• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adalet bakanlığında çalışan üniversite mezunu memur arkadaşlarım bakarmısınız

sebboyyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2009
1.381
5
116
İstanbul
Ceza ve tevkifevleri genel müdürlüğüne düz memur olarak atanan önlisans mezunu olan bir memur ne iş yapar arkadaşlar sizce mezun olduğum bölüm büro yönetimi ve sekreterlik bilgisi olan arkadaşlarım yardım edermisiniz

keşke biliyor olsamda yardımcı olabilsem canım hayırlı olsun yenı atandın sanırım. kaç ile atandın?

keşke biliyor olsamda yardımcı olabilsem canım hayırlı olsun yenı atandın sanırım. kaç ile atandın?

özürlü memur seçme sınavına girdim cnm 70 aldım tercih yapıcam çoğunlukla burayı yazıcam büyük ihtimal düz memur olarak atanırsam ne iş verirler diye merak ettim bedensel engelliyim ben hiç yürüyemiyorum

özürlü memur seçme sınavına girdim cnm 70 aldım tercih yapıcam çoğunlukla burayı yazıcam büyük ihtimal düz memur olarak atanırsam ne iş verirler diye merak ettim bedensel engelliyim ben hiç yürüyemiyorum

Engelinde olsa önlisans mezunu olmuşsun canım:) engelleri aşmışsın bak elhamdülillah :) allah yar ve yardımcın olsun umarım sorunada cevap bulabilirsin. bir derdim var bölümüne yazarsan daha çabuk bilgi alabilirsin belki:) saglıcakla kal canım.

Engelinde olsa önlisans mezunu olmuşsun canım:) engelleri aşmışsın bak elhamdülillah :) allah yar ve yardımcın olsun umarım sorunada cevap bulabilirsin. bir derdim var bölümüne yazarsan daha çabuk bilgi alabilirsin belki:) saglıcakla kal canım.

tşk cnm çok güzel fikir hiç aklıma gelmedi:) hemen uygulayayım:)) amin cnm allahım hepimizin yardımcısı olsun inş

Back