Gelinlik Modelleri ADANA DA GELİNLİK DİKTİRENLER

kızlar b enim çevremdeki bi çok kişi gözdeye gitti çok ta memnun kaldılar :)) ben diktirmediğim için tercih etmedim orayı ama gidenler çok memnunlar :))

Arkadaşlar ben de Temmuz da ayındaki düğünüm için gelinlik bakacağım ama hiçbir fikrim yok. Adanaya yeni taşındım. Ben aslında kiralamak istiyorum. Bu konuda biraz kararsızım. Adanada gelinlik kiralayan moda evleri biliyor musunuz? Yardımcı olursanız sevinirim.

canım yazmıştım yine yazim gözde ye git biçok kişi memnun ama ben aysiradan satın aldım beğenirsen diktirirsin onun dışında duyduğum pek yok:))

Merhabalar herkese,
Ev arama ve ev duzme telaşına düşmeden artık gelinlik bakma vakti geldi diye düşünerek bugün çıktım Adana caddelerine. Ben 2 aydır Adana'da yaşıyorum ve biraz yabancisiyim. Gelelim gelinlik bakma macerama. Ben bugün Gazi Paşa Caddesindeki gelinlikcileri gezdim. Arya, Derya Demir, Atelier Mira ve Aysira ya baktım. Denedim. Gerçekten kim ne derse desin çok özel bir duygu. Ne giysem 'Ayy bu çok güzelmiş' diye çıktım Gelelim hoşuma giden modellere. Sizlere fotoğraf çekip paylaşmak çok isterdim ancak birçok yerde bu yasak. Ancak size anlatabilirim.
İlk Arya'ya girdim ve 2 model denedim fena değildi ama doğrusu çok da modern son moda şeyler bulamadım. Doğrusu biraz hayal kırıklığına uğradım diyebilirim.
İkinci Derya Demir de çok şık modeller vardı. Üstelik gayet uygun fiyatlara da vardı. İçime sinen modeller denedim.
Üçüncü durağım Atalier Mila oldu. Burada da çok seçenek bulamadım zaten yeni açılan bir mağazaymis. Ama çok şık ve sade gelinlikler vardı. Biraz sade olmakla beraber çok da alimliydi fiyatlar da açılışa özel indirimle fena değildi.
Son durağımız Aysira ise benim en sevdiğim durak oldu. Bu nedenle buradan çıktıktan sonra farklı bir yerlere daha gidip kafamı bulandırmak istemedim. Henüz karar veremedim. Ama ya Aysira ya da Derya Demir ağır basıyor gibi.
Umarım size yardımcı olur bu fikirler. Her şey gönlünüzce olsun. İlerleyen tecrubelerimi de paylaşacağım. Siz de paylaşmaktan kaçırmayın. Sevgiyle kalın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…