• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adana Başkent'de Tüp Bebek Yaptıracaklar Buraya

perver

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2010
122
0
96
İçel Mersin
MERHABA ARKADAŞLAR; BİZ İKİNCİ TÜP BEBEK DENEMEMİZİ ADANA BAŞKENTTE YAPACAĞIZ.Orada yapacak arkadaşlar gelin listemizi oluşturalım ve her konuda yardımcı olalım

slm arkadaşım ben varım ne yapılacağı belli değil ama daha testler var regl bekliyorum yeniden rahim filmi bide hayırlısı sende durumlar ne??

bnde orada yaptırıorum sımdı gıdıorum hatta tahlıllerım falan var bugun tedavııye karar verılecek

esracımm hadi insaallah güzel haberlerle gel cnm

ınş canım.........

benım taholıllerım dun bıttı cok sukur salı bulent beylen gorusecegız

bende yarın görüşmeye gidiyorum daha yolun başındayız neler yapılacağını henüz bilmiyorum bana biraz bilgi verirseniz seinirim ortalama ne kadar sürüyor bu süreç.oradan memnunmusunuz

ben suan ıcın memnunum
once semınere katıldık
sonra arndevu aldık tekrar gıttık form doldurduk yasını kac yıllık evlı oldgunu sorunun kımden kaynaklandıgını falan soruolar dosya acıolar anlayacagın
o gun adetın 2. yada 3. gunu gelemn gerektıgını vede esınınde sperm tahlılı vermesı gerektıgını söluolar
temızlendıkten sonra tekrar gıdıosun alttan tekrar muayene edıolar eger sorun varsa sulu ultrason oluosun yoksa yapmıolar rahım fılmı cekılıosun aynı gun
doktorlan gorusmek ıcın randevu alıosun vede tedavın baslıor(bnde bu kısımdayım :) )
salı gunu bulent beye randevu aldık bakalım hayırlısı artık

bizde sorun azospermi yaşım 29 canım bende ilk görüşmmim yaptım.dosya açıldı.adet olmayı bekliyorum .sizde sorun ne acaba?

bzıde sperm azlıgı bızımde cok az bınlerde....benımde yasım 22...ben adetın 2. gunu gıttım o sekılde baktılar bırde temılzenınce gıdıceksın eger rahmınde sorun varsa sulu ultrason cekecekler aynı gun rahım fılmı cekıleceksın.....salı gunu bulent beylen gorusecegız ne zamn tedavıye baslıcaz onu ogrenecez.

Back