• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adalis ve Advictor Kullananlar

Ay benimde 2 buçuk sene kg verebildiniz mi ppeki

Merhabalar. Gorunce bende yazmak istedim deneyimimi. Advictoru kullannmaya baslar baslamaz adetim yeni bitmisti. Tekrar adet oldum ama farkli bir kanamam oldu. Buyuk pıhtılar düştu rahimden. Mesaj yazdim devam et dedi asistanlar. Ben rahmi temizledigini düşündum. Guzel bir ilaç 🙏

Merhaba arkadaşlar öncelikle bebek isteyen bekleyen tüm arkadaşlara rabbim tez zamanda nasip etsin . bende bebek düşündüğüm için mfk ürünlerinden advictor aldım
Bende pko var . 2 ovitrelle çatlama iğnesi denemem oldu . Başarısız oldu
Advictor 1 ay kullandım
Regl 10 gün oldu gecikeli
Test yaptım negatif
Başına böyle gelen varmı 🙁
Eşimde bir sıkıntı yok
Gerçekten bunaldım yoruldum artık

Merhaba arkadaşlar öncelikle bebek isteyen bekleyen tüm arkadaşlara rabbim tez zamanda nasip etsin . bende bebek düşündüğüm için mfk ürünlerinden advictor aldım
Advictor 1 ay kullandım
Test yaptım negatif
Eşimde bir sıkıntı yok
Canım bende advictor kullandım bugün olmam gerek olmadım kişiden kişiye etkisi değişiyor bazılarının erken oluyomus bazılarının da geciktiriyomuş bizimki gecikenlerden oldu herhalde 😔

Merhabalar. Gorunce bende yazmak istedim deneyimimi. Advictoru kullannmaya baslar baslamaz adetim yeni bitmisti. Tekrar adet oldum ama farkli bir kanamam oldu. Buyuk pıhtılar düştu rahimden. Mesaj yazdim devam et dedi asistanlar. Ben rahmi temizledigini düşündum. Guzel bir ilaç 🙏
Evet öyle diyenler var bugün olmam gerek benimde olmadım gebelikten de şüphelenmiyom şuan hayırlısı bakalım

Advictor 1 ay kullandım
Test yaptım negatif
Eşimde bir sıkıntı yok
Merhaba kan verdiniz mi?

Kızlarrr 10 gün sonra 2 ay olacak Advictor ve Adalis başlayalı, çok kilo veremedim adetim 6 gecikti test sonucum ekte çok umudum yok yarın kan vermeye gideceğim.

Eklentiler

• 4223AF01-C678-4370-A466-B01DC43F55C1.jpeg
    4223AF01-C678-4370-A466-B01DC43F55C1.jpeg
    96,6 KB · Görüntüleme: 126
Kızlarrr 10 gün sonra 2 ay olacak Advictor ve Adalis başlayalı, çok kilo veremedim adetim 6 gecikti test sonucum ekte çok umudum yok yarın kan vermeye gideceğim.

Eklentiler

• 525D83A8-6BA2-4324-A055-D2D5EAD62855.jpeg
    525D83A8-6BA2-4324-A055-D2D5EAD62855.jpeg
    109,9 KB · Görüntüleme: 101
Back