adam evliymiş.

yooo normalde zaten burnundan kıl aldırmayan tiptir hep arayan koşan ben oldum peşinden. zaten bu tavırları yüzüne inandım

Anladım genede belli olmaz. At gibi gidenler k.p.k gibi dönüyor. Off ya köpek de at da ne sevimli sadıklar. Bu dingil onların b.ku bile etmez. Paranı yedirme var öyle para yemeyi seven sünepe tipler.. Sen ayağını yere sağlam bas senden değerlisi yok.

Her musibet 1000 nasihattir, birak artik, unut gitsin, zaman ver kendine, bi daha dikkatli olup ayni hatalari yapmazsin, su an elinden zaten bisey gelmez.
iste keşke su lafida deseydim bunuda deseydim. hırsı vardi o da gitti içimden. beş kuruş etmez kelek için kendimi yorduguma değmez. hata bende ben yıkanacak kaz gibi davrandım o da yoldu

en çok zoruma giden hediye almıştım doğum günüydü adamın ne pislik olduğunu anlayıp ineceğim arabadan diye bağırdıktan sonra arabayı kenara çekip inerkende arkamdan hediyeyi fırlatması oldu o an ne güzel kullanildim tertemiz enayiyim hissiydi. köpek kediye kurban olsunlar onlarda boyle hile hurda yok

Hediyeyi babana ver kız ne almıştın.

Haklısın kötü olmuş bildiğin çirkeflik yapmış. Evet onlar filtresiz yaşıyorlar.

maalesef üzüleceksinz ama aynı sizin için farklı biri diyebilirim oyle mutlu olacaksaniz
Başka yazan olmuş mu bilmiyorum ama neden yalan söylüyorsunuz? Yazmayacaktım konunuza bunu görünce dayanamadım.

Siz sevgilinizi aldatmışsınız o karısını, gayet uyumlu bir çift olmuşsunuz bence.

Başka yazan olmuş mu bilmiyorum ama neden yalan söylüyorsunuz? Yazmayacaktım konunuza bunu görünce dayanamadım.

Siz sevgilinizi aldatmışsınız o karısını, gayet uyumlu bir çift olmuşsunuz bence.
Sorduk onu da, geride bi yerde cevapladi kendince

Profos değildir o
Profesyoneldir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…