Adana///01

ooooo sen bnm tam toprağımışsın arkadaşım bnde kadirliliyim daha doğrusu annem kaydirigubbakcemilekadirlili bizde hep gideriiz teyzemler hep ordalarrgamyoncuiremsu

sevdim seni toprağımŞeniz

hadi yaaaa...çok iyi.kadirlinin içinden mi ?

ya kızlar buluşma fotolarına baktım içimin yağları eridid yaw.ben burda kimsesisizim benide alın aranıza.bi dahaki buluşmadan haberim olursa allahtanda bi mani olmazsa gelecem kabul edersiniz dimi cokacimcoook:asigim:

ya kızlar buluşma fotolarına baktım içimin yağları eridid yaw.ben burda kimsesisizim benide alın aranıza.bi dahaki buluşmadan haberim olursa allahtanda bi mani olmazsa gelecem kabul edersiniz dimi cokacimcoook:asigim:

tabiki gel cnm
gözükürde bi buluşmamız yok şimdilk ama yapınca haberin olcak buna emin olgamyoncuiremsu

ohh maşallah.yaaaaa adanada buluşmuşsunuz ne güzel.bende gelmek istiyorum.

nele yaptınız adanalılar ya ben de net yoktu nette kaldım yeni geldi ooootopraklarım bulmuş birbilerini ooo ne güzel azra_sıla gugguludağlar nerdesiniz kız

:1shok::1shok::1shok:kimseler yok ya geliyom gidiyom nerdelerkikaydirigubbakcemile2:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…