• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adana da DR Serkan Sayılıkan

Ben de kararsızım adana da göz kapağı göz altı torbası ve burun ameliyatı olan var mı ve hangi doktor tavsiyeniz yardım edin lütfen :(

Ameliyat olduysanız hangi Doktora olduğunuzu memnun kalıp kalmadığınızı yazar mısınız

Merhaba göz altı torbalarımın ameliyatını dün Dr. Serkan Sayılıkan Bey gerçekleştirdi. Gerçekten son derece güvenilir, nazik ve ilgili bir doktor. Eğer estetikle ilgili fikir almak ya da uygulama isterseniz kendisini size tüm samimiyetimle tavsiye ederim, memnun kalacağınıza eminim
Merhaba ben de göz altı torbalarımı aldırmak için kendisiyle görüştüm inanılmaz kibar ve ilgiliydi. Ama başka bi dr ile görüştüğümde tamamen farklı şeyler söyledi şimdi de kafam karıştı hangisine güvenmeliyim diye. Siz memnun kaldınız mı Serkan bey den ?

ben de serkan sayılıkan ile görüşmeye gittim fakat hiç içime sinmedi, kbb galleria da ahmet payas ile görüştüm ama estetik konusunda nekadar iyi onu bilmiyorum. şu sıralar ergün kürü kü çok duydum, hoca işinde usta diyorlar, onu araştıracam bakalım hayırlısı,
Ameliyat oldunuz mu olduysanız kime yaptırdığınız iı memnun kalıp kalmadığınızı hakkında bilgi verir misiniz

Kesinlikle gitmeyin!! Ben bu doktora ilk 5yıl önce tanıdık doktor tavsiyesi ile gittim. Burnumda eğrilik ve beze sorunu yüzünden ameliyat oldum. İlk ameliyatı ekim 2017 de oldum ve 1 hafta sonra tamponlar çıktığında eğriliğin hala olduğu anlaşılıyordu ama doktor şişlik yüzünden dedi her kontrolde aynı cevabı aldım ve 1 yıl sonra 2. Ameliyatı yapmam gerek dedi ve ekim 2018 tekrar ameliyat oldum. Yine tamponlar çıktığında şoklar içinde sonucun aynı olmasını geçtim daha kötü oldu ama doktor asla kabullenmedi 6ay sonra burun deliklerim iyice kapanmış zor nefes alıyordum 3. Ameliyatı yapması gerektiğini söyledi yaptırmadım. Sakın gitmeyin doktor değil resmen kasap!!!

Bende 8 yıl önce dr.serkan sayilikan a ameliyat oldum,burnum hafif kemerli bir burundu,kemer kısmında şuan çökükluk var,burun ucu assağı doğru iniyor, doğal bir burun olucak derken baya doğal yapiyor, kesinlikle tavsiye etmiyorum

Back