• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adana///01

Selam canlarım,

Gezmekten kk'ya giremez oldum ama kalbim sizinle,Nasılsınız cadılar,ben iyiyim,azra cadısı ve annesi yarın bize gelecekmiş..:dilcikar:
Ne yapsam acabahihoyyyt
iyi gezmeler hanımlar,keyifli sohpetler sizlere bu arada azra-sıla'nın da pc tamir olmuş anlaşılan gözümüz aydın
:lepi::lepi:

ders028atiyedz1xd0.gif

günaydın bayanlar .delikafadulden tarsustaydım bi kaç gündür.nabersiniz ya azra tesadüf hep senden sonra mj yazıyorum.sende kocaman mj.lar gönderiyosun.senin altında eziliyorum vallaÇok üzgünüm çoook :dilcikar::dilcikar::dilcikar:

Son düzenleme:
herkse merhaba sevgili hemşehrilerim:1hug: a.s. a.s
hepinize güzel bir pazar dilerim a.s giremedim kaç gün başsağlığı mesajlarınız için teşekkür ederim :1hug:

Sorma bacım, 10 aydır evdeyim habire yiyorum sıkıntıdan.Hiç almadığım kadar aldım kilo 57 olmuşum,inşallah vereceğim..

57 de çokmu :uhm: bende zannettim bayaa bir kilolusun kaydirigubbakcemile3
gerçi formda kalmak iyidir hihoyyyt
bende aldım sankim bu günlerde:uhm:bişeyler yapmak lazım CADIARZU
ama ben yemedende duramamkiii...:roflol:

günaydın ADANA hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
herkese güzel vede sağlıklı mutlu bir hafta dilerim :teytey: :teytey: :teytey:

slm adanana nasılsınız bir hafta adanadaydım ani oldu gidişim sizler nasılsınız süperdi bir hafta ailemle beraberdim havada çok güzeldi:dance::teytey:a.s.a.s.a.s.a.s.

hoşgeldin canım ama yoklugun hemen belli oluyor
bir daha haber vermeden gitme evet sansından güzeldi havalar bir iki gündür yagmur yagıyor yine kapandı havalar

Back