Adalet bölümü ile ilgili biligisi olanlar??

Gonuldagii

Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2021
50
84
26
Merhaba hanımlar. Ben lisans mezunuyum fakat 2. Üniversitemi de okumak istiyorum açık öğretimden. Adalet okumayı düşündüm fakat adalet mezunlarından ve adalet bölümüyle ilgili bilgisi olanlardan da fikir almak istedim. İş bulma olanağı nedir? Kolaylıkla iş bulabilir miyim? Atamalar nasıl ?

Geçen senelerde son öğrencileri aldılar artık kayıt almıyacaklarımış diye bir şey duymuştum ama emin değilim. Genelde adaletten hukuk a geçme hayaliyle adalet bölümü yazıyor insanlar. Başka da bi bilgim yok.

Merhaba hanımlar. Ben lisans mezunuyum fakat 2. Üniversitemi de okumak istiyorum açık öğretimden. Adalet okumayı düşündüm fakat adalet mezunlarından ve adalet bölümüyle ilgili bilgisi olanlardan da fikir almak istedim. İş bulma olanağı nedir? Kolaylıkla iş bulabilir miyim? Atamalar nasıl ?
Açıkçası bu bölümden mezun olmama 6 ders kaldı . Dersler zor bu konuda önermem . Ama DGS ile hukuka geçiş yapabilirsen harika olur. Kolaylıkla iş bulamassiniz ama arkaniz sağlamsa neden olmasın kpps sorunsalı var birde bence okuyacaksınız bunu tamemen hukuka DGS sınavı ile geçmek için okuyun ben zaten aynı zamanda DGS çalışıyorum DGS ile hukuk kazanmak daha kolay bence. İş olanağı katıp mübaşir olabilirsiniz. Pek ayrıntılı bende bilmiyorum. Babamın zoruyla yazdım. Zaten. Okumak bir zulüm ben hukuk diyorum hukuk istiyorum ama sabır ve emek işi .

Ha bu arada açıktan artık alım olmayacak diye biliyorum.

X