kıyafet almıştım ama o kadar gururum incindiki almadım bile yerdenNe almistin, kirilmadiysa iade et artik bari daha fazla masraf etmis olma
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
adam evliymiş.
- Konu Sahibi aysel kar
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Şubat 2013
- 24.952
- 1
- 94.414
- 798
Her musibet 1000 nasihattir, birak artik, unut gitsin, zaman ver kendine, bi daha dikkatli olup ayni hatalari yapmazsin, su an elinden zaten bisey gelmez.kıyafet almıştım ama o kadar gururum incindiki almadım bile yerden
- 22 Kasım 2021
- 85
- 87
- 3
yooo normalde zaten burnundan kıl aldırmayan tiptir hep arayan koşan ben oldum peşinden. zaten bu tavırları yüzüne inandım
Anladım genede belli olmaz. At gibi gidenler k.p.k gibi dönüyor. Off ya köpek de at da ne sevimli sadıklar. Bu dingil onların b.ku bile etmez. Paranı yedirme var öyle para yemeyi seven sünepe tipler.. Sen ayağını yere sağlam bas senden değerlisi yok.
iste keşke su lafida deseydim bunuda deseydim. hırsı vardi o da gitti içimden. beş kuruş etmez kelek için kendimi yorduguma değmez. hata bende ben yıkanacak kaz gibi davrandım o da yolduHer musibet 1000 nasihattir, birak artik, unut gitsin, zaman ver kendine, bi daha dikkatli olup ayni hatalari yapmazsin, su an elinden zaten bisey gelmez.
en çok zoruma giden hediye almıştım doğum günüydü adamın ne pislik olduğunu anlayıp ineceğim arabadan diye bağırdıktan sonra arabayı kenara çekip inerkende arkamdan hediyeyi fırlatması oldu o an ne güzel kullanildim tertemiz enayiyim hissiydi. köpek kediye kurban olsunlar onlarda boyle hile hurda yokAnladım genede belli olmaz. At gibi gidenler k.p.k gibi dönüyor. Off ya köpek de at da ne sevimli sadıklar. Bu dingil onların b.ku bile etmez. Paranı yedirme var öyle para yemeyi seven sünepe tipler.. Sen ayağını yere sağlam bas senden değerlisi yok.
Ne seneleri accesss inandım mı inanmış gibi yaptım de banaYok linclemiycem, seneler olduysa gecmis olsun Aysel
Hediyeyi babana ver kız ne almıştın.en çok zoruma giden hediye almıştım doğum günüydü adamın ne pislik olduğunu anlayıp ineceğim arabadan diye bağırdıktan sonra arabayı kenara çekip inerkende arkamdan hediyeyi fırlatması oldu o an ne güzel kullanildim tertemiz enayiyim hissiydi. köpek kediye kurban olsunlar onlarda boyle hile hurda yok
- 15 Şubat 2013
- 24.952
- 1
- 94.414
- 798
Yazik kiz ne diyim, üzülmüş iste, hediye almis adam kafasina atmis falan, cok da hirpalamak istemiyorumNe seneleri accesss inandım mı inanmış gibi yaptım de bana
Ayyy sen beni bitirdinE bu adamla aksam hic cikmadiniz mi, hic aksam telefonda konuzmadiniz mi senelerce suren iliskide?
babam vefat ettiği için kusura bakmayin veremem. hediyeyle gururuma yediremeyip almaya tenezzül dahi etmedim.imsallah ihtiyaç sahibi bulur ve giyerHediyeyi babana ver kız ne almıştın.
Başın sağolsun. Alsaydın keşke ne gururu para vermişsin.babam vefat ettiği için kusura bakmayin veremem. hediyeyle gururuma yediremeyip almaya tenezzül dahi etmedim.imsallah ihtiyaç sahibi bulur ve giyer
- 22 Kasım 2021
- 85
- 87
- 3
Haklısın kötü olmuş bildiğin çirkeflik yapmış. Evet onlar filtresiz yaşıyorlar.en çok zoruma giden hediye almıştım doğum günüydü adamın ne pislik olduğunu anlayıp ineceğim arabadan diye bağırdıktan sonra arabayı kenara çekip inerkende arkamdan hediyeyi fırlatması oldu o an ne güzel kullanildim tertemiz enayiyim hissiydi. köpek kediye kurban olsunlar onlarda boyle hile hurda yok
iste enayi olunca böyle oluyor karakterimde zayıflık var demekkiBaşın sağolsun. Alsaydın keşke ne gururu para vermişsin.
Üzülme tecrübe olmuştur.iste enayi olunca böyle oluyor karakterimde zayıflık var demekki
- 11 Aralık 2018
- 40.321
- 250.347
- 598
maalesef üzüleceksinz ama aynı sizin için farklı biri diyebilirim oyle mutlu olacaksaniz
Başka yazan olmuş mu bilmiyorum ama neden yalan söylüyorsunuz? Yazmayacaktım konunuza bunu görünce dayanamadım.biri var yaslarimiz aynı fakat geçmişte surekli borç isterdi neyse ise girdi bu sefer kumar oynayıp borclara girdi ağızı cok bozuk sorumsuz biri. simdide benle evlenmek istiyor ama güvenmiyorum maddi olarak biraz ailemden para gelecek ondan dolayı mi bu ısrarı bilmiyorum.
bir başka biri karşıma cıktı yaşca büyük fakat olgun güven veriyor ama o da resmî nikah hemen yapmayalım falan diyince işkillendim. 10 yaş üstü bir yaş farkımız var. ama bu kişiye karşı sevgi güven huzurlu hissediyorum yanındayken mutluyum ama sanki ikisiylede mutsuz olacakmışım gibi aslında yazca büyük olanla evlensem mutlu olurum gibi ama o da ilgili değer vermesine rağmen resmi nikah şimdi kalsın diyor
Siz sevgilinizi aldatmışsınız o karısını, gayet uyumlu bir çift olmuşsunuz bence.
- 11 Aralık 2018
- 40.321
- 250.347
- 598
Yalan söylediği için gıdım gıdım bilgi veriyor ki anlamayalımTelefonla konusmadiniz mi aksamlari? Kerpeten lazim senin de agzindan laf almaya
- 15 Şubat 2013
- 24.952
- 1
- 94.414
- 798
Sorduk onu da, geride bi yerde cevapladi kendinceBaşka yazan olmuş mu bilmiyorum ama neden yalan söylüyorsunuz? Yazmayacaktım konunuza bunu görünce dayanamadım.
Siz sevgilinizi aldatmışsınız o karısını, gayet uyumlu bir çift olmuşsunuz bence.
- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
yazmıştık sana adam evlidir diye.öyle olsa bilirdim demiştinah eşek kafam ah
- 11 Aralık 2018
- 40.321
- 250.347
- 598
Valla şöyle bi hızlıca okudum denk gelmedim. Zerre inanmıyorum bu üyenin yazdıklarına.Sorduk onu da, geride bi yerde cevapladi kendince
- 17 Ocak 2020
- 28.016
- 1
- 40.675
- 548
Profos değildir odaha önce konu açmıştım yaşi benden büyük biriyle 14 15 yaş var cok ilgili davranıyordu evlilik düşünüyorduk falan neyse gruptakiler beni uyandırmıştı. Adam evliymiş, benle yuva kurmak isteyip maddi anlamda rahata kavuşamadım demisti. Sıkışigim zordayım falan diyordu. Yüz yılın enayisi ben de kıyamayıp her şeyi hemen hemen ben ısmarlardım. neyse hem evliymiş hemde karısıyla altin birikimi vs yapıyormuş ben telefonunu ele geçirdim ve bunları öğrendim. Bu kadar saf miyim ben ya dedim bu kadar mı kör oldum. neyse mutlu değilmiş çocuklar içinmiş standart klasik yalanları sıraladı. Parada oğlunun birikim parasıymış falan da filan hayatımda hiç bu kadar enayi hissetmemistim ya o çok profosyoneldi yada ben kördüm. yanarım yanarım geçirdiğim zamana yedirdigim paralara..
Profesyoneldir