- Konu Sahibi adanaadana
Ben de kararsızım adana da göz kapağı göz altı torbası ve burun ameliyatı olan var mı ve hangi doktor tavsiyeniz yardım edin lütfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba ben de göz altı torbalarımı aldırmak için kendisiyle görüştüm inanılmaz kibar ve ilgiliydi. Ama başka bi dr ile görüştüğümde tamamen farklı şeyler söyledi şimdi de kafam karıştı hangisine güvenmeliyim diye. Siz memnun kaldınız mı Serkan bey den ?Merhaba göz altı torbalarımın ameliyatını dün Dr. Serkan Sayılıkan Bey gerçekleştirdi. Gerçekten son derece güvenilir, nazik ve ilgili bir doktor. Eğer estetikle ilgili fikir almak ya da uygulama isterseniz kendisini size tüm samimiyetimle tavsiye ederim, memnun kalacağınıza eminim
Ameliyat oldunuz mu olduysanız kime yaptırdığınız iı memnun kalıp kalmadığınızı hakkında bilgi verir misinizben de serkan sayılıkan ile görüşmeye gittim fakat hiç içime sinmedi, kbb galleria da ahmet payas ile görüştüm ama estetik konusunda nekadar iyi onu bilmiyorum. şu sıralar ergün kürü kü çok duydum, hoca işinde usta diyorlar, onu araştıracam bakalım hayırlısı,