• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adana da DR Serkan Sayılıkan

Merhaba
Burun ucu eğriliği var bende de ve kac doktorla görüştüm fakat ikna olamadım revizyon ameliyat icin. Sonuçla ilgili bilgi verirseniz cok sevinirim. Fotograf görebilirsem cok sevinirim

Serkan Sayılıkana ameliyat oldum diyenler fotoğraf paylaşırım diyenler nerde anlamıyorum. Neden olumlu olumsuz eleştiri yazmıyorlar. Yardımımıza ihtiyacımız var...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende araştırıyorum ama bu doktorların yaptığı ameliyatlarla ilgili internette pek resim yok .resim görmeden yaptırmak istemiyorum

arkadaslar ben 6 gun once ameliyat oldum serkN beye sonucu konusmak icin suan erken cunku burnum daha alcili. 2 gun sonra alci cikicak ben de merak ediyorum umarim hayal kirikligi yasamam. Benim burnum uzun ve kemerliydi ve sola dogru egriydi suan alcili haliyle kuculdugu anlasiliyo bakalim

sonuç nasıl memnunmusunuz

Serkan Sayılıkana ameliyat oldum diyenler fotoğraf paylaşırım diyenler nerde anlamıyorum. Neden olumlu olumsuz eleştiri yazmıyorlar. Yardımımıza ihtiyacımız var...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende kaç haftadır bakıyorum.adanada estetik ameliyat olan birkaç kişinin fotografını gördüm.insan şaşırıyor nasıl davranacağını konusunda. hiç fotoğraf yok

Arkadaşlar ben daha önce de yazdım bir kaç başlığa Serkan beye ameliyat oldum ben 1 yıl önce ama hiç memnun değilim burnumun sol tarafı yukarıda sağ tarafı aşağıda,çok belirgin ödemlerim kaldı burun ucumda,geçecek geçecek dedi durdu ama geçmedi maalesef 2.ameliyatı olman lazım çok küçük bir operasyon dedi geçen hafta tekrar bir operasyon geçirdim dediğine göre şişlik tampon falan olmayacaktı ama bir çıktım resmen yeniden ameliyat olmuşum tampon alçı dikiş hepsi var. :(( onu da kabul ettim ama hala istediğim gibi değil hala simetri sorunu var resmen.Şu an burun ucum çok şiş ama eski ödemler hala yerinde elime geliyor dokununca deliriyorum o yüzden çok mutsuzum. Her şeyin geçeceği vaat edilen ameliyatta çektiğim acıyla ve daha fazla ödemle kaldım sadece. Resmen kendimi salak gibi hissediyorum. benden size tavsiye Serkan beye ameliyat olmayın ben yandım siz yanmayın. Hastanede tanıştığım bir kız Ersal beye ameliyat olmuş onunla konuştum fotoğraflarına baktım nasıl özendim anlatamam. Cemil beyle ya da Ersal beyle görüşün derim ikisinden birine karar verin ama karar sizin sonuçta. Çok fazla soran insan var diye bilgilendirmek istedim ben. sorunuz olursa yardımcı olmaya çalışırım.

arkadaşlar ben ıkıncı amelıyatımı olucam serkan bey e ama yınede yaza kadar serkan bey hakkında bılgı ıstıyorum..hakkında iyi seyler duydum ama yınede fıkırlerı olanlardan beklıyorum serkan beye amelıyat olanlar yada duyanlar tesekkur ederım
kızlarrr bende önceden muhammet dilber yada emre ilhan düşünüyodum fakat git oraya kal o kadar o kadar yol çek uzunartık bende ersal kaya yada serkan sayılgan ı düşünmeye başladım ama yorum yazanlar çok eski bana yardım eden birileri var m?

Serkan Sayılkan...
Bu isim tüylerimi diken diken etmeye yetiyor.Göbiş problemiyle gittim.Sırt ve basende alalım dedi.Tamam dedim.İkibuçuk saat süren bir operasyon kızlar.Üç ay sonra harika bir sırt ve basen.Göbek için revizyon dedi.Ücret almadı ya hatasından dolayı ilgisizlik had safa.Onuda eline yüzüne bulaştırdı.İçten iki yerden gerilmiş biçimsiz,engebeli iğrenç ötesi bir göbek,üstelik sarktı.Neymiş germezsek olmazmış,son savunma bu.Madem beceremeyeceksin gezme arkadaşım bu işte ustayım diye ortalarda.Siz siz olun kızlar bu isimden uzak durun...

Serkan Sayılkan.Bu isim benim tüylerimi diken diken etmeye yetiyor.Göbiş için gittim Lazer Lipo dedi,sırt ve basende çalışalım dedi.Oldum üç ay geçti harika bir sırt ve basen ancak Göbiş orda duruyor...Revizyon dedi,para almadı ya bir alakasızlık,bir ilgisizlik.
İçerden iki yerinden germiş bide.Şimdi bir yıl geçti,iğrenç biçimsiz engebeli ve bi de üstüne sarkmış bi göbişim oldu.Germeden olmaz dedi.Arkadaşım en baştan söyleseydin,hiç o acıları da çekmeseydim,paramda heba olmasaydı.Yazıklar olsun diyorum,başka da bir şey demiyorum.Serkan Sayılkan mı öleceğimi bilsem gitmem...

merhaba, ben de 2011de burnumdan ameliyat oldum serkan beye. ama kesinlikle kimseye tavsiye etmiyorum. bir yıl boyunca kontrol muayenelerinde "burnumda bir sorun var, hala düzgün nefes alamıyorum" dememe rağmen ısrarla "bir sorun yok,sana öyle geliyor" dedi. ancak bir sene sonra kabullenebildi bir sorun olduğunu. ama hiç istifini bozmadan "yeni bir operasyonla düzeltebilirim" dedi. ben hala nefes almakta zorlanıyorum. burnumun iki farklı yerinde çökme oldu. ayrıca burnumu fazla kaldırdığı için burnumun içi görünüyor. başka plastik cerrahlara ve kbb uzmanlarına göründüm. hepsi önünde sonunda yeni bir ameliyat gerekiyor dediler. ben öngörüşmede kendinden çok emin tavırlarından etkilendim ama bu tamamen pişkinliğindenmiş. lütfen aldanmayın ve kesinlikle tercih etmeyin

ben de serkan sayılıkan ile görüşmeye gittim fakat hiç içime sinmedi, kbb galleria da ahmet payas ile görüştüm ama estetik konusunda nekadar iyi onu bilmiyorum. şu sıralar ergün kürü kü çok duydum, hoca işinde usta diyorlar, onu araştıracam bakalım hayırlısı,

Benim burnum hala sağa yamuk çektiğim acılar yanıma kar kaldı..Burun sağ tarafım şiş..iner iner dedi inmedi aynen kımseye tavsiye etmiyorum

Serkan Sayılkan...
Bu isim tüylerimi diken diken etmeye yetiyor.Göbiş problemiyle gittim.Sırt ve basende alalım dedi.Tamam dedim.İkibuçuk saat süren bir operasyon kızlar.Üç ay sonra harika bir sırt ve basen.Göbek için revizyon dedi.Ücret almadı ya hatasından dolayı ilgisizlik had safa.Onuda eline yüzüne bulaştırdı.İçten iki yerden gerilmiş biçimsiz,engebeli iğrenç ötesi bir göbek,üstelik sarktı.Neymiş germezsek olmazmış,son savunma bu.Madem beceremeyeceksin gezme arkadaşım bu işte ustayım diye ortalarda.Siz siz olun kızlar bu isimden uzak durun...
merhaba gecmiş olsun ben serkan beye hem burun hem gögüs büyütme ameliyatı oldum ben serkan beyden çok memnun kaldım ve ablamda ve yakın arkadaşlarımda burun ameliyatı oldu hiç sorun yok artı hiç morluk olmadı gerçekten elleri çok hafif ve bu işte çok iyi

merhaba geçmiş olsun ama ben serkan beyden çok memnun kaldım ve.ben hem burun ve gögüs büyütme ameliyatı geçirdim ve ablam , yakın arkadaşlarımda burun ameliyatı oldu çok memnun kaldık , eli gerçekten çok hafif hiç morluk ve ağrımız olmadı ,Serkan bey kesinlikle adanada çok iyi

Merhaba hanımlar, ben 1 yıl önce Dr Serkan Sayılıkan’ a burun ve lazer liposuction ameliyatlarını yaptırdım. Bu ameliyatlardan önce başka doktorlarla da görüştüm. Serkan beyin verdiği bilgiler ve yaklaşımı nedeniyle onu tercih ettim. Serkan bey son derece kibar ve ilgili bir doktor. Benden 3 ay sonra kuzenim de silikon ameliyatı oldu ve o da memnun kaldı. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.

Merhaba göz altı torbalarımın ameliyatını dün Dr. Serkan Sayılıkan Bey gerçekleştirdi. Gerçekten son derece güvenilir, nazik ve ilgili bir doktor. Eğer estetikle ilgili fikir almak ya da uygulama isterseniz kendisini size tüm samimiyetimle tavsiye ederim, memnun kalacağınıza eminim

Merhaba göz altı torbalarımın ameliyatını dün Dr. Serkan Sayılıkan Bey gerçekleştirdi. Gerçekten son derece güvenilir, nazik ve ilgili bir doktor. Eğer estetikle ilgili fikir almak ya da uygulama isterseniz kendisini size tüm samimiyetimle tavsiye ederim, memnun kalacağınıza eminim

merhaba
Virüs tehlikesi geçince yapacağım ilk iş göz altı torbalarımı aldırmak olacak. Tarsus’ta yaşıyorum ve Serkan beyin adını çok duydum. Lütfen deneyiminizle ilgili detayları ve fiyat paylaşır mısınız?

Merhaba kesinlikle serkan beye ameliyat olmanızı önermiyorum umarim olmamışsınızdır. 3 yıl önce ilk ameliyatımı oldum burun deliklerim arasında inanilmaz bir fark vardi masajla zamanla duzelecek dedi ama duzelmedi burnum dustukce ufak bir çıkıntı oluştu burun sırtımda ve burun septumum yamuldu 1 sene sonra 2. ameliyatımı oldum kendisine hatalı olduğu için ücretsiz yaptı ama kesinlikle ilgilenmedi sonuç burun deliklerim arasındaki fark büyük oranda kapandı çıkıntı gitti ama burnum sola çekiyor ve septumum hala yamuk eskiden hiç nefes sorunum yoktu şuan geceleri nefes alamayisima uyanıyorum burnum sola doğru yamuk duruyor yeniden ameliyat olmam gerekecek asla memnum kalmadım çok pişmanım...

Back