Kapsülü 1 bardak suyla içmemiz gerekiyor susatıyor gün içinde baya 2-3 litre içmemiz gerekir diye düşünüyorum biraz geç cevap oldu kusura bakmayınKapsül kullanabilirim peki kapsülle birlikte kaç bardak su içilmesi gerekiyor bir sınırı var mı yoksa ne kadar içebilirsek mi
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adalis ve Advictor Kullananlar
- Konu Sahibi buseng
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 9 Nisan 2021
- 4.956
- 7.048
- 108
- 32
Merhaba, çikolata kisti olup kullananlar var diye biliyorum kisti küçülen var mı onu bilemedim ama doktor etkisi oluyor demişti çocuk düşünüyorsanız 2.kutunuzsa kistte küçülme azalma var mı bir doktora gözükün derimİyi akşamlarr, aranıza çikolata kisti olup advictor kullanıp kisti küçülen var mı acabaa
Ben akşamları 1 tane içiyorum bu 2. Kutum
- 17 Haziran 2022
- 34
- 48
- 3
- 33
Merhaba kaç kg verdiniz ?Ben de 500 ml su ıcerısıne 2 kapsul adalis acıp döküyorum, 2 yemek kasıgı da elma sirkesi koyuyorum bunu oglene kadar içiyorum..
Advıctor sabah ac karna 1 kapsul direk içiyorum
- 17 Haziran 2022
- 34
- 48
- 3
- 33
Kasik ağrısı ve akıntısı yapan arkadaşlarım var bunyeden bünyeye değişiyor benceAdvictor kasık ağrısı yapar mı arkadaşlar
- 9 Nisan 2021
- 4.956
- 7.048
- 108
- 32
3 cm çikolata kistim son gittiğimde 2 cm ölçüldü.. Sanırım ben de faydası oldu inşallah hamile kalmama da vesile olurMerhaba, çikolata kisti olup kullananlar var diye biliyorum kisti küçülen var mı onu bilemedim ama doktor etkisi oluyor demişti çocuk düşünüyorsanız 2.kutunuzsa kistte küçülme azalma var mı bir doktora gözükün derim
Canım kaç kilo verdin bende alıcam da araştırıyorum baya kilom var benimdeKapsül olarak faydalı diye biliyorum kapsül yutamıyorsanız suya da döküp içebilirsiniz faydası olur
kaç ay kullanmıştınız3 cm çikolata kistim son gittiğimde 2 cm ölçüldü.. Sanırım ben de faydası oldu inşallah hamile kalmama da vesile olur
- 9 Nisan 2021
- 4.956
- 7.048
- 108
- 32
Günde 1 tane içtim bu 3. Ayım devam ediyorum hala, ağustosta kontrole gideceğim bakalım ne durumdakaç ay kullanmıştınız
ca-125 ve hatırlayamadığım bir ca değeri var ona da baktırabilirsiniz. ben kilo verdim o sebepten dolayı değerlerimin biraz değiştiğini farkettim. bende de çikolata kisti var.Günde 1 tane içtim bu 3. Ayım devam ediyorum hala, ağustosta kontrole gideceğim bakalım ne durumda
- 9 Nisan 2021
- 4.956
- 7.048
- 108
- 32
Sizin kaç mm ne tarafta ne kadar süredir çocuk istiyorsunuz..ca-125 ve hatırlayamadığım bir ca değeri var ona da baktırabilirsiniz. ben kilo verdim o sebepten dolayı değerlerimin biraz değiştiğini farkettim. bende de çikolata kisti var.
Ca125 çok değişiyor kist büyükken 200 küsülerde çıkmıştı bir ara 40 larda çıkmıştı bayadır baktırmadım ama.
Doktor çikolata kisti küçülmez diyor ama her ölçümde farklı ölçülüyor.. Beslenme de çok etkiliyor.. Çikolata kahve paketli gıdalar çok tüketmemeye çalışıyorum.
yok küçülüyor ondan eminim :) 6 cm ve 4 cm her iki taraflı bende.Sizin kaç mm ne tarafta ne kadar süredir çocuk istiyorsunuz..
Ca125 çok değişiyor kist büyükken 200 küsülerde çıkmıştı bir ara 40 larda çıkmıştı bayadır baktırmadım ama.
Doktor çikolata kisti küçülmez diyor ama her ölçümde farklı ölçülüyor.. Beslenme de çok etkiliyor.. Çikolata kahve paketli gıdalar çok tüketmemeye çalışıyorum.
sizin kistiniz daha küçük ama ca125 fazla çıkmış. bende 55 falandı diye hatırlıyorum en son.
beslenme etkiliyor bence de kesinlikle
- 9 Nisan 2021
- 4.956
- 7.048
- 108
- 32
Beslenme stres her şey etkiliyor bu kisti malesef.. Çok daha büyük cm lerle hamile kalan da var böyle küçük cm lerle hamile kalamayan da.. Allahım hakkımızda hayırlısını eylesinyok küçülüyor ondan eminim :) 6 cm ve 4 cm her iki taraflı bende.
sizin kistiniz daha küçük ama ca125 fazla çıkmış. bende 55 falandı diye hatırlıyorum en son.
beslenme etkiliyor bence de kesinlikle
doktora gittiğinizde yazabilir misiniz küçülme var ise ben de almak isterim bu ürünlerdenBeslenme stres her şey etkiliyor bu kisti malesef.. Çok daha büyük cm lerle hamile kalan da var böyle küçük cm lerle hamile kalamayan da.. Allahım hakkımızda hayırlısını eylesin
- 9 Nisan 2021
- 4.956
- 7.048
- 108
- 32
Ağustos reglimde gideceğim, tabi ki haber veririmdoktora gittiğinizde yazabilir misiniz küçülme var ise ben de almak isterim bu ürünlerden
teşekkür ederim :)Ağustos reglimde gideceğim, tabi ki haber veririm
- 9 Nisan 2021
- 4.956
- 7.048
- 108
- 32
Rica ederimteşekkür ederim :)
Benim yaptı kasık ağrısı ama yumurtlayamıyorum ben genelde 4 aydır yumurtlama olmadı bugün ovülasyon testinde yumurtlama yakın çıktı 5 dk içindeKasik ağrısı ve akıntısı yapan arkadaşlarım var bunyeden bünyeye değişiyor bence
Eklentiler
Aynen öyle canım bende 1 aydır sağlıklı beslenmeye çalışıyorum bol su içiyorum ve yürüyüş yapıyorum inşallah hayırlı sonuçlar alırızBeslenme stres her şey etkiliyor bu kisti malesef.. Çok daha büyük cm lerle hamile kalan da var böyle küçük cm lerle hamile kalamayan da.. Allahım hakkımızda hayırlısını eylesin