Adana Acil yardımcı ariyorum

Meryem1306

Hedef 72
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2018
688
2.618
113
37
Merhaba 7 haftalik gebeyim fakat düșük riskim var ve ben hareket etmeye korkuyorum. Gurbetteyim esimin de işleri yogun. Haftaici 5 gun 3 ila 3.5 saat ev islerine yardımcı birini ariyorum ama yok. Fiyat 750. Gürselpaşa da oturuyoruz. Ilgilenen olur mu acaba?

Son düzenleme:
neden düşük riskiniz var? progestan mı kullanıyorsunuz? bir de bu 750 rakamı aylık ücret değildir umarım?

Size az geldi galiba ama aylık düşündüm. Once Bakici burada. Com da fiyat arastirdim genelde sabah 9 ile aksam 6 arası yani 8 saate için 1500 istemisler is arayanlar. Benim 3 saat olacagı için onun üzerinden hesap yaptım. Hergun gelinecegi için is birikmemis olacak. Normalde benim gundelik isim en a fazla 2 saat suruyordu Çünkü tek cocugum var heryer hergun kullanilmiyor. Ayrıca çok zengin de degilim atanamamis bir öğretmenim. 2 ay oncesine kadar kendim için is ariyordum. Bana yarim gün yani 5 saat için 750 lira teklif veren kreş oldu. Öğrenci den 600 alip öğretmene 750 teklif ediyorlar Bilmiyorum Iyi fiyat a calisan var mi? Zaten genelde universite mezunu almak istemiyorlar. Universiten mezunu olarak Tam gun 2000 veren bir kreş bulamadim bulsam kendim calisacaktim Bir de kreşler de genelde sabah 7 aksam 7calistirmak istiyorlar Yani 12 saat. Kusura bakmayin keske çok zengin olsaydim da iki katini verseydim. Ama adalet de buys a keske hic okumasam Ben de az dediginiz maasa calissaydim. Kusura bakmayin bu konuyu baska yerde de actim linc edildim. O yüzden böyle uzun cevap verdim. Insallah alinmazsiniz biraz dertliyim yani:110: hamile halimle ve düșük riskim le bir de bunun stresini yaşadım anlayacaginiz. Tam iki yildir belledigim bir bebek. Inanin yardımcı tutacak maddi durumum Yok ama bir bebeğin hayatı söz konusu oldugu icin evladimdan ve kendimden kisacagim. Günlük isler için 750 bence az degil. Sonucta genel temizlik degil. Ayrıca dedigim gibi bakici burada. Com Dan siz de bakin isterseniz Tam gun için 1500 yazilmis ortalama. Neden Ordan bulamıyorum çünkü Ordan ilan verebilmem için 350lira istiyorlar . 350 lira verip oraya nasil uye olayim.

Son düzenleme:
Bence 750 tl günde 3 saat için uygun yahu
Sanki ne kazanıyoruz da ne vereceğiz?
Part time işler bile daha az kazandırıyor
Ayrıca asgari ücretin yarısı falan ediyor
Haftada 5 gün mü?

Not: sigortasız çalıştırırsanız sizi şikayet ederse çok büyük cezası var

Bence 750 tl günde 3 saat için uygun yahu
Sanki ne kazanıyoruz da ne vereceğiz?
Part time işler bile daha az kazandırıyor
Ayrıca asgari ücretin yarısı falan ediyor
Haftada 5 gün mü?

Not: sigortasız çalıştırırsanız sizi şikayet ederse çok büyük cezası var
Tesekkur ederim . Evet haftada 5 gun. Bunu Bilmiyordum. Ama nasil odeyeyim sigorta 500 falan galiba.zaten su dusuk riskini atlatana kadar istiyorum. Yani en fazla 2 ay. Baştan soyluyorum arayamlara gecici is olduğunu.

Mersindeyim bölgeyi biliyorum, kadınlar uçmuş durumda. Gerçekten ihtiyacı olan biri dışında kimse gelmez. Günlük 180 istiyorlar çünkü. Yol mol zaman gidiyor falan deyip yarım gün isterler sizden. Tavsiyem kapıcılara haber verin. Çevre apartmanlara yayın. İnsanlar tanıdıkları arasın. Bende düşük tehlikesinden 12 hafta sırt üstü yattım. Banyo 3 güne bir oturarak, yemek yapmak falan yasak şeklinde. Çok şükür tutundu kızım. Eşim idare etti elinden geldiğince. En kötü ihtimal sizinde eşiniz idare edecek veya annelerden biri gelecek. Durum normal ve kalıcı değil çünkü.

Back
X