Gelinlik Modelleri ADANA DA GELİNLİK DİKTİRENLER

Canım genel olarak fiyatlar nasıldı peki?
sen satın mı alacaksın kiralayacakmısın ?
dikim varmıydı buralarda?

Çok sordum kusura bakma :)

Canım genel olarak fiyatlar nasıldı peki?
sen satın mı alacaksın kiralayacakmısın ?
dikim varmıydı buralarda?

Çok sordum kusura bakma :)

bu dediklerimin hepsi dikiyor zaten ama mesela mağazaya gidiyorsun modeli deniyorsun senin bedenine uygun dikiyorlar ya da modelde değişiklikler istersen yapıyorlar. Ben kiralamayi düşünüyordum en uygun 2000 TL fiyat aldım bugün kiralamak için. Ama pazarlığa biraz açık gibilerdi bu ilk verdikleri fiyat. 3000 TL arasında değişiyor. Yalnız normalde kiralama ve satın alma arasında en az 500 olmak üzere 1000 TL ye kadar fark çıkıyorken Aysira satma daha tercih edilsin diye sadece 100-150 TL fark koymuş satın almakla kiralamak arasına.

Teşekkür ederim canım :)

Gerçekten çooook teşekkür ederim Arya isim olarak abartılmış bi yer diye duydum yani oradaki gelinlikleri başka yerde aynı kaliteye daha ucuza bulabilirmişiz . Bende mayıs ayında denediğimde size deneyimlerimi anlatırım dedipiniz yerlere gideceğim. Daha önce çok kısa bi an baktım çok incelemedim ama iki yere gittim gazipaşa da yine ve çok ilgilendiler biri Feride Fashion diğeri Feray moda evi

Oraları görmedim doğrusu oraya da bakmak lazım teşekkürler

Evet hepsi Gazi Paşa Caddesinde ve birbirlerine yakın. Hatta aynı caddede Henna gelinlik de var. Oraya da bak derim ben de yarın gidip bakmaya devam edeceğim artık bu hafta kararımı vereceğim.

.

Bende cuma başlıcam canım henna cok pahali diyorlar girip bakarsan bizede haber ver fiyatlar nasil Diye
Benyazmazsamsenyazmazsan bugün o elektrik yokluğunda iş çıkışı üşenmedim gittim valla. Çünkü ben gerçekten çok strest yaptım. Artık bir karar vermek istiyorum. Kafam çok karışık. 5 mağaza gezdim çoğunda 3er model denedim ama artık kimde ne vardı gitti kafamdan. Bugün henna gelinlige gittim ve doğrusu fena değildi. 3 model denedim burada da. Güzel modellerdi ama çok da içime sindiremedim. Ama ne yalan söyleyeyim çok ilgili bayanlarda. Yabancı olduğumu söyleyince daha da yardımcı olmak istediler.
Fiyat olarak bence diğerleriyle aynıydı. Bir modele 2750 TL dediler Fransız Gupurlu baya kabarık bir modeldi. Diğeri ise üst kısmı taş detaylarıyla süslenmiş altı dümdüz tül etek 2000 TL kira dediler.
Şimdi kendime 2 gün süre verdim. Kafamı toparlayıp tekrar karar vereceğim.

Ancak bu arada Derya Demir'e tekrar uğradım. Kızlar galiba orayı tercih edeceğim. Fiyatta yardımcı oluyorlar, modelde her türlü ayarlamayı yapıyorlar ve çok güzel modelleri var. Benim düğün farklı şehirde olacağı için süreyi de yardımcı olacaklarını söylediler. Samimi bir ekipti. İçime sinen model Derya Demir'e buldum galiba. Sizde oraya bakmadan karar vermeyin derim.

Sevgiyle kalın.

mrb kızlar
Henna dan nişanlığımı kiralamıştık 1 sene oluyor ilk girdiğim mağazaydı ve tanıdıktı ilk giydiğim nişanlıkta karar kıldık 1350 dediler bin liraya kiraladık ama gelinlikte orayı tercih edeceğimi sanmıyorum fiyat olarak pahalı geldi bana gelinlik fiyatlarını bilmiyorum ama o fiyatlara pierre cardin'e bakarım. bugünse ziyapaşa mado var bilen bilir (romance sokağı) o arada da gelinlikçiler abiye satan dükkanlar var bi bindallıyı gözüme kestirmiştim bugün yolumun üzeriydi girdim sordum 750 lira dedi çokta hoştu bindallı giymeyi pek istemiyordum ama buradakiler moderndi yeni açıldık kampanyamız var gelinlikle bindallı 1,500 kiralıyoruz gelinliklerimiz sıfırdır dedi çok şaşırdım üzerime giymedim ama denemekte fayda vardır yer olarak mado sokağından girdiğinizde ilk gelinlikçi çok büyük bir dükkan değil (köşede gümüşçü var) bence kesinlikle bakın derim. ben annemle çıkacağım bakmaya ilk olarak arya aysira ve pierre cardin e bakacağım. evlenecek arkadaşlar bizi de bilgilendirebilir mi lütfen hepimize kolay gelsin

kızlar ben de gelinliğimi Gazipaşa'da Arya mağazasında diktiriyorum,Ağustosta düğünüm.fiyatlar 1500 kiralamadan başlıyor.biraz yüksek gelebilir belki ama ben Vakıflar sarayına da baktım,evet fiyatlar daha uygun ama dikişler ve kumaş kalitesini hiç beğenmedim.gelinlik bu sonuçta,insanın içine sinmeli.o nedenle mutlaka bi Arya mağazasına da bakmanızı öneririm.

Allah içinize sindirsin hayırlı olsun. fiyatlar çok uçuk değil aslında. çok afedersiniz herhangibir mahalle moda evine bile baksanız bu fiyatları çıkarıyor zaten. şimdiden mutluluklar.

Simdiden hayırlı olsun gelinliğin . inşallah istediğin gbi bi sonuc alırsın kaca diktiriyorsun merak ettim cok ucuk değilse gidip bakayim mağazaya

çok tşk ederim,umarım öyle olur :) umarım hepimiz memnun kalırız :) benim gelinliğimi ben geçen Ocak ayında ilk defa denemiştim,o zmn 14 Şubat Sevgililer Günü için kampanya vardı,kiralama 1500-satın alırsan 1750 idi.O zmn daha nişanıma 1 ay vardı diye almadım o gelinliği.Mart sonu yeniden orya gidip,denediğim gelinlikler arasında en çok onu sevdim.şuan fiyatı 2700 kira-2950 satın alma dedıler ama beni o kampanya döneminden hatırladıklarından ve daha önce başka arkadaşlarımızda ordan gelinliğini aldığından,sadece o gelinlik için kampanya fiyatını uyguladılar.ama mesela başka bi gelinlik daha beğenmiştim,eğer onu alsaydım ona hiçbişi yapamayız fiyatta dediler.Yani kısaca benim kampanya döneminde o gelinliği denemiş olmam,benim şansım oldu.

Dediğim gibi fiyatı yüksek bulabilirsiniz ama Vakıflar Sarayı daha uygun bi yer,ben oraya da baktım.1500 den baslıyor gelinlikler ve ne dikişini ne kumaş kalitesini sevmedim.ama herkesin zevki de başka tabi,belki sizin beğeneceğiniz bi model olabilir.umarım en kısa sürede sizde halledersiniz gönlünüzce.

:) yeterince detayli anlatmissin eline koluna sağlık :) ufak ufak bakmaya baslamakta fayda var insallah uygun fiyata bulurum

ben geçen haziranda evlendim kızlar gelinliğimi adanada sevda modaevine diktirdim 5 ocak meydanı civarında. fiyatı çok uygundu sadece 1000 tl ye kiraladık üstelik kınalık ve bindallı da hediyesiydi. tabi düğün salonuyla anlaşmalı olduğu için hediyeydi ama kiralık fiyatları da çok uygun. ben gelinliğimin her ayrıntısından çok memnun kaldım hiç bi pişmanlığım olmadı içime çok sindi. tavsiye ederim

oo bence bakmaya başlamalısınız o zmn :) benim Ağustos 25'te,bana tam zamanında geldiniz demişlerdi :) düğün mekanı neresi? sindi mi içinize tam anlamıyla? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…