Devlet canım:) valla olmaz herhalde benim tam bursluların hepsi tutuyodu. Ama üninin adı da önemli unutma bunu. Mesela özellere 220 alır ücretli okur sen 360 la tam burslu okursun. Ama devlete gidersen atıyorum 360tan aşağı alan giremez. Bi ücret ödememek için yüksek yapmak var bide oraya girebilmek için. Tabi bu benim kendi düşüncem. Ben böyle düşündüğğm için kendi okulumu yazdım. Tabii özellerin imkanları bazen devletten iyi olabilir. Mesela hazırlık sınıfı koyar zprunlu. Dilin olur. Bilgi öyleydi mesela. Zorunlu hazırlığı vardı ve sağlam okuldur bildiğim kadarıyla. Zordur ama bil yani:) gidenler öyle söylüyo:)
Ama yine olsa yine kendi okulumu yazardım. Yine de sen bilirsin. Teker teker gez okulları öğrencileriyle tanış istersen falan filan artık elinden geldiğince yap bişeyler. Etkilenmektense irdele herşeyi tart. Ha çevrende ben iyi yerdeyim mesajı vermek için okulunu abartanlara da hemen inanma :) mesela ders programlarına bak ara okul hakkında bilgi al. Burslu düşünüyorsan bursu keserler mi ne şartlar altında burs verir mutlaka öğren. Mesela ortalaman düşer bursunu keser kalalalırsın ben iyice araştırmıştım. Ha şimdi unuttum o ayrı..
İnşallah en doğru en hayırlı kararı verirsin. Allah yolunu açık etsin..