Adalis ve Advictor Kullananlar

Kızlarrr 10 gün sonra 2 ay olacak Advictor ve Adalis başlayalı, çok kilo veremedim adetim 6 gecikti test sonucum ekte çok umudum yok yarın kan vermeye gideceğim.
Canım bilemedim çizgi var gibi bidaha mı yapsan acaba fazla idrar damlatma ama akıyor böyle sonra bide kıpırdatma 10 Dk boyunca düz şekilde dursun

Ortak derdimiz Advictor yeni başladıysanız gecikme sebebi olabilir ne kadar geçti adetin 10 gün geçtiyse normal değil bir doktora git istersen canım benim
Düzenli kullanmadım bide normalde düzenliydi adetim 4 gün geçti dün tahlil yaptırdım şükür bişey çıkmadı değerler normal bekleyeyim bakalım olurum inşallah

Canım bilemedim çizgi var gibi bidaha mı yapsan acaba fazla idrar damlatma ama akıyor böyle sonra bide kıpırdatma 10 Dk boyunca düz şekilde dursun
İlk böyle çıktı kuzum sonra aktı herhalde ben de emin olamadım test ile uğraşmayım yarın kan vereyim diyorum direk 6 gün geçti çünkü hamile değilsem de pcos’tan gecikti yine ama 7 aydır gecikmem yoktu

Eklentiler

• BF7DD978-CB13-42E5-895B-A84F0419C9ED.jpeg
    109,9 KB · Görüntüleme: 86
Düzenli kullanmadım bide normalde düzenliydi adetim 4 gün geçti dün tahlil yaptırdım şükür bişey çıkmadı değerler normal bekleyeyim bakalım olurum inşallah
Aa normal de düzenli olup şimdi olmaman da anormal ama Advictor etkisi olmuş olabilir kan sonucu yanıltmaz diye bir şey yok daha henüz küçük ise belki ondan çıkmamıştır biraz daha bekle canım

Ayy bilemedim inşallah vardır ya çizgi de var gibi flaşlı çeksen canım

Aa normal de düzenli olup şimdi olmaman da anormal ama Advictor etkisi olmuş olabilir kan sonucu yanıltmaz diye bir şey yok daha henüz küçük ise belki ondan çıkmamıştır biraz daha bekle canım
Aman düşünmüyorum şuan canım ya kilo vermem lazım önce sonra nasipse olur zaten

Ayy bilemedim inşallah vardır ya çizgi de var gibi flaşlı çeksen canım
Öğlen yapmıştım canım yarın kan vermeye gideyim diyorum direk ya da yarın sabah bir test daha mı yapsam ama test ile uğraşmaktansa direk kan da çıkar herhalde ya

Aman düşünmüyorum şuan canım ya kilo vermem lazım önce sonra nasipse olur zaten
Tabii canım nasipleri ne zamansa o zaman gelecekler inşallah Ben de hamile değilsem kilo vermem lazım öncelik olarak veremeden hamile kalırsam inşallah kalırım da doğuma zor giderim herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…