- Konu Sahibi adanaadana
-
arkadaşlar ben ıkıncı amelıyatımı olucam serkan bey e ama yınede yaza kadar serkan bey hakkında bılgı ıstıyorum..hakkında iyi seyler duydum ama yınede fıkırlerı olanlardan beklıyorum serkan beye amelıyat olanlar yada duyanlar tesekkur ederım
Selam 2008 de yazmissin ama hic cevaplayan olmamis, egerki yazdiklarimi okursan cok merak ediyorum ameliyat oldunmu ve nasil bir sonuc aldin? bende serkan sayilikana ameliyat olmak istiyorum. Bana cevap yazarsan sevinirim..
serkan sayılıkan mı ersal kaya mı? bir de sen ne kadara ameliyat oldun? lütfen öğrenebilr miyim ?arkadaşlar ben ıkıncı amelıyatımı olucam serkan bey e ama yınede yaza kadar serkan bey hakkında bılgı ıstıyorum..hakkında iyi seyler duydum ama yınede fıkırlerı olanlardan beklıyorum serkan beye amelıyat olanlar yada duyanlar tesekkur ederım
arkadaşlar neden bu cerrahı tercih ettiğinizi yazar mısınız lütfen, karşılaştırma yapmak istiyorum. ben de Adanada burun estetiği yaptırıcam ama bikaç isim duydum başarılı olan. ama aynı kişilerin kötü ameliyatları olduğunu da öğrendim. şimdi çok kararsızımtecrübesini paylaşan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
arkadaşlar neden bu cerrahı tercih ettiğinizi yazar mısınız lütfen, karşılaştırma yapmak istiyorum. ben de Adanada burun estetiği yaptırıcam ama bikaç isim duydum başarılı olan. ama aynı kişilerin kötü ameliyatları olduğunu da öğrendim. şimdi çok kararsızımtecrübesini paylaşan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
kızlarrr bende önceden muhammet dilber yada emre ilhan düşünüyodum fakat git oraya kal o kadar o kadar yol çek uzunartık bende ersal kaya yada serkan sayılgan ı düşünmeye başladım ama yorum yazanlar çok eski bana yardım eden birileri var m?
arkadaslar ben 6 gun once ameliyat oldum serkN beye sonucu konusmak icin suan erken cunku burnum daha alcili. 2 gun sonra alci cikicak ben de merak ediyorum umarim hayal kirikligi yasamam. Benim burnum uzun ve kemerliydi ve sola dogru egriydi suan alcili haliyle kuculdugu anlasiliyo bakalimserkan sayılkan ne kadar istiyor ameliyata
arkadaslar ben 6 gun once ameliyat oldum serkN beye sonucu konusmak icin suan erken cunku burnum daha alcili. 2 gun sonra alci cikicak ben de merak ediyorum umarim hayal kirikligi yasamam. Benim burnum uzun ve kemerliydi ve sola dogru egriydi suan alcili haliyle kuculdugu anlasiliyo bakalim
arkadaslar ben 6 gun once ameliyat oldum serkN beye sonucu konusmak icin suan erken cunku burnum daha alcili. 2 gun sonra alci cikicak ben de merak ediyorum umarim hayal kirikligi yasamam. Benim burnum uzun ve kemerliydi ve sola dogru egriydi suan alcili haliyle kuculdugu anlasiliyo bakalim
alçı çıkınca sonuçları,fotografları paylasırmısın birde fiyatını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?