harikasınız kızlar Nilbera canımsın ... sizleri seviyorum kızlarr Şeniz
dostluğunuz daim olsun... :Saruboceq: çok tatlısınız hepinizde... Şeniz opuyorumnanaktan Şeniz
tşk ederim canım benim opuyorumnanaktanharika görünüyorsunuz
escape doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice mutlu yıllara
canım benim ben seni haberdar ederim buluşmalardan bana özelden msn adresini atarsan canım bütün olaylardan haberdar olursun kaydirigubbakcemile3Canlarım siz konuyu açalı çok olmuş lakin bu bacınız acemi anca öğrendi kaydirigubbakcemile3 nerde ne var neyok dahada bilmediği çok şey var.eee idare edin artıkın...
Adana'nın yolları taştan...Adana'mın güzel hatunlarının çok özel buluşma resimlerine çook uzaklardan bakmakla yetinen bir Adana'lıyım ben..:gitme:Çok güzelsiniz,çok özelsiniz yine kızlar.
_EsCaPe_ Doğumgününü bende kutlarım,nice yıllara..a.s.
Ben de seneye okul kapanır kapanmaz Adana'dayım,açılıncaya kadar bilmem dönermiyim evime,çok özledim gerçekten Adana'yı..mafoldumben
tşk ederim canım benim opuyorumnanaktan
canım benim ben seni haberdar ederim buluşmalardan bana özelden msn adresini atarsan canım bütün olaylardan haberdar olursun kaydirigubbakcemile3
anamm masallah..tututu tutu.. azcuk ıslattım ortalıgı ama olsun .. :kedi: ya kızlar sahı sahı masallahınız var haa.. yavv bu ne enerjı bu ne hız.. CADIARZU az bı durun kısceler hemen hemen her ay adana bulusması olmuyor ama yaa.. :umursamaz: bulusan var bulusamıyan var.. senağlama ama varya kıslar suppersınız haa masallah kırk bır kere.. nılbusu gormustum zaten.. azrayıda cok merak edıyordum .. :kedi: kı sonunda gordum.. :lepi: dostulugunuz daım olsun fıstıklar.. Şeniz :1hug: a.s. :enbuyukkk:
dostluğunuz daim olsun şekerler
doğum günün kutlu olsun escape nice yıllara canım allah dostlugunuzu daim etsin canlarım a.s. a.s.
ayyy superiz yaa gerçekten nazar değmesin bizeezemuszemus
EsCApE cim doğum günün kutlu olsun tekrar burçdaşımm :1hug:
yine çok mutlu ayrıldım aranızdan arkadaşlarım iyi ki tanımışım hepinizi opuyorumnanaktan
bu sefer meldamm la da tanıştık çok memnun oldum onu da tanıdığıma a.s.
fatoşbrncim sen de iyi ki varsın ve iyi ki yanımdasın yoksa boşlukta hissediyorum kendimikaydirigubbakcemile3
bu arada iddia ediyorum o bergüzar korel değildi onun kaş yapısı farklı :1ninca:
ayyy superiz yaa gerçekten nazar değmesin bizeezemuszemus
EsCApE cim doğum günün kutlu olsun tekrar burçdaşımm :1hug:
yine çok mutlu ayrıldım aranızdan arkadaşlarım iyi ki tanımışım hepinizi opuyorumnanaktan
bu sefer meldamm la da tanıştık çok memnun oldum onu da tanıdığıma a.s.
fatoşbrncim sen de iyi ki varsın ve iyi ki yanımdasın yoksa boşlukta hissediyorum kendimikaydirigubbakcemile3
bu arada iddia ediyorum o bergüzar korel değildi onun kaş yapısı farklı :1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?