Adalis ve Advictor Kullananlar

Kaç gün de 1 kilo verdiniz peki? Gebelikte düşünüyor musunuz?
Ikı haftada dusunuyorum, gebe kalırsak dırek bırakmamız gerekıyor sanırım.. Mıllet kilo verip hamıle kalıyor dırek ne guzel
1 kilo 1 kilodur kuzum ben asla veremiyorum pc başında çalışıyorum sürekli Allah’tan almıyorum da veremiyorum da ama o kadar para vermişken koşarım herhalde
Ama ben de buna dur demeliyim, evde kendimce leslıe yapmaya baslamıstım, şöyle oldu boyle oldu derken onu da bıraktığımı farkettım, yenıden baslıyım en ıyısı

2 hafta da 1 kilo aslında diyet spor yapmadığın için normal metabolizman yavaş ise, aa gebelik düşünüyorsan kesin başla canım evde hareketler yap bol bol gerekirse evin içinde koş ben öyle yapıyorum yoksa bu kiloyla hamile kalırsam yuvarlanarak gezerim önceliğim biraz kilo verip hamile kalmak

Hamile kalırsam diyetisyene gıdıcem, kontrolu kilo alabilmek ıcın belkı bıraz da onun rahatlığı var uzerımde

Hamile kalırsam diyetisyene gıdıcem, kontrolu kilo alabilmek ıcın belkı bıraz da onun rahatlığı var uzerımde
Mantıklı bir arkadaşım 4 buçuk aylık hamile kız 1-2 kilo anca aldı sağlıklı beslenmek ile alakalı tamamen ama doğumun kolay olması için zayıf olmakta alternatif sanırım

Mantıklı bir arkadaşım 4 buçuk aylık hamile kız 1-2 kilo anca aldı sağlıklı beslenmek ile alakalı tamamen ama doğumun kolay olması için zayıf olmakta alternatif sanırım
Ikız annesı bir arkadas, dogumdan sonra gebekaldıgı kilodan daha dusuk kılodaydı, onemlı olan bebeklerın kilo alımı.. Kilo her zaman beladır yaa...

Ikız annesı bir arkadas, dogumdan sonra gebekaldıgı kilodan daha dusuk kılodaydı, onemlı olan bebeklerın kilo alımı.. Kilo her zaman beladır yaa...
Kesinlikle katılıyorum bünye ile de alakalı ya tek gebe olalım da bebeklerimiz sağlıklı olsun da kilolar bir şekilde gider

Merhabalar bende bugün adalis ve advictor sipariş verdim nasıl kullanıcam bilgi verir misiniz?

Merhabalar bende bugün adalis ve advictor sipariş verdim nasıl kullanıcam bilgi verir misiniz?
Merhaba 3 gündür kullanıyorum ben , sabahları aç tok fark etmeden 1 adalis 1 advictor içiyorum doktor yayınlarında aç tok fark etmez demişti adalis için akşam da 1 tane daha içebilirsin üzerine günde 2 tane yazıyor ben 1 tane kullanıyorum

Ben de 500 ml su ıcerısıne 2 kapsul adalis acıp döküyorum, 2 yemek kasıgı da elma sirkesi koyuyorum bunu oglene kadar içiyorum..
Advıctor sabah ac karna 1 kapsul direk içiyorum

Suya dökünce daha mı iyi olur kapsül olarakta alınabilir mi
Tabi kapsul olarak alınıyor normalde zaten, birisi boyle bı paylasim yapmıstı, hoca da gosterdı nasıl yapıldığını, boyle detoks suyu gıbı oluyor, oglene kadar yudum yudum ıcıyorum ben, elma sirkesi de koydugım ıcın odem atmaya yardımcı

Ben de 500 ml su ıcerısıne 2 kapsul adalis acıp döküyorum, 2 yemek kasıgı da elma sirkesi koyuyorum bunu oglene kadar içiyorum..
Advıctor sabah ac karna 1 kapsul direk içiyorum
Selam canım 1 kilo vermiştin dimi ne durumda şu an kilon Ben de 500 gram 1 kilo verdim 3 gün de

2 hafta da yine iyi spor yapmadan bence Ben de adetime 10 gün var sol kasığımda aşırı ağrı olduğu için test yaptım negatif psikolojik ağrılar hamile olduğumu hissettiriyor
Yumurtlama donemindesın o zaman, degerlendırın

Yumurtlama donemindesın o zaman, degerlendırın
Normal de yumurtlama dönemimde adet dönemimde hiç ağrım sızım olmaz ondan bir acaba hamile miyim diye düşündüm belki de yumurtalarım artık iyi çalışmaya başladı değerlendirmelere başlayayım

Kapsül olarak faydalı diye biliyorum kapsül yutamıyorsanız suya da döküp içebilirsiniz faydası olur
Kapsül kullanabilirim peki kapsülle birlikte kaç bardak su içilmesi gerekiyor bir sınırı var mı yoksa ne kadar içebilirsek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…