bende bsk metropark da yapıcam doktorumdan da hastanemden de çok memnunumm
didem canım hangi doktora gidiyorsun?
bu arada doktorum da erdal candan
bu arada doktorum da erdal candan
Kızlar ben de Acıbadem'e gidiyorum doktorum Esra Saygılı Yılmaz çok memnunum kendisinden. Geçen hafta kontrole gittiğimde sorduk doğum fiyatlarını normal doğum ve genel anestezi sezeryan 4.600 tl epidural normal ya da epidural sezeryan 5.200 tl dediler ancak bu yılın fiyatlarıymış. Hizmetleri iyi görünüyor ama sanırım ben mecburen doktor değiştirmek zorunda kalacam bize biraz pahalı geldi aslında maddi olarak karşılayabileceğimiz bir miktar ama bir doğuma bu kadar vermek istemiyorum
kontrollere ne kadar ödüyorsunuz acaba.. muayenelerinden memnun musunuz..
doktorumdan memnunum Türkan Cengiz Yılmaz a gidiyorum ama gebelik boyunca bir defa da olsa 2. bir doktorun da görmesinin iyi olacağını düşünüyorum o yüzden sordum..
Hamile kalmadan önce rutin kontroller için gidiyordum Türkan Hanım'a aslında ilk başlarda beğenmiştim tatlı bir bayan ama sonraları muayene için çok sıra beklemekten gerçekten sıkıldım. Bir de özel hastane olmasına rağmen çoğu zaman muayene esnasında başka hastalarda oda da oluyordu herşeyi rahatlıkla soramıyordum tedirgin bir şekilde konuşmamız oldu bittiye geliyordu o yüzden Türkan Hanım'dan sonra eşimin araştırmasıyla esra Hanım'a gitmeye karar verdik onun sayesinde hamile kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?