- Konu Sahibi adanaadana
-
arkadaslar ben 6 gun once ameliyat oldum serkN beye sonucu konusmak icin suan erken cunku burnum daha alcili. 2 gun sonra alci cikicak ben de merak ediyorum umarim hayal kirikligi yasamam. Benim burnum uzun ve kemerliydi ve sola dogru egriydi suan alcili haliyle kuculdugu anlasiliyo bakalim
Serkan Sayılıkana ameliyat oldum diyenler fotoğraf paylaşırım diyenler nerde anlamıyorum. Neden olumlu olumsuz eleştiri yazmıyorlar. Yardımımıza ihtiyacımız var...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
arkadaşlar ben ıkıncı amelıyatımı olucam serkan bey e ama yınede yaza kadar serkan bey hakkında bılgı ıstıyorum..hakkında iyi seyler duydum ama yınede fıkırlerı olanlardan beklıyorum serkan beye amelıyat olanlar yada duyanlar tesekkur ederım
kızlarrr bende önceden muhammet dilber yada emre ilhan düşünüyodum fakat git oraya kal o kadar o kadar yol çek uzunartık bende ersal kaya yada serkan sayılgan ı düşünmeye başladım ama yorum yazanlar çok eski bana yardım eden birileri var m?
merhaba gecmiş olsun ben serkan beye hem burun hem gögüs büyütme ameliyatı oldum ben serkan beyden çok memnun kaldım ve ablamda ve yakın arkadaşlarımda burun ameliyatı oldu hiç sorun yok artı hiç morluk olmadı gerçekten elleri çok hafif ve bu işte çok iyiSerkan Sayılkan...
Bu isim tüylerimi diken diken etmeye yetiyor.Göbiş problemiyle gittim.Sırt ve basende alalım dedi.Tamam dedim.İkibuçuk saat süren bir operasyon kızlar.Üç ay sonra harika bir sırt ve basen.Göbek için revizyon dedi.Ücret almadı ya hatasından dolayı ilgisizlik had safa.Onuda eline yüzüne bulaştırdı.İçten iki yerden gerilmiş biçimsiz,engebeli iğrenç ötesi bir göbek,üstelik sarktı.Neymiş germezsek olmazmış,son savunma bu.Madem beceremeyeceksin gezme arkadaşım bu işte ustayım diye ortalarda.Siz siz olun kızlar bu isimden uzak durun...
www.onlineestetik.comarkadaşlar ben ıkıncı amelıyatımı olucam serkan bey e ama yınede yaza kadar serkan bey hakkında bılgı ıstıyorum..hakkında iyi seyler duydum ama yınede fıkırlerı olanlardan beklıyorum serkan beye amelıyat olanlar yada duyanlar tesekkur ederım
Merhaba göz altı torbalarımın ameliyatını dün Dr. Serkan Sayılıkan Bey gerçekleştirdi. Gerçekten son derece güvenilir, nazik ve ilgili bir doktor. Eğer estetikle ilgili fikir almak ya da uygulama isterseniz kendisini size tüm samimiyetimle tavsiye ederim, memnun kalacağınıza eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?