Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah bir gün aramıza katılırsın canım[COLOR="Magenta"]kızlar süpersiniz gerçekten bayıldım bende
escapecimi göremedim katılmamış bu sefer öpüyorum hepinizi [/COLOR]Şeniz
tşkler bitanem buyur gel senide görmek isteriz aramızdaKızlar süpersiniz.
Ama ben çok kıskandım yaaa,
Ben de Osmaniye liyim.
Adanalı sayılmaz mı?
Beni de alsanıza aranıza)
canımsınkızlar maşallah çok güzel fotolar ne güzelsiniz
resimlerinize karnımı doyurduktan sonra bakıyorum.
tşk ederim bitanemvalla supersınız ya ne guzel çıkmışınız masllah dostlugunuz bozulmasın by canlarımmm
tşk ederim canım benim sizler tarafından sevlmek ne kadar güzelNilberacım artık evimizin çiçi kızı oldun ne kadar güzel çıkmişinızzzz
dostluğunuz daim olsun gülen gözleriniz hiç ağlamsınnnn
tşk ederim bitanem![]()
önce nazar boncuğumu koyayım. bayılıyorum size kızlar. bu ne güzel dostluk böyle. imrenmemek elde değil. hepiniz ayrı ayrı güzelsiniz. bu dostluğunuz ömür boyu sürsün. öpüyorum hepinizi. opuyorumnanaktan
tşk ederim canım benimçok hoş görünüyosunuz dostluğunuz daim olsun
tşk ederim bitanem o senin tatlılığınAllah dostluğunuzu bozmasın...Nilberacım yine çok tatlısın...Darkınlife'ı da tanıdığıma memnun oldum...gülen yüzünüz hiç solmasın...opuyorumnanaktan:Saruboceq:![]()
çok oldu göruşmuyoruz ablacım inşallah yine bir araya gelirizgelemedim ya tühhh
bayılıyorum size hepiniz çok süpersiniz.. ayrıca menülerinizde süper oluyor geçenki pizza hala gözlerimin önünden gitmiyor :kedi:
cereni evde bıraktım rahat gezemem diyeallah dostluğunuzu bozmasın hepiniz harika görünüyorsunuz fıstıklar maşallah sizee
darkcım ceren nirde bakiim
adanaya nazar değmesin
![]()
kızlar maşallah buune hızz bölee..
daha nice nice buluşmalar dilerim..
supersiniz..
not:iiki yuzunuzu karalamamışsınızz :))