Adana acıbadem hastanesinde doğum yapan varmı?paylaşımlarınızı bekliyorum.

heide

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2008
80
0
86
Adana
Doktorum adana acıbadem hastanesinde,biz özel muayenehanesine gidiyoduk ama doğumu onun yaptırmasını istedik.yani eğer o girecekse doğuma acıbademde olmak zorunda.diğer hastanelere göre baya pahalı ama hizmet nasıl acaba doktoruma güveniyorum ama hastanedeki koşullarda önemli.orada doğum yapan arkadaslar deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

ben doğum yapacağım hastane konusunda kararsızım doktorum heryerde yaptırabiliyor ama acıbademde doğum yapmak ne kadar acaba bilen var mı?

kızlar acıbademde yapan bir arkadaşım var çok memnun kaldı.Bende metroparka gidiyorum ben daha 6+2 günlük hamileyim 2.kez gidişim doktora rıza tazeye gidiyorum.Ama bugün eşim dediki metroparktaki meltem aksu daha bilgili dior ama meltem hanım daha çok genç bir doktor güvenemiyorum.Rıza beyde aşırı rahat ölüyorum desem bu genelde görülen bi durum dicek:) annemde başkentteki ebru hanıma git dior ondan randevu almakta zor.Çok perişanım doğumumu allah o günleri gösterir ise metroparkta yapmak istiyorum.Fakat doktor konusunda çok kararsızım.

ben gecen gebeliğimde 4.5 aylık bebeğimi doğurmak zorunda kaldım suni sancı verdiler 12 saatin sonunda dece 1 de girdim doğumaa...o kadar memnun kaldım ki ..şimdi tekrar hamileyim acıbademde yapcm inşallah..hijyen,hemş.dr.yemek herşeyi dört dörtlük biraz tuzlu ama değiyor..

merhaba kızlar hazır konu açılmışken tekrar konu açmadım bende 4 aylık hamileyim adana acıbademe gidiyorum bu hastanede dogum yapan var mı? normal doğum olursa doğumun her anında kendi doktorumuz mu ilgileniyor ? sezeryan olursa nasıl oluyor ? bilgi verirseniz çok sevinirim ilk doğumum olacağı için başıma neler gelecek merak ediyorum:)

bu arada doktorum da erdal candan

canım hayırlı olsun hamilelliğin.carmenn arkadaşımız acıbedeme gidiyor.memnun dr ve hastaneden.ama ayrıntılarını bilmiyorum.sen dr unla görüşsen o da sana bilgi verir aslında.bazı dr lar normal doğumda gelmem felan diyor önceden söylüyor.sen kendi dr undan daha sağlıklı bir bilgi alırsrn

benim normalde özel sağlık sigortam var iş yerinin yaptığı ama doğumu 1 yıldan sonra karşılamaya başlıyor benimde bir yılımın dolmasına 20 gün kaldı. Şuan ben kendim karşılıyorum muayene ücretini anadolu sigorta indirimi ile 125 tl ödüyorum.

Kızlar ben de Acıbadem'e gidiyorum doktorum Esra Saygılı Yılmaz çok memnunum kendisinden. Geçen hafta kontrole gittiğimde sorduk doğum fiyatlarını normal doğum ve genel anestezi sezeryan 4.600 tl epidural normal ya da epidural sezeryan 5.200 tl dediler ancak bu yılın fiyatlarıymış. Hizmetleri iyi görünüyor ama sanırım ben mecburen doktor değiştirmek zorunda kalacam bize biraz pahalı geldi aslında maddi olarak karşılayabileceğimiz bir miktar ama bir doğuma bu kadar vermek istemiyorum

kontrollere ne kadar ödüyorsunuz acaba.. muayenelerinden memnun musunuz..

doktorumdan memnunum Türkan Cengiz Yılmaz a gidiyorum ama gebelik boyunca bir defa da olsa 2. bir doktorun da görmesinin iyi olacağını düşünüyorum o yüzden sordum..

kontrollere ne kadar ödüyorsunuz acaba.. muayenelerinden memnun musunuz..

Muayene ücreti 200 tl kontrollerden ayrıca para almıyorlar. Ben gayet memnunum Dr çok nazik anlayışlı bir bayan güven veriyor bana. İstediğim zaman kendisini arayabiliyorum her türlü sorunda hemen yardımcı oluyor.

doktorumdan memnunum Türkan Cengiz Yılmaz a gidiyorum ama gebelik boyunca bir defa da olsa 2. bir doktorun da görmesinin iyi olacağını düşünüyorum o yüzden sordum..

Hamile kalmadan önce rutin kontroller için gidiyordum Türkan Hanım'a aslında ilk başlarda beğenmiştim tatlı bir bayan ama sonraları muayene için çok sıra beklemekten gerçekten sıkıldım. Bir de özel hastane olmasına rağmen çoğu zaman muayene esnasında başka hastalarda oda da oluyordu herşeyi rahatlıkla soramıyordum tedirgin bir şekilde konuşmamız oldu bittiye geliyordu o yüzden Türkan Hanım'dan sonra eşimin araştırmasıyla esra Hanım'a gitmeye karar verdik onun sayesinde hamile kaldım

Denizkızı; Türkan hanım normal doğumu destekliyor mu? Senin doğumun nasıl olacak sezeryan mı normal mi? Cevaplarsan sevinirim

bizde ilk gittiğimizde çok beklemiştik.. eşim biraz sert konuştu , bayağı bi eleştirdi falan, hatta doktor hanımla kavga edecekler zannettim ilk gidişimizdi bide Türkan hanımda sağolsun (başkası olsa bu kadar iyi karşılamazdı açıkcası) hep iyi karşıladı eşimin o tavırlarını, biz hep eşimle beraber gidiyoruz, sabah ilk randevuyu alıyoruz ve gider gitmez hemen bizi alıyorlar biz içerdeyken de hasta almıyorlar bide benim hamileliğim Allah a şükürler olsun ki çok rahat geçiyor.. herseyi soruyorum hatta bazen soracak bişe bulamıyorum güncel konulardan bile konuşuyoruz.. buda bizim şansımız galiba.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…