Adadayım ve burada bir psikolog bile yok.

ozgmlk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2016
436
1.316
63
33
Şuan başımda oyle bir dert var ki burada bile anlatamiyorum. Oyle bir durum, ucreisimi ailemi hayatimi bile etkileyebilir. Ismini suan veremeyecegim bir ada da is icin bulundugum icin bir psikologa bile gidemiyorum cunku burasi mahrumiyet bolgesi gibi. Bana yardimci olabilecek iletisim kurabilecegim bir psikolog var mi. Ücretsiz de istemiyorum ucreti neyse veririm yeter ki bana yardimci olun.

Çok kapalı bir anlatım. İnternetten veya skypetan falan mu görüşmek istiyorsunuz? İnternette araştırın, sonra da psikoloğu arayın böyle bir hizmetiniz var mı diye.

Cok gecmis olsun,zor bir durum lakin burda psikolog arkadaslar varmi bilemiyorum:/
Panik atak yada anksiyete falanmi?

Pek anlasilir bi sekilde de yazmamissiniz ama umarim yardimci olacak birileri vardir..

biraz anlatsanız ya ne olduğunu?

Ada derken? Vapur var. Ordan gecip psikologa gidebilirsin. Hemde yolculukta dusunme firsatin olur. Benim en guzel zamanim psikologtan ciktiktan sonra yolda gecirdigim zamandi. O zaman cok motive oluyordum.

Skypedan terapi yapanlar var yurtdışında ama trde var mı bilmiyorum. Bu şekilde kandıran insanlar da var. Ofisi olmayan ya da bı firmada calismayanlara güvenme derim. Bı şekilde randevu al ve git gorusmeye

online terapi yapan psikologlar var diye biliyorum ama iyi araştırın sahtekarlara denk gelmeyin

Çok kapalı bir anlatım. İnternetten veya skypetan falan mu görüşmek istiyorsunuz? İnternette araştırın, sonra da psikoloğu arayın böyle bir hizmetiniz var mı diye.
Kisilik bozuklugu oldugunu dusundugum biri tarafindan takintili bir durum var ve tehtid ediliyorum.

Bir site var online olarak psikologlarla görüşme yapabiliyorsun. Adını vermek reklam olabilir ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…