• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adam evliymiş.

yooo normalde zaten burnundan kıl aldırmayan tiptir hep arayan koşan ben oldum peşinden. zaten bu tavırları yüzüne inandım

Anladım genede belli olmaz. At gibi gidenler k.p.k gibi dönüyor. Off ya köpek de at da ne sevimli sadıklar. Bu dingil onların b.ku bile etmez. Paranı yedirme var öyle para yemeyi seven sünepe tipler.. Sen ayağını yere sağlam bas senden değerlisi yok.

Her musibet 1000 nasihattir, birak artik, unut gitsin, zaman ver kendine, bi daha dikkatli olup ayni hatalari yapmazsin, su an elinden zaten bisey gelmez.
iste keşke su lafida deseydim bunuda deseydim. hırsı vardi o da gitti içimden. beş kuruş etmez kelek için kendimi yorduguma değmez. hata bende ben yıkanacak kaz gibi davrandım o da yoldu

Anladım genede belli olmaz. At gibi gidenler k.p.k gibi dönüyor. Off ya köpek de at da ne sevimli sadıklar. Bu dingil onların b.ku bile etmez. Paranı yedirme var öyle para yemeyi seven sünepe tipler.. Sen ayağını yere sağlam bas senden değerlisi yok.
en çok zoruma giden hediye almıştım doğum günüydü adamın ne pislik olduğunu anlayıp ineceğim arabadan diye bağırdıktan sonra arabayı kenara çekip inerkende arkamdan hediyeyi fırlatması oldu o an ne güzel kullanildim tertemiz enayiyim hissiydi. köpek kediye kurban olsunlar onlarda boyle hile hurda yok

en çok zoruma giden hediye almıştım doğum günüydü adamın ne pislik olduğunu anlayıp ineceğim arabadan diye bağırdıktan sonra arabayı kenara çekip inerkende arkamdan hediyeyi fırlatması oldu o an ne güzel kullanildim tertemiz enayiyim hissiydi. köpek kediye kurban olsunlar onlarda boyle hile hurda yok
Hediyeyi babana ver kız ne almıştın.

Haklısın kötü olmuş bildiğin çirkeflik yapmış. Evet onlar filtresiz yaşıyorlar.

maalesef üzüleceksinz ama aynı sizin için farklı biri diyebilirim oyle mutlu olacaksaniz
biri var yaslarimiz aynı fakat geçmişte surekli borç isterdi neyse ise girdi bu sefer kumar oynayıp borclara girdi ağızı cok bozuk sorumsuz biri. simdide benle evlenmek istiyor ama güvenmiyorum maddi olarak biraz ailemden para gelecek ondan dolayı mi bu ısrarı bilmiyorum.
bir başka biri karşıma cıktı yaşca büyük fakat olgun güven veriyor ama o da resmî nikah hemen yapmayalım falan diyince işkillendim. 10 yaş üstü bir yaş farkımız var. ama bu kişiye karşı sevgi güven huzurlu hissediyorum yanındayken mutluyum ama sanki ikisiylede mutsuz olacakmışım gibi aslında yazca büyük olanla evlensem mutlu olurum gibi ama o da ilgili değer vermesine rağmen resmi nikah şimdi kalsın diyor
Başka yazan olmuş mu bilmiyorum ama neden yalan söylüyorsunuz? Yazmayacaktım konunuza bunu görünce dayanamadım.

Siz sevgilinizi aldatmışsınız o karısını, gayet uyumlu bir çift olmuşsunuz bence.

Başka yazan olmuş mu bilmiyorum ama neden yalan söylüyorsunuz? Yazmayacaktım konunuza bunu görünce dayanamadım.

Siz sevgilinizi aldatmışsınız o karısını, gayet uyumlu bir çift olmuşsunuz bence.
Sorduk onu da, geride bi yerde cevapladi kendince

daha önce konu açmıştım yaşi benden büyük biriyle 14 15 yaş var cok ilgili davranıyordu evlilik düşünüyorduk falan neyse gruptakiler beni uyandırmıştı. Adam evliymiş, benle yuva kurmak isteyip maddi anlamda rahata kavuşamadım demisti. Sıkışigim zordayım falan diyordu. Yüz yılın enayisi ben de kıyamayıp her şeyi hemen hemen ben ısmarlardım. neyse hem evliymiş hemde karısıyla altin birikimi vs yapıyormuş ben telefonunu ele geçirdim ve bunları öğrendim. Bu kadar saf miyim ben ya dedim bu kadar mı kör oldum. neyse mutlu değilmiş çocuklar içinmiş standart klasik yalanları sıraladı. Parada oğlunun birikim parasıymış falan da filan hayatımda hiç bu kadar enayi hissetmemistim ya o çok profosyoneldi yada ben kördüm. yanarım yanarım geçirdiğim zamana yedirdigim paralara..
Profos değildir o
Profesyoneldir ☺️

Back
X