• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adalis ve Advictor Kullananlar

Kapsül kullanabilirim peki kapsülle birlikte kaç bardak su içilmesi gerekiyor bir sınırı var mı yoksa ne kadar içebilirsek mi
Kapsülü 1 bardak suyla içmemiz gerekiyor susatıyor gün içinde baya 2-3 litre içmemiz gerekir diye düşünüyorum biraz geç cevap oldu kusura bakmayın 🤦🏻‍♀️💙

İyi akşamlarr, aranıza çikolata kisti olup advictor kullanıp kisti küçülen var mı acabaa 🤔
Ben akşamları 1 tane içiyorum bu 2. Kutum

İyi akşamlarr, aranıza çikolata kisti olup advictor kullanıp kisti küçülen var mı acabaa 🤔
Ben akşamları 1 tane içiyorum bu 2. Kutum
Merhaba, çikolata kisti olup kullananlar var diye biliyorum kisti küçülen var mı onu bilemedim ama doktor etkisi oluyor demişti çocuk düşünüyorsanız 2.kutunuzsa kistte küçülme azalma var mı bir doktora gözükün derim ☺️

Ben de 500 ml su ıcerısıne 2 kapsul adalis acıp döküyorum, 2 yemek kasıgı da elma sirkesi koyuyorum bunu oglene kadar içiyorum..
Advıctor sabah ac karna 1 kapsul direk içiyorum
Merhaba kaç kg verdiniz ?

Merhaba, çikolata kisti olup kullananlar var diye biliyorum kisti küçülen var mı onu bilemedim ama doktor etkisi oluyor demişti çocuk düşünüyorsanız 2.kutunuzsa kistte küçülme azalma var mı bir doktora gözükün derim ☺️
3 cm çikolata kistim son gittiğimde 2 cm ölçüldü.. Sanırım ben de faydası oldu 😊 inşallah hamile kalmama da vesile olur 🥺

Günde 1 tane içtim bu 3. Ayım devam ediyorum hala, ağustosta kontrole gideceğim bakalım ne durumda
ca-125 ve hatırlayamadığım bir ca değeri var ona da baktırabilirsiniz. ben kilo verdim o sebepten dolayı değerlerimin biraz değiştiğini farkettim. bende de çikolata kisti var.

ca-125 ve hatırlayamadığım bir ca değeri var ona da baktırabilirsiniz. ben kilo verdim o sebepten dolayı değerlerimin biraz değiştiğini farkettim. bende de çikolata kisti var.
Sizin kaç mm ne tarafta ne kadar süredir çocuk istiyorsunuz..
Ca125 çok değişiyor kist büyükken 200 küsülerde çıkmıştı bir ara 40 larda çıkmıştı bayadır baktırmadım ama.
Doktor çikolata kisti küçülmez diyor ama her ölçümde farklı ölçülüyor.. Beslenme de çok etkiliyor.. Çikolata kahve paketli gıdalar çok tüketmemeye çalışıyorum.

Sizin kaç mm ne tarafta ne kadar süredir çocuk istiyorsunuz..
Ca125 çok değişiyor kist büyükken 200 küsülerde çıkmıştı bir ara 40 larda çıkmıştı bayadır baktırmadım ama.
Doktor çikolata kisti küçülmez diyor ama her ölçümde farklı ölçülüyor.. Beslenme de çok etkiliyor.. Çikolata kahve paketli gıdalar çok tüketmemeye çalışıyorum.
yok küçülüyor ondan eminim :) 6 cm ve 4 cm her iki taraflı bende.
sizin kistiniz daha küçük ama ca125 fazla çıkmış. bende 55 falandı diye hatırlıyorum en son.
beslenme etkiliyor bence de kesinlikle

yok küçülüyor ondan eminim :) 6 cm ve 4 cm her iki taraflı bende.
sizin kistiniz daha küçük ama ca125 fazla çıkmış. bende 55 falandı diye hatırlıyorum en son.
beslenme etkiliyor bence de kesinlikle
Beslenme stres her şey etkiliyor bu kisti malesef.. Çok daha büyük cm lerle hamile kalan da var böyle küçük cm lerle hamile kalamayan da.. Allahım hakkımızda hayırlısını eylesin

Beslenme stres her şey etkiliyor bu kisti malesef.. Çok daha büyük cm lerle hamile kalan da var böyle küçük cm lerle hamile kalamayan da.. Allahım hakkımızda hayırlısını eylesin
doktora gittiğinizde yazabilir misiniz küçülme var ise ben de almak isterim bu ürünlerden

Kasik ağrısı ve akıntısı yapan arkadaşlarım var bunyeden bünyeye değişiyor bence
Benim yaptı kasık ağrısı ama yumurtlayamıyorum ben genelde 4 aydır yumurtlama olmadı bugün ovülasyon testinde yumurtlama yakın çıktı 5 dk içinde

Eklentiler

• IMG20220718155511.jpg
    IMG20220718155511.jpg
    55,9 KB · Görüntüleme: 69
Aynen öyle canım bende 1 aydır sağlıklı beslenmeye çalışıyorum bol su içiyorum ve yürüyüş yapıyorum inşallah hayırlı sonuçlar alırız

Back