Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
adalet bakanlığında çalışan üniversite mezunu memur arkadaşlarım bakarmısınız
Ceza ve tevkifevleri genel müdürlüğüne düz memur olarak atanan önlisans mezunu olan bir memur ne iş yapar arkadaşlar sizce mezun olduğum bölüm büro yönetimi ve sekreterlik bilgisi olan arkadaşlarım yardım edermisiniz
özürlü memur seçme sınavına girdim cnm 70 aldım tercih yapıcam çoğunlukla burayı yazıcam büyük ihtimal düz memur olarak atanırsam ne iş verirler diye merak ettim bedensel engelliyim ben hiç yürüyemiyorum
özürlü memur seçme sınavına girdim cnm 70 aldım tercih yapıcam çoğunlukla burayı yazıcam büyük ihtimal düz memur olarak atanırsam ne iş verirler diye merak ettim bedensel engelliyim ben hiç yürüyemiyorum
Engelinde olsa önlisans mezunu olmuşsun canım:) engelleri aşmışsın bak elhamdülillah :) allah yar ve yardımcın olsun umarım sorunada cevap bulabilirsin. bir derdim var bölümüne yazarsan daha çabuk bilgi alabilirsin belki:) saglıcakla kal canım.
Engelinde olsa önlisans mezunu olmuşsun canım:) engelleri aşmışsın bak elhamdülillah :) allah yar ve yardımcın olsun umarım sorunada cevap bulabilirsin. bir derdim var bölümüne yazarsan daha çabuk bilgi alabilirsin belki:) saglıcakla kal canım.