kesinlikle adam&eve diyorum pişman olmazsınız
sakın adam eve yapma verilen paraya yazık ayrıca balayı için gidiyormuşsun araştır seni kapıda tangali melekler karşılayacak ve hep hizmetinde olacak eşinle heran tartışabilirsin yemekleri iğrençmiş giden kişiden teyid edilmiştir
ben geçen yıl balayı için voyage belekteydim harikaydı ve bu yıl tekrar gittim hemen yanında maxx royal var ve harika bir otel yapmışlar (maldiv evlerinde kalmak isterdim) bütçen yeterli ise kesinlikle maxx royal derim hem yeni hem harika ets nin sayfasından bakabilirsin
teşekkür ederim internette adams eve ile kötü yorumlar okudum çok fazla kişi olumsuz yorum yapmış eğenenler de var elbette maxx royal gerçekten çok güzel görünüyor maldivler zaten harika ama onlar çok çok pahalı zaten istediğimiz tarihlerdde uygun değiller zaten ikisi yan yana bu otellerin sanırım maxx royal i tercih edicez yada yan yan oldukları için 3 gün orda 3 orda :S merak ediyorum adams ı sırf bu yüzden :)
hiç sorma bene balayımda adam eve diye tutturmuştum Allahtan eşim beğenmemişti de voyage ye gitmiştik
sonra voyage de tanıştığımız çift verilmiş sadakan var demişti bana
umarım herşey istediğin gibi olur canım mutluluklar
Nası yaaaa, ben 11 temmuz2010 da gittim adam eve a.. ne tangalı angellar karsıladı ne de yemekleri iirencti aksine gittiğm en guzel otellerden biriydi(ki 5 yıldızlı otel bilgim baya fazladır) ayrıca angel die bişe var ewt ama ordaki herkes gibi tanga falan yok yani biz nası giyiniyosak sort yada etek onlarda ole sdc her rus gibi cook guzeller :)
Ben sana kesinlkle adam eve oneririm voyage belekte cok guzel ekimde de maxx royale gidicez ama emin ol balayı için en guzel otel adam eve..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?