• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adana buluşma fotoları

cok hos gorunyorsunuz herbırınız..
dotlugunuz daım olsun dılerım a.s.

hpim3347.th.jpg

hpim3348.th.jpg

bizi evinde 4/4 lük ağırlayan sevgili iremre arkadaşıma çook çook teşekkür ediyorumŞeniz
herşey çook güzeldia.s.
bnde çoook foto vardı ama bnm caadı kız silmiiş
yoksa çook güzel mamalar yapmıştı çekmiştim ama bnm cadı kız yine yapmış yapcağını
nese herşey için eline koluna sağlık....

ne demek canım benim afiyetler olsun çok neşeli bir gündü gelenlerin ayaklarına sağlık gelemeyenlerde bizden mahrum kaldılar napalım artık.........bidahaki buluşmada görüşmek üzere arkadaşım. iyi akşamlara.s.

kızlar çok mersi.iyi dilekleriniz için....keşke tüm kk buluşabilse ne güzel olrdu demi.herkese adanadan slmlar bu arada bura çokkkkkkkkkkkkkk sıcak üfffffffffffff

Beni özellikle evine davet eden, iremre ve süara çok teşekkür ederim.Telefonda da söylediğim gibi,yakın arkadaşımın dün düğünüydü,tüm günümü onunla geçirerek ona destek verdim,rüya gibi bir düğünle evlendi.:nazar:Bu yüzden aranızda olamadım amahihoyyytyakında görüşeceğiz inşallah.

canım en kısa zaman da armamıza katılmanı bekliyorum okey....yokluğun belliydi bana misafir olmanı isterdim neyse başka zamana inş öpüyorum seni tatlım:1hug:

ben ev sahibi olarak herkese çok teşekkür ediyorum yorumlarınız için ayrıca saolun keşke herkes bir arada olabilse....herkese adanadan sevgiler

merhabalar ben osmaniyeliyim buluşma resimlerinize baktım hepiniz birbirinizden cana yakın ve sıcak görünüyorsunuz dostluğunuz daim olsun hemşerilerim.. sevgiyle kalın yüzünüzden gülücükler eksik olmasın....kaydirigubbakcemile3

yine enfes bir buluşma olmuş görüşene dek hoşçakalın kızlar hepinizi çok özledim.....

umarım bende aranıza katılırım zamanla . çok samimi dostluklar seziliyor fotoğraflardan çok güzel yerimseniben

Ay ben gormemştimmm
sizler buluşmuşunuz
nilbere siz adana buluşmasını düşenimiyorum
harikasınız bebekleriniz dahada şekerler analı babalı büyütün dostluğunuz daim olsunnn

hpim3347.th.jpg

hpim3348.th.jpg

bizi evinde 4/4 lük ağırlayan sevgili iremre arkadaşıma çook çook teşekkür ediyorumŞeniz
herşey çook güzeldia.s.
bnde çoook foto vardı ama bnm caadı kız silmiiş
yoksa çook güzel mamalar yapmıştı çekmiştim ama bnm cadı kız yine yapmış yapcağını
nese herşey için eline koluna sağlık....
hiç öle cadı kızım silmiş filan deme Azra Sıla..kaydirigubbakcemile3
görüdğüm kadarıyla Adanalı grubun dostlukları kadar sofraları da güzel..:1closedeyes:
Kıskanmayalım diye eklemiyorsunuz değil mibenneyaptımki
hıh..niye kıskanalım kiiii:dilcikar:

hiç öle cadı kızım silmiş filan deme Azra Sıla..kaydirigubbakcemile3
görüdğüm kadarıyla Adanalı grubun dostlukları kadar sofraları da güzel..:1closedeyes:
Kıskanmayalım diye eklemiyorsunuz değil mibenneyaptımki
hıh..niye kıskanalım kiiii:dilcikar:

:utangac::utangac::utangac:Şeniz

nilberam herzamanki gibi gülüyorsun rabbim hep güldürsün:Saruboceq:
kızlar hepinizi görmekten çok mutlu oldum çok tatlısınız dostluğunuz daim olsun:nazar:
escape geçmiş olsun canım Şeniz

Back