.
Umarım size yardımcı olur bu fikirler. Her şey gönlünüzce olsun. İlerleyen tecrubelerimi de paylaşacağım. Siz de paylaşmaktan kaçırmayın. Sevgiyle kalın.[/QUO
Canım yazdıkların için teşekkürler cuma günü bende adana da gelinlik bakmaya başlıcam bu yazdığın mağazalar birbirinie yakın mı adanayı hiç bilmiyorum yardımcı olursan sevinirim
Bende cuma başlıcam canım henna cok pahali diyorlar girip bakarsan bizede haber ver fiyatlar nasil DiyeEvet hepsi Gazi Paşa Caddesinde ve birbirlerine yakın. Hatta aynı caddede Henna gelinlik de var. Oraya da bak derim ben de yarın gidip bakmaya devam edeceğim artık bu hafta kararımı vereceğim.
.
Bende cuma başlıcam canım henna cok pahali diyorlar girip bakarsan bizede haber ver fiyatlar nasil Diye
kızlar ben de gelinliğimi Gazipaşa'da Arya mağazasında diktiriyorum,Ağustosta düğünüm.fiyatlar 1500 kiralamadan başlıyor.biraz yüksek gelebilir belki ama ben Vakıflar sarayına da baktım,evet fiyatlar daha uygun ama dikişler ve kumaş kalitesini hiç beğenmedim.gelinlik bu sonuçta,insanın içine sinmeli.o nedenle mutlaka bi Arya mağazasına da bakmanızı öneririm.
Allah içinize sindirsin hayırlı olsun. fiyatlar çok uçuk değil aslında. çok afedersiniz herhangibir mahalle moda evine bile baksanız bu fiyatları çıkarıyor zaten. şimdiden mutluluklar.
Simdiden hayırlı olsun gelinliğin . inşallah istediğin gbi bi sonuc alırsın kaca diktiriyorsun merak ettim cok ucuk değilse gidip bakayim mağazayakızlar ben de gelinliğimi Gazipaşa'da Arya mağazasında diktiriyorum,Ağustosta düğünüm.fiyatlar 1500 kiralamadan başlıyor.biraz yüksek gelebilir belki ama ben Vakıflar sarayına da baktım,evet fiyatlar daha uygun ama dikişler ve kumaş kalitesini hiç beğenmedim.gelinlik bu sonuçta,insanın içine sinmeli.o nedenle mutlaka bi Arya mağazasına da bakmanızı öneririm.
:) yeterince detayli anlatmissin eline koluna sağlık :) ufak ufak bakmaya baslamakta fayda var insallah uygun fiyata bulurumçok tşk ederim,umarım öyle olur :) umarım hepimiz memnun kalırız :) benim gelinliğimi ben geçen Ocak ayında ilk defa denemiştim,o zmn 14 Şubat Sevgililer Günü için kampanya vardı,kiralama 1500-satın alırsan 1750 idi.O zmn daha nişanıma 1 ay vardı diye almadım o gelinliği.Mart sonu yeniden orya gidip,denediğim gelinlikler arasında en çok onu sevdim.şuan fiyatı 2700 kira-2950 satın alma dedıler ama beni o kampanya döneminden hatırladıklarından ve daha önce başka arkadaşlarımızda ordan gelinliğini aldığından,sadece o gelinlik için kampanya fiyatını uyguladılar.ama mesela başka bi gelinlik daha beğenmiştim,eğer onu alsaydım ona hiçbişi yapamayız fiyatta dediler.Yani kısaca benim kampanya döneminde o gelinliği denemiş olmam,benim şansım oldu.
Dediğim gibi fiyatı yüksek bulabilirsiniz ama Vakıflar Sarayı daha uygun bi yer,ben oraya da baktım.1500 den baslıyor gelinlikler ve ne dikişini ne kumaş kalitesini sevmedim.ama herkesin zevki de başka tabi,belki sizin beğeneceğiniz bi model olabilir.umarım en kısa sürede sizde halledersiniz gönlünüzce.
:) yeterince detayli anlatmissin eline koluna sağlık :) ufak ufak bakmaya baslamakta fayda var insallah uygun fiyata bulurum