- 9 Nisan 2021
- 4.956
- 7.048
- 108
- 32
İnşallahhh.. Siz ne zamandır istiyorsunuz.Aynen öyle canım bende 1 aydır sağlıklı beslenmeye çalışıyorum bol su içiyorum ve yürüyüş yapıyorum inşallah hayırlı sonuçlar alırız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallahhh.. Siz ne zamandır istiyorsunuz.Aynen öyle canım bende 1 aydır sağlıklı beslenmeye çalışıyorum bol su içiyorum ve yürüyüş yapıyorum inşallah hayırlı sonuçlar alırız
2 sene olacak canım..İnşallahhh.. Siz ne zamandır istiyorsunuz.
Ah benim dee..2 sene olacak canım..
Sende de mi pcos varAh benim dee..
Yok benim sağ yumurtalığımda çikolata kisti var.. Onun dışında bilinen bir sorun göremiyor doktorlarSende de mi pcos var
Allah yardımcın olsun seninde canım ..Yok benim sağ yumurtalığımda çikolata kisti var.. Onun dışında bilinen bir sorun göremiyor doktorlar
Aminnn hepimizin canımAllah yardımcın olsun seninde canım ..
Kilo kendim vermeye çalışıyorum önceden beri oyüzden anlamadım yavaş veriyorum zaten şuandaAy benimde 2 buçuk sene kg verebildiniz mi ppeki
Canım bende advictor kullandım bugün olmam gerek olmadım kişiden kişiye etkisi değişiyor bazılarının erken oluyomus bazılarının da geciktiriyomuş bizimki gecikenlerden oldu herhaldeMerhaba arkadaşlar öncelikle bebek isteyen bekleyen tüm arkadaşlara rabbim tez zamanda nasip etsin . bende bebek düşündüğüm için mfk ürünlerinden advictor aldım
Bende pko var . 2 ovitrelle çatlama iğnesi denemem oldu . Başarısız oldu
Advictor 1 ay kullandım
Regl 10 gün oldu gecikeli
Test yaptım negatif
Başına böyle gelen varmı
Eşimde bir sıkıntı yok
Gerçekten bunaldım yoruldum artık
Evet öyle diyenler var bugün olmam gerek benimde olmadım gebelikten de şüphelenmiyom şuan hayırlısı bakalımMerhabalar. Gorunce bende yazmak istedim deneyimimi. Advictoru kullannmaya baslar baslamaz adetim yeni bitmisti. Tekrar adet oldum ama farkli bir kanamam oldu. Buyuk pıhtılar düştu rahimden. Mesaj yazdim devam et dedi asistanlar. Ben rahmi temizledigini düşündum. Guzel bir ilaç
Çok geç gördüm üzgünüm yapar diye okumuştum bir kaç yerde.Advictor kasık ağrısı yapar mı arkadaşlar
İnşallah3 cm çikolata kistim son gittiğimde 2 cm ölçüldü.. Sanırım ben de faydası oldu inşallah hamile kalmama da vesile olur
Sonuç pozitif değil mi?Benim yaptı kasık ağrısı ama yumurtlayamıyorum ben genelde 4 aydır yumurtlama olmadı bugün ovülasyon testinde yumurtlama yakın çıktı 5 dk içinde
Merhaba kan verdiniz mi?Merhaba arkadaşlar öncelikle bebek isteyen bekleyen tüm arkadaşlara rabbim tez zamanda nasip etsin . bende bebek düşündüğüm için mfk ürünlerinden advictor aldım
Bende pko var . 2 ovitrelle çatlama iğnesi denemem oldu . Başarısız oldu
Advictor 1 ay kullandım
Regl 10 gün oldu gecikeli
Test yaptım negatif
Başına böyle gelen varmı
Eşimde bir sıkıntı yok
Gerçekten bunaldım yoruldum artık
Yok maalesef canım kan vermiştim negatif ayriyetten adet olmadım hala geciktiriyor demişlerdiSonuç pozitif değil mi?
Kızlarrr 10 gün sonra 2 ay olacak Advictor ve Adalis başlayalı, çok kilo veremedim adetim 6 gecikti test sonucum ekte çok umudum yok yarın kan vermeye gideceğim.