slm herkese kadınlar gününüz ve kandiliniz kutlu olsun giremedim nete hafta sonu cüma günü oğlumun doğum günü var arkadşlarıyla pazar günüde ailece kutladık dün oğlumun doğum günüydü akşam kutladık sonrada 8.30da fehat göçerin konseri vardı ona gititk çok güzeldi çok eğlendik e szler nasılsınız özledim sizi özledinizmi beni:uhm:gene kimseler yok :sm_confused::1hug::1hug::1hug:a.s.
sanırım kızlar sizin aranızda bır guruplasma mevcut ben artık buraya yazımyacam sızlere hos sohbetler
günaydın arkadaşlar sırnaşık şey
hepinize güzel bir gün dilerim a.s
buluşma fotolarınızı izledim bayıldım harikasınız arkadaşlar
miyasse canımcım allahım oğluşuna sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah:Saruboceq:
cnm oğluşunun d.ğününü kutlarım nceğüzel senelereŞeniz
bu arada ğeçende de cezanın konserındeydın seen bak kıskanıyorum artıık:çok üzgünüm:
mrb arkadaşlar siteye bugün üye oldum ve hemşerilerimede meraba demek istedim... Bende Adanalıyım ama eşimin işi nedeniyle mersindeyiz... Adanada olanlar beim için oranın tadını çıkarsın hiç bi yer orası gibi sıcak değil (insanlar manasında da hava manasında da kaydirigubbakcemile3 )
:1hug:
hoş geldin canım haklısın hiç bi yer adanam gibi değil havasıda suyuda insanıda güzel
hemşerim sende mi adanalıydın?
evet canım bende adanalıyım ama fahri hemşerinim seninde:1hug::1hug:
:1hug:
hoş geldin canım haklısın hiç bi yer adanam gibi değil havasıda suyuda insanıda güzel
mrb arkadaşlar siteye bugün üye oldum ve hemşerilerimede meraba demek istedim... Bende Adanalıyım ama eşimin işi nedeniyle mersindeyiz... Adanada olanlar beim için oranın tadını çıkarsın hiç bi yer orası gibi sıcak değil (insanlar manasında da hava manasında da kaydirigubbakcemile3 )
ben seni asıl hemşerim sayıyorum kuzum:)