Adam kokuyor ya:(

Offf vallahi okurken midem bulandı ve ağız kokusu öyle bir şey ki konuştuğum birinden o kokuyu aldıysam o kişiyi ne Zaman görsem aklıma o koku geliyor yeniden iğreniyorum.
Kardeşimde vardı o sorun birlikte hastaneye gittik. Kronik sinüzit koku yaparmış, önce yüz röntgeni çekildi temiz çıktı.
Diş hekimine gittik dişlerinde de problem yokmuş.
En son dahiliyeye gittik meğer gastrit varmış. İlaçlarını düzenli kullandı geçti.

Yiyecek artıkları diş arasında kalıyor mutlaka ve mutlaka diş ipi kullanılmalı, diş fırçalamak yeterli değil, kokuyu yapan arada kalan yemek artıkları ve çürüme de bu yüzden oluyor, diş bakımı için 6 ayda bir kontrole gidilmeli ki çürüme başlıyorsa temizlenmeli.

Ağız kokusu babamda da var şeker hastalığı sebebiyle ama ne varsa agız gargarası, ağız spryi, su delete denen mınık seker,sakızlardan kullanıyor özel dersleri de var çocuklara rahatsızlık vermesin diye.Allah kolaylık versin valla size.Böyle özensizlik olmaz.Kötü koku en nefret ettıgım olay karsı tarafta.

Eşiniz önce diş fırçalamayı öğrensin. Sonra sık duş alıp deodorant kullanmayı. Gitsin diş doktoruna dişlerine baktırsın.
Siz bir parfümdür gitmişsiniz ama parfüm sıkmak iş değil yani, temizlikle de ilgisi yok. Karanfil çiğnenek de aynı şekilde. Kokan vücuda parfüm sıkılmaz. Pis ve kokan bir ağız da istediği kadar karanfil çiğnesin. O pisliğe çare olmaz.
Koskoca adama da bebek yetiştirir gibi ağız vücut bakımı öğretilmez yani, bir de o var. İçinden gelmiyorsa geçmiş ola. Benim için kişisel temizlik önemlidir. Diş ve vücut temizliği olmayan adamla sevip evlenmem bile.

Adamın sana olan sevgisi hala var ama artık bırakmış kendini.

Her gün duş alıp, diş fırçalasın! Bunu alışkanlık yapmalı. Tek karanfillik iş değil ve ACİL diş doktoruna görünmeli!

Öyle yazmissiniz ki kokusu buraya geldi sanki benim de kokuya aşırı hassasiyetim var asla kokan birinin yanında duramam. Dış fircalamamasi falan feci Allah sabır versin

Bende de dolgu vardı iki tane biri şuan yok ama koku falan yapmıyor. Ben fırçalarım düzenli ay bilemedim. Hakkaten soğur insan

Öncelikle dişçi randevusu alın aldım gidiyoruz diyin dişçi ağzında bi şey yok derse mide için DR a götürürsünüz zorla. Ben eşime her duştan sonra deotak sürdürürüm. Krem kokusuz ve ter kokusunu müthiş kesiyor. 2 duşta 1 sürse bile yetiyor. Ama her duştan sonra sorarım sürdün mü diye, hem banyoda hem yatak odasında iki tane var banyoda sürmeyi unutursa giyinirken sürsün diye. Ama hep söylerim sür diye. Rollon vs bile gün içinde bu sıcaklarda ter kokusunu önlemiyor.

Canim yaa Allah yardimcin olsun bu kokarca adamla hayat geçmez eğer kendine bakım yapmazsa en kısa zamanda ayrılacağını söyle belki aklı başına gelir.

Bakın ağız kokusundan ziyade bu durum nefes kokusu da olabilir. Bizim başımıza geldi. Nefes kokusu sandık çok kötü bir hastalık çıktı. Losemi hastası bile olabilir. Acilen doktora gorunmeniz gerekiyor. Nefes kokusu çok ciddi hastalıkların habercisi olabiliyor. Eşinizi ikna edin herhangi bir nedenden dolayı dahiliyeye götürün. Hatta sonra bir hematologa götürün. Geç kalmayın.

Diş taşları, diş eti iltihabı, diş çürüğü, tonsil taşı (bademcik taşı), sinüzit, mide rahatsızlıkları gibi bir çok sebebi olabilir. Araştırılması gerekir.

Anlayabiliyorum. Bi kac kez yasadim etrafimdakilerden. Ama belkide bi rahatsizligi vardir?
Mesela eski is yerimdeki arkadasim bi bayandi. Evliydi. Musteriler bizim subenin ismini verip cok kotu kokan bi calisaniniz var diyorlardi. Subenin basida uyariyordu arkdas her 2 gunde bir banyo yapiyorum derdi. Evli sonucta. Ama yine o kotu koku gelirdi bize maalesef. Ben en cok kocasi icin uzulurdum. Yatakta kokan bi bayan, Allah korusun. Galiba daha sik banyo yapmasi gerek yada bi hastaligi var. Yag bezeleri icin bi amelyat var diye biliyorum terlemeye karsi. Arastir bence konu sahibi. Cunku gercekten cok kotu bisey koku. Insan gercektende sogur.

Midem kalkti esinizden .Siz nasil rolon suruyorsunuzj ona. Valla bnce srn her aksam banyo yaptir banyiyorda karanfil koy .

Canim bu adam degismez.
Benim babami haftada bir defa zorla seromoniyle alkislarla banyoya sokuyoruz
Aksam pijamalarini giyince ertesi gun giyeceklerini biz degistiriyoruz kirliyle temizi yoksa babam 1 ay giyebilme kapasitesine sahip
Degismez belki torpulenir ama temiz titz olmaz.

Kizlar bana hak verdiginiz icin tesekkur ederim gercwkten zor durumdayim nefesi kokuyor adamin ya dis isinede benz3miyo herzamanki az once gitmis nabeli sakiz almis cok kavga edersek anca yaptigi bu dislerini bir kere fircaliyir ama fayda etmiyir hic hemde

Gercekten sizin adiniza utandim ayni yatakta yatiyosunuz ve adam konuscak diye korkardim ben ya. Kesinlikle sizi hic dusunmuyo birazcik dusunse boyle davranmazdi. Hamileyim diye esim bardagimdan su icmiyo ki midem bulanmasin ki hep dikkat eder. Acik acik konusun bu ufak bi konu degil uzuldum size.

Bende esim in horlamasindan ve coookkk bakimli olmasindan sikayetciyim Adam Fitness salonundan cikmiyo uyuz neyse canim bence kavga ederek deilde güzelce konusarak söyle mesela ben senin icin bakimli oluyorum yanina dus almadan gelmiyorum askim sende yap böyle falan de ama bencede Adam cabalamiyorsa icin den gelmiyor veya ask bitmistir ben sabahlari uyaninca esim in odasina gitmem direkt banyoya kacarim hortlak gibi olurum sabahlar adami salonda koltukta uyutuyom öyle bi horluyorki cocuklar agliyordu artik ameliya ol diyomda hastane fobisi var
oglumun agzida bademcikleri iltihaplaninca offff berbat kokar bence agiz kokusunun baska bi nedeni var Allah sabir versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…