Adana///01

cnm oğluşunun d.ğününü kutlarım nceğüzel senelereŞeniz
bu arada ğeçende de cezanın konserındeydın seen bak kıskanıyorum artıık:çok üzgünüm:

sanırım kızlar sizin aranızda bır guruplasma mevcut ben artık buraya yazımyacam sızlere hos sohbetler

sanırım kızlar sizin aranızda bır guruplasma mevcut ben artık buraya yazımyacam sızlere hos sohbetler

belkı bu söz bızım ıçın kullanılacak en son sözdür
bunu mersınlı arkadaşlara bıle sorabılırsınız
mersınlı arkadaşlar bıle yazıoo buraya
bızım sıze kapmız herdaım açık bılesınız
yınede sız bılırısınız

günaydın arkadaşlar sırnaşık şey
hepinize güzel bir gün dilerim a.s
buluşma fotolarınızı izledim bayıldım harikasınız arkadaşlar
miyasse canımcım allahım oğluşuna sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah:Saruboceq:

günaydın herkese sanada lahana beek hemşerim tşr ederim canım:1hug::1hug:

cnm oğluşunun d.ğününü kutlarım nceğüzel senelereŞeniz
bu arada ğeçende de cezanın konserındeydın seen bak kıskanıyorum artıık:çok üzgünüm:

tşr ederim toprağım sağol ya sorma glen giden bayağı sanaçı gördük burda bulundumuz müdedtçe ttarkandan tut ibrahim tatlısese kadar ebru gündeşe kadar hele bi yaz gelsin daha çok başlar konserler:1hug::1hug::1hug:Şenizkıskanma şeker sizler içinde dinliom şarkıları:içelim::teytey::dance::sm_cool:

mrb arkadaşlar siteye bugün üye oldum ve hemşerilerimede meraba demek istedim... Bende Adanalıyım ama eşimin işi nedeniyle mersindeyiz... Adanada olanlar beim için oranın tadını çıkarsın hiç bi yer orası gibi sıcak değil (insanlar manasında da hava manasında da kaydirigubbakcemile3 )

:1hug:
hoş geldin canım haklısın hiç bi yer adanam gibi değil havasıda suyuda insanıda güzel

hoş geldin canımcım :1hug:

günaydın güzel adanamın güzel insanları a.s:1hug:
herkese güzel vede sağlık huzur dolu bir gün dilerim a.s
öpüldünüz şekerler Şeniz Şeniz Şeniz a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

günaydın sevene sevmeyene gülene gülmeyene nasılsınızzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…