Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende adanaliyim kizlar... bari adana kebabi yeseydiniz kizlar bulusmusken adana kebabi yemeden olmazcokacimcoook burnumda tutuyo o guzel adanam yemekleri, kebabi off offfsenağlama
aaaa bilmiyordum canim yaa:1closedeyes: iyi yapmissiniz, deyisiklik her zaman iyidir her zaman kebab yenmezki heleki adananin o sicaginda:bbo: bisey soracam sekerim adananin neresinden sin? ben yurtdisinda kaliyorum insallah bu yaz kismet olur Turkiyeye gitmek:lepi: ayyy vallahi kiskaniyorum bende orda olsaydim sizlerlen bulusurdum ama inanki cok imkansiz, keskke burda olmassamsenağlama
allah dostluğunuzu bozmasın hepiniz harika görünüyorsunuz fıstıklar maşallah sizee
darkcım ceren nirde bakiim
nilberacımm sende çok güzelmişsin bu arada onu sölemeden edemiciim şeker
adanaya nazar değmesin
![]()
kızlar maşallah buune hızz bölee..
daha nice nice buluşmalar dilerim..
supersiniz..
not:iiki yuzunuzu karalamamışsınızz :))
AMANINDA AMANIIN ŞU GÜZELLİKLERE BİR BAKIN HELEEEEopuyorumnanaktan
ÇOK ŞEKERSİNİZ ADANAAA opuyorumnanaktan ANKARADAN KUCAK
DOLUSU SEVGİLER GÖNDERİYORUM SİZLERE opuyorumnanaktan
ALLAH NAZARLARDAN SAKLASINDOSTLUĞUNUZ DAİM OLSUUUNNN :Saruboceq:
BAK HELE BİRDE OKEY ÇEVİRMİŞLEEEEERR kaydirigubbakcemile5 SİZİ GİDİLER SİZİİİ :1hug:
KIZLAR OKEYE DÖRDÜNCÜ LAZIMSA GELEYİM HEMENCECÜK :lepi:
HEPİNİZİ KOCAMAN KOAMAN ÖPTÜM CANLARIM BEİNİMopuyorumnanaktan:1hug:a.s.
hepinizde çok güzelsiniz.allah dostluğunuzu daim etsin
çok guzelsınız bayanlar dostlugunuz daim olsun.... sevgıler denizli den opuyorumnanaktan
valla sıcaklığınız pci aştı yüreğime işledii..
valla azracım gözlerinin içi gülüyo..gülmek gerçekten çok yakışıyo sana..hep güle emi..
nilberacım zarif hatınn...şahsen tanımasam da çok naif ve güselsin..kardeşinin gösleride sana benziyo..
darkınlife gösel bacım...muhteşemüçlünün son halkası..
allah dostluğunuzu daim etsin..
dostluğunuz daım olsun ınşallah hepınız muhteşem görünüyorsunuzz canlarımmm
cok neşelı bır gunmus bellı
okdar yogunum kı anca gorebıldım :)
nılbera cok benzıosunuz kardesınle :)
yine yakıyonus ortalığı yaa,başka söze hacet yok inan olun kiizemuszemus
sıkım sıkım sararım hepinizi,bide öperim te büüleeŞeniz
oh oh maşallah size kızlar ne güzel sık sık bir araya geliorsunuz kıskanıyoruz sizi valla çok tatlısınız dostluğunuz daim olsun inşşşallahhopuyorumnanaktan
sevgi kelebeği nilbera eteğinin başka rengi bendede var zemuszemus birgün olurda buluşursak onları giyelim buluşmaya...
hepiniz çok güzelsiniz dostluğunuz daim olsun..a.s.
Maaşaallah kızlar çok güzelsiniz gerçekten....
Güzel bir buluşma olmuş....
Gülen yüzleriniz hiiçç solmasın...
Dostluğunuz daim olsun inşaallah...
MAŞALLAH KIZLAR ÇOK ŞEKERSİNİZ
ADANA BULUŞMALARINIZIN DEVAMINI BEKLERİZ,
SİZLERİ GÖRMEKDEN MUTLU OLUYORUM
DOSTLUĞUNUZ UZUN YILLAR SÜRER İNŞALLAH:Saruboceq:
güneyden adanadan gelen sıcakkanlılık yüzünüzden belli arkadaşlar...çok hoş gözüküyorsunuz....![]()
bende adanaliyim kizlar... bari adana kebabi yeseydiniz kizlar bulusmusken adana kebabi yemeden olmazcokacimcoook burnumda tutuyo o guzel adanam yemekleri, kebabi off offfsenağlama
Çok sevindim sizleri gördüğüme:1hug:
Hani nerde..sofralarınızı aradı gözlerim:1rolleyes:yerimseniben
Hepinizi kocaman öpüyorum opuyorumnanaktan
Nice buluşmalara olsun inşallah..a.s.![]()
yine çoook tatlısınız kızlar:sm_cool::sm_cool:
bende olsaydım keşke
öpüyoruum hepiniziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
nekadar güzel arkadaş olmuşsunuz
ne guzel ya cok tatlı cıkmıssınız
ayy sizi böle gördükçe adanada olmak istedim valla çok sıcak samimi insanlar var orda azram cnm çok öptüm......
hepinizde çok hoş çok güzel hanımlarsınız.![]()
nilberam kızkardeşin ne kadar sana benziyor canım allah bağışlasın.çok tatlı aynı senin gibi opuyorumnanaktan
yüzünüze kara mara bişeyler sürün ayy çok güzelsiniz nazar değcek valla.
cokk harıka goruntuler bunlar yaa.. senağlama kızlar dostlugunuz daım olsun ınsallah.. :Saruboceq: nılbuss cok tatlıymıssın kız sen.. opuyorumnanaktan ılk defa goruyorum.. :kedi: cok cıcı fotolar yaa.. Şeniz hepınızı opuyorum.. opuyorumnanaktan