Adana Buluşma Fotoları (02.09.2009)

dostluğunuz daim olsun... :Saruboceq: çok tatlısınız hepinizde... Şeniz opuyorumnanaktan Şeniz

Canlarım siz konuyu açalı çok olmuş lakin bu bacınız acemi anca öğrendi kaydirigubbakcemile3 nerde ne var neyok dahada bilmediği çok şey var.eee idare edin artıkın...

harika görünüyorsunuz
escape doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice mutlu yıllara
tşk ederim canım benim opuyorumnanaktan
Canlarım siz konuyu açalı çok olmuş lakin bu bacınız acemi anca öğrendi kaydirigubbakcemile3 nerde ne var neyok dahada bilmediği çok şey var.eee idare edin artıkın...
canım benim ben seni haberdar ederim buluşmalardan bana özelden msn adresini atarsan canım bütün olaylardan haberdar olursun kaydirigubbakcemile3​

Adana'nın yolları taştan...Adana'mın güzel hatunlarının çok özel buluşma resimlerine çook uzaklardan bakmakla yetinen bir Adana'lıyım ben..:gitme:Çok güzelsiniz,çok özelsiniz yine kızlar.
_EsCaPe_ Doğumgününü bende kutlarım,nice yıllara..a.s.
Ben de seneye okul kapanır kapanmaz Adana'dayım,açılıncaya kadar bilmem dönermiyim evime,çok özledim gerçekten Adana'yı..mafoldumben

tşkler bitanem inşallah bir gün senide aramazda göruruz opuyorumnanaktan​

anamm masallah.. tututu tutu.. azcuk ıslattım ortalıgı ama olsun .. :kedi: ya kızlar sahı sahı masallahınız var haa.. yavv bu ne enerjı bu ne hız.. CADIARZU az bı durun kısceler hemen hemen her ay adana bulusması olmuyor ama yaa.. :umursamaz: bulusan var bulusamıyan var.. senağlama ama varya kıslar suppersınız haa masallah kırk bır kere.. nılbusu gormustum zaten.. azrayıda cok merak edıyordum .. :kedi: kı sonunda gordum.. :lepi: dostulugunuz daım olsun fıstıklar.. Şeniz :1hug: a.s. :enbuyukkk:

hımm bu arada unutmusum.. :kedi: escape cım canım dogum gunun kutlu olsun.. a.s. nıce yıllara tatlım.. opuyorumnanaktan ee yas kac oldu yas onu de bakımm hele.. :jeyyar:

tşk ederim bitanem suratıma doğru geldi ıslaklı ama olsun nazar değmez hiç olmazsa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 öpuyorum kocaman​

doğum günün kutlu olsun escape nice yıllara canım allah dostlugunuzu daim etsin canlarım a.s. a.s.

ayyy superiz yaa gerçekten nazar değmesin bizee zemuszemus
EsCApE cim doğum günün kutlu olsun tekrar burçdaşımm :1hug:

yine çok mutlu ayrıldım aranızdan arkadaşlarım iyi ki tanımışım hepinizi opuyorumnanaktan
bu sefer meldamm la da tanıştık çok memnun oldum onu da tanıdığıma a.s.

fatoşbrncim sen de iyi ki varsın ve iyi ki yanımdasın yoksa boşlukta hissediyorum kendimikaydirigubbakcemile3

bu arada iddia ediyorum o bergüzar korel değildi onun kaş yapısı farklı :1ninca:

bizde seni iyi ki tanımışız canım benim opuyorumnanaktan​

:roflol::roflol::roflol:
doğru didin meleğeeeem
meşhur yan pozlarımızdan vermemişiz ama neseekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…