- 16 Mayıs 2008
- 5.857
- 82
- 363
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne kadar güzelsiniz fıstıklar yerimseniben ne güzel dostluklar kurmuşsunuz samimiyetiniz sıcaklığınız resimlerden bile belli rabbim hiç bozmasın :Saruboceq:
escape doğum günün kutlu olsun cnm nice mutlu senelere opuyorumnanaktan
oyyy çok tatlı bu Adanalı bayanlar yaa....
Allah hiç ayırmasın, dostluğunuz daim olsun...Escape doğum günün de kutlu olsun canıma.s.
:)
Maşallah hepinizden harika bir enerji fışkırıyor..
Allah muhabbetinizi daim etsin
yüzünüzden bu tebessüm hiç eksilmesin
saol cnmmmopuyorumnanaktanoyyy çok tatlı bu Adanalı bayanlar yaa....
Allah hiç ayırmasın, dostluğunuz daim olsun...Escape doğum günün de kutlu olsun canıma.s.
amin cümlesinin:Saruboceq::)
Maşallah hepinizden harika bir enerji fışkırıyor..
Allah muhabbetinizi daim etsin
yüzünüzden bu tebessüm hiç eksilmesin
bizde seni tanıdığımıza çok sevndk emin olescape doğum günün tekrar kutlu olsun diyorum ailenle oğluşunla mutluluğun hiç bozulmasın
kızlar okadar tatlı ve sıcaktınız ki hepinizi tanıdığıma çok mutluyum
ben o kadar çok konuştum ki eve giderken nilbera fotoları iyice dinlendikten sonra ekler diye düşündüm :jeyyar::jeyyar:
küçücük bi dilimdi:kedi:kızlar hepininiz harikasınız vallahi dostluğunuz süper kıskanmamak elde değil :) allah bozmasın her daim dotluğunuz böyle devam etsin inşallah
escape doğum günün kutlu olsun bu güzel arkadaşların la bir ömür boyu mutlu ve sağlıklı bir ömür diliyorum sana
kaptanım azra_sılam sende süper çıkmışsın ama umuyorum pastadan çok yememişsindir :)
ablam bnde seni öptüüümEscape doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara a.s.
Ben bişey demiyom artık akannehir kızlar.
Çok çirkinsiniz işte :umursamaz: oh olsun .
Bende gelmek istiyom orayabenide alın kaydirigubbakcemile3
Muhteşemsiniz yine hanımlarallah nazarlardan saklasın hepinizi yerimseniben
Allah muhabbetinizi hiç bozmasın hanımlar.:1hug:
Azracım nilberam çok öpüyorum sizleri kaydirigubbakcemile3
aslında ben çok sessizdim sen fazla konuşmadın canım benim kaydirigubbakcemile3escape doğum günün tekrar kutlu olsun diyorum ailenle oğluşunla mutluluğun hiç bozulmasın
kızlar okadar tatlı ve sıcaktınız ki hepinizi tanıdığıma çok mutluyum
ben o kadar çok konuştum ki eve giderken nilbera fotoları iyice dinlendikten sonra ekler diye düşündüm :jeyyar::jeyyar:
inşallah bir gün olursun bitanemopuyorumnanaktançok güzel yaa
bnde olmak isterdim![]()
tşk ederim canım benim opuyorumnanaktankızlar hepininiz harikasınız vallahi dostluğunuz süper kıskanmamak elde değil :) allah bozmasın her daim dotluğunuz böyle devam etsin inşallah
escape doğum günün kutlu olsun bu güzel arkadaşların la bir ömür boyu mutlu ve sağlıklı bir ömür diliyorum sana
kaptanım azra_sılam sende süper çıkmışsın ama umuyorum pastadan çok yememişsindir :)
Escape doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara a.s.
Ben bişey demiyom artık akannehir kızlar.
Çok çirkinsiniz işte :umursamaz: oh olsun .
Bende gelmek istiyom orayabenide alın kaydirigubbakcemile3
Muhteşemsiniz yine hanımlarallah nazarlardan saklasın hepinizi yerimseniben
Allah muhabbetinizi hiç bozmasın hanımlar.:1hug:
Azracım nilberam çok öpüyorum sizleri kaydirigubbakcemile3
herkes cok güzelde nilberacımm cok güzel ve tatlısın..gülümsemelrin cok içten...kendimi ordaymıs gibi hissettim...
dostlugunuz hiç bitmesin kıslar...
Maaşallah,her zamanki gibi harikasınız,
hepinizin gözlerinin içi gülüyor...çok hoşsunuz.
Escape doğumgünün kutlu olsun tatlım,
dostluğunuz daim olsun...
sevgiler...
Maşallah ne kadar güler yüzlüsünüz ve çok fotojeniksiniz hanımlar, gülen yüzleriniz hiç solmasın
_EsCaPe_ mizin de doğum günü kutlu olsun sevdikleriyle uzun yıllar bir arada olsun inşallah a.s.
:enbuyukkk:
çok güzel vede özel bir buluşma olmuş rabbim dostlugunuzu daim etsin dogum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara yüzünüzden gülücük yüreginizden sevgi evinizden huzur kesenizden bereket eksik olmasın