Kist var mı siz deYok maalesef canım kan vermiştim negatif ayriyetten adet olmadım hala geciktiriyor demişlerdi
Sonucun pozitif duruyordu yaYok maalesef canım kan vermiştim negatif ayriyetten adet olmadım hala geciktiriyor demişlerdi
Var canım pcos varKist var mı siz de
Ortak derdimiz Advictor yeni başladıysanız gecikme sebebi olabilirVar canım pcos var
Canım bilemedim çizgi var gibi bidaha mı yapsan acaba fazla idrar damlatma ama akıyor böyle sonra bide kıpırdatma 10 Dk boyunca düz şekilde dursunKızlarrr 10 gün sonra 2 ay olacak Advictor ve Adalis başlayalı, çok kilo veremedim adetim 6 gecikti test sonucum ekte çok umudum yok yarın kan vermeye gideceğim.
Düzenli kullanmadım bide normalde düzenliydi adetim 4 gün geçti dün tahlil yaptırdım şükür bişey çıkmadı değerler normal bekleyeyim bakalım olurum inşallahOrtak derdimiz Advictor yeni başladıysanız gecikme sebebi olabilirne kadar geçti adetin 10 gün geçtiyse normal değil bir doktora git istersen canım benim
İlk böyle çıktı kuzum sonra aktı herhalde ben de emin olamadım test ile uğraşmayım yarın kan vereyim diyorum direk 6 gün geçti çünkü hamile değilsem de pcos’tan gecikti yine ama 7 aydır gecikmem yoktuCanım bilemedim çizgi var gibi bidaha mı yapsan acaba fazla idrar damlatma ama akıyor böyle sonra bide kıpırdatma 10 Dk boyunca düz şekilde dursun
Yok canım ya adetim 2 gün geçtikten sonra yaptım kan tahlili 2 çıktı yükselmezSonucun pozitif duruyordu yabelki geç döllenmedir umudunuzu kesmeyin..
Aa normal de düzenli olup şimdi olmaman da anormal ama Advictor etkisi olmuş olabilir kan sonucu yanıltmaz diye bir şey yok daha henüz küçük ise belki ondan çıkmamıştır biraz daha bekle canımDüzenli kullanmadım bide normalde düzenliydi adetim 4 gün geçti dün tahlil yaptırdım şükür bişey çıkmadı değerler normal bekleyeyim bakalım olurum inşallah
Ayy bilemedim inşallah vardır ya çizgi de var gibi flaşlı çeksen canımİlk böyle çıktı kuzum sonra aktı herhalde ben de emin olamadım test ile uğraşmayım yarın kan vereyim diyorum direk 6 gün geçti çünkü hamile değilsem de pcos’tan gecikti yine ama 7 aydır gecikmem yoktu
Ay kız deme öyle adetin 2 gün geçmiş sonuçta şu an gecikmen devam ediyorsa 10 gün gecikirse kesin bir test yap derim geç döllenme olabilirYok canım ya adetim 2 gün geçtikten sonra yaptım kan tahlili 2 çıktı yükselmez
Aman düşünmüyorum şuan canım ya kilo vermem lazım önce sonra nasipse olur zatenAa normal de düzenli olup şimdi olmaman da anormal ama Advictor etkisi olmuş olabilir kan sonucu yanıltmaz diye bir şey yok daha henüz küçük ise belki ondan çıkmamıştır biraz daha bekle canım
Hayırlısı canım bilmiyorum ki ya kafaya takip üzülmek istemiyorum inankiAy kız deme öyle adetin 2 gün geçmiş sonuçta şu an gecikmen devam ediyorsa 10 gün gecikirse kesin bir test yap derim geç döllenme olabilir
Öğlen yapmıştım canım yarın kan vermeye gideyim diyorum direk ya da yarın sabah bir test daha mı yapsam ama test ile uğraşmaktansa direk kan da çıkar herhalde yaAyy bilemedim inşallah vardır ya çizgi de var gibi flaşlı çeksen canım
Tabii canım nasipleri ne zamansa o zaman gelecekler inşallahAman düşünmüyorum şuan canım ya kilo vermem lazım önce sonra nasipse olur zaten
Tabii canım üzülme zaten nasip kısmet kafana takma bir gün mutlaka gelecek bebişlerimizHayırlısı canım bilmiyorum ki ya kafaya takip üzülmek istemiyorum inanki
Aynen ozaman bir git bakalım hayırlısı olsun inşallahÖğlen yapmıştım canım yarın kan vermeye gideyim diyorum direk ya da yarın sabah bir test daha mı yapsam ama test ile uğraşmaktansa direk kan da çıkar herhalde ya
Aynen canım hepimiz için hayırlısı olsun inşallahAynen ozaman bir git bakalım hayırlısı olsun inşallah
İnşallah canım inşallahTabii canım üzülme zaten nasip kısmet kafana takma bir gün mutlaka gelecek bebişlerimiz
Canım son durum ne merak ettimBir an önce gelse de başlasam heyecanla bekliyorum ya ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?