• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adana///01

çalışmasammmm ohhhhh şöyle şu güzel sıcacık güneşte balkonda bir güzel kahvemi içip ,meyvemi yiyip dinlenir uyurdum.güneşe karşı .dün bir güzel tatilimin tadını çıkardım.dışarda akşam güneş gidene kadar dinlendim....

günaydın arkadaşlar!a.s.burdayken kocamın memleketine de selam vermeden olmaz:teytey:dün adanayı andık a.sburdaki adanalı arkadaşlarla! mangal yaptıkcokacimcoook bende salataları hazırladımcokacimcoook valla süper yapmışım :lepi:soğan salatasıyla ezmeyi! kolcuoğlunda yemektelermiş gibi hissettirdim onları:hooray: kebaplar da süperdia.s bir karadenizli olarak ancak bu kadar adanaya uyum sağlanıra.s balığı bile bu kadar iyi yapmıyorum!hepinize sevgiler canlarım...

günaydın arkadaşlar!a.s.burdayken kocamın memleketine de selam vermeden olmaz:teytey:dün adanayı andık a.sburdaki adanalı arkadaşlarla! mangal yaptıkcokacimcoook bende salataları hazırladımcokacimcoook valla süper yapmışım :lepi:soğan salatasıyla ezmeyi! kolcuoğlunda yemektelermiş gibi hissettirdim onları:hooray: kebaplar da süperdia.s bir karadenizli olarak ancak bu kadar adanaya uyum sağlanıra.s balığı bile bu kadar iyi yapmıyorum!hepinize sevgiler canlarım...

ohhhhhafiyet bal şeker olsun inş canım.bizde artık kebapları bayramda tüttürürüz.ohh bol acılı kebapyanına sumaklı soğanközde kızarmış soan biber partlıcan salatası .domates salatası ayran ohhhhh misler gibi canımmı çekti yahu

merhaba arkadaşlar.siz adanayı burda böyle anlatıyorsunuz benimde içim kıpır kıpır oldu valla.zaten kıpır kıpırım normalde.ama 2 gündür bi hastayım sormayın boğazlarım felaket cmt günü eşim gece 11 de acile götürdü ateşem 40 a gelmişti nerdeyse 10 tane iğne verdi toktor.oturamıom zaten.d.bakırın havasındanmıdır nedir buz gibi adanada sıcakmış ohhhh.bizde bi gelseydik adanaya hayırlısıyla.8 ayımız kaldı bakalım bu sene tainciyiz adana yazıcaz dua edin inş çıkar.yerimseniben

Ah adanam ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh seni çok özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

'gugguludaglarguggulu'Hoşgeldin canım aramıza..a.s.
'sevindirik'Sana da geçmiş olsun,inş.toparlarsın biran önce.:Saruboceq:
Adana şimdi sıcacıktır gerçekten,ooofff oooff,benimde yaklaşık 4 ayım kaldı memleketime kavuşmama..
:delphin:

sevgi.jpg

'gugguludaglarguggulu'hoşgeldin canım aramıza..a.s.
'sevindirik'sana da geçmiş olsun,inş.toparlarsın biran önce.:saruboceq:
adana şimdi sıcacıktır gerçekten,ooofff oooff,benimde yaklaşık 4 ayım kaldı memleketime kavuşmama..:delphin:

teşekkür ederim bitanesiöptüm sizi

Canımsın Papatyam.... :1hug:
seviyorum seni.... Şeniz
oğlumda...:asigim:

merhaba kızlaaar..... a.s.

sanırım uzunca bir süre burda olamayacağım.... :emir_bebek:

ama hayatıma çoooook önemli bir şahıs eklenecek Allahın izniyle yarın... :ecrin_bebek:

evet yarın sabah gidiyoruz hastaneye.... :sm_cool:

dualarınız benimle olsun..... :Saruboceq:

sizi seviyoruuummm...... :asigim:

alın bakalım http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...-de-nihayet-yarin-doguma-gidiyooooooorrr.html

oh be şükürler olsun ki geliyor sonun da yoksa kk olarka biz el atacaktık bu durumaa :ecrin_bebek:

allahın izniyle hayırlısıyla doğumun gerçeklesin cnm arkadaşım seni çok seviyoruuz
tüm dualrımız seninle olsun:Saruboceq:

sevindirik çok geçmiş olsun cnm dikkat et orası buzz gibi şuanSaruboceq
miyasem bizde seni özlediik sen adanayıı gel artık bitsin bu hasretŞeniz

B]

Son düzenleme:
bugün cnm sunlightımdaydık davet etti saolsun davete icabet ettik bizde papatyamlakaydirigubbakcemile4
çok ilginç bir evhanımı olan sunlight ilginç ilginç bişeyler yapmıştı:roflol::roflol:

çok teşekkür ederiiz cnm arkadaşım işin espirisi bitanesiin:asigim::asigim:

bugün cnm sunlightımdaydık davet etti saolsun davete icabet ettik bizde papatyamlakaydirigubbakcemile4
çok ilginç bir evhanımı olan sunlight ilginç ilginç bişeyler yapmıştı:roflol::roflol:

çok teşekkür ederiiz cnm arkadaşım işin espirisi bitanesiin:asigim::asigim:

canlarım benim.:1hug: her zaman başımın üstünde yeriniz var.
ayyy hayatım, önemli olan ilginç olabilmek.:sm_cool:
herkes sade ve tekdüzemirmirmirmir ve normal olabilir de,
marifet ilginçlikte.:roflol:

günaydın bayanlar escape allahım kolaylık versin sağlıklı sıhhatli vatanını milletini seven ailesine bağlı bir bebişin olur inşallah. kocamannnnn adamlar olsun inşallah.

günaydın adanalılarım gününüz gülerden güzel olsun daimakocaman öptüm nasılsınız bakim
kirmizi-gul-resimleri.jpg

Back