Adana Baskent kısla tup merkezınde tup bebek tedavisi gören varmı arkadaslar bı bakarmısınız?? 🥰🥰🥰

Duru_ sude

Guru
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2014
272
268
36
Merhaba arkadaşlar
Gelen arkadaşlar olursa bu merkezde bı kaç sorum olacak mümkünse🙏
Kısaca hıkayem Benım tedavilerım adana'da kısla başkent de gerceklesıyor 8 yasında bır oğlum var 2015 yılında çok şükür sonrası bugün ogrendım testım negatif 10 günümde 2 çıktı..
toplam 3 denem olumsuz olmuş oldu..
Aynı merkeze gıden arkadaslarımla karsılasırım

kafamdakı soruları sormam acısından benım gıbı tedavı gören bu süreçte bu merkezle alakalı bılgı alışverişi yapmak istiyorum.. Umarım vardır.. 🙏🥰😍

Merhaba ben de Pınar hanımda 3. Denememi olacağım. 2 denemeden ilki olumsuz ikinci olumlu oldu. Ama gebelik kürtajla sonlandı. Çünkü bebekte genetik sorun varmış. Bu kez pgtli olacak. Yani genetik test yapılacak embriyolara.

Arkadaşlar yumurta toplama aşamasında gonalf kullandınız mı? Benim son dozum pazar günü olacak. 20 mg kadar açığım olabilir. Yanlış doz almışız. 3. Kez yapıyoruz ama kafa dağınık herhalde. Elinizde az da olsa kalan var mı? Şırıngada extra doz oluyormuş ama. Riske girecek durum. Eczaneler kapalı olunca. Gelip teslim alırız eşimle.

Merhaba arkadaşlar
Gelen arkadaşlar olursa bu merkezde bı kaç sorum olacak mümkünse🙏
Kısaca hıkayem Benım tedavilerım adana'da kısla başkent de gerceklesıyor 8 yasında bır oğlum var 2015 yılında çok şükür sonrası bugün ogrendım testım negatif 10 günümde 2 çıktı..
toplam 3 denem olumsuz olmuş oldu..
Aynı merkeze gıden arkadaslarımla karsılasırım

kafamdakı soruları sormam acısından benım gıbı tedavı gören bu süreçte bu merkezle alakalı bılgı alışverişi yapmak istiyorum.. Umarım vardır.. 🙏🥰😍
Merhaba kaç embriyonuz kaldı geride. Bu arada benim 2. Toplamada 2 tane embriyo oluştu ikisi de nakledildi. O yüzden tekrar topluyoruz. Çok masraflı bir süreç. İnşallah seneye bu zamanlar bebeklerimizi severiz🙏🙏

X