Adaçayı ve gebelik

kizlar ben bu ay adacayini 5 gun boyunca icdim,siklusum 29 sürüyor,normalde dun adet olmam lazimdi,herkezde icdigi ay adetin erken gelmis,acaba bana ters etkimi yapdi

kizlar ben bu ay adacayini 5 gun boyunca icdim,siklusum 29 sürüyor,normalde dun adet olmam lazimdi,herkezde icdigi ay adetin erken gelmis,acaba bana ters etkimi yapdi

Zannetmyorum adaçayını ters etki yapabileceğini Tam tersine çok rahatlatıyor adet dönemlerinde ama ilk defa gebeliğide etkilediğini duydum.
Şimdi adaçayı içmeye adet zamanımı içmeye başlamamız gerek,yumurtalama dönemi derken takiben 20 gün kullanılmalı dimi??
Birde fazla kullanımı düşüğe sebebiyet verirmi?

merhabalar arkadaşlar bende başladım adaçayına umarım iyi gelir bebiş için.
msnavatarlarizh2.th.jpg

Zannetmyorum adaçayını ters etki yapabileceğini Tam tersine çok rahatlatıyor adet dönemlerinde ama ilk defa gebeliğide etkilediğini duydum.
Şimdi adaçayı içmeye adet zamanımı içmeye başlamamız gerek,yumurtalama dönemi derken takiben 20 gün kullanılmalı dimi??
Birde fazla kullanımı düşüğe sebebiyet verirmi?

adetinin 1.günü başlıyorsun tahmini yumurtlama gününe kadar içiyorsun.günde 2 bardaktan fazla içme.:içelim:

kizlar icmeyin lutfen bilmediginiz seyi icmeyin. sonra reglleriniz gecikecek. neden diye soracaksiniz o zaman da.

kizlar icmeyin lutfen bilmediginiz seyi icmeyin. sonra reglleriniz gecikecek. neden diye soracaksiniz o zaman da.

canım adaçayı bilinmedik bişey değilki a.s ezelden beri içerim ben herşeyin fazlası tabiki zarar bunu hepimiz biliyoruz.ama yumurtaları büyüttüğünü bilmiyordum ben,burda öğrendim.zararı olsaydı adetim hep geçikirdi ozaman öyle birşey bende olmadı.eskiden tabiki her gün içmiyordum ama bence korkacak bişey olmaz.arkadaşlar yumurtlama döneminden sonra içilmesinin sakıncalı olduğunu yazmışlar zaten ondan sonra içmeyiz.ben bu ay başladım hergün içmeye inşallah faydasını görürüz canım...

arkadaslar bilgiler icin sagolun,bi sorum olacak,su poset caylardan icsek olur mu yoksa illa yapraklarini aktardan alip mi kaynatmak gerekiyo acaba?
ayy insallah allah herkese annelik duygusunu nasip eder....

Kibeleeee lafına geldım resmen.ben de gecen ay yaklaşık 10 gun içtim ve bu ay adetim 1 hafta gecıktı ve hala da yok.Aynen soruyorum neden:)))) neden gecıktı?fisfisfis

Kızlaaaaarrr kesınlıkle devam adaçayına.adetım gecıktı dıye yazmıştım.bugun hamıle olduğumu öğrendim hem kan da hem de idrar da pozitif.mucize gibi ama ben de içtiğim ilk ay hamıle kaldım.2,5 yıldır aşılama dahıl bi sürü şey denedim ama olmadı.Tabı kı önce Allahımın izniyle oldu ama adaçayını da yabana atamıycam.darısı başınıza:)

Kızlaaaaarrr kesınlıkle devam adaçayına.adetım gecıktı dıye yazmıştım.bugun hamıle olduğumu öğrendim hem kan da hem de idrar da pozitif.mucize gibi ama ben de içtiğim ilk ay hamıle kaldım.2,5 yıldır aşılama dahıl bi sürü şey denedim ama olmadı.Tabı kı önce Allahımın izniyle oldu ama adaçayını da yabana atamıycam.darısı başınıza:)

canım yaa tebrik ederim seni.allah kucagına almanı nasip etsin.darısı başımıza.ben adaçayını 2 aydır içiyorum yumurtlama başlayınca bırakıyorum.inşallah yararı olur.tabiki herşey allahtan.

şaştım kaldım valla geçenlerde ibrahim saraçoğlu altını çizerek tekrarlayıp durdu,hamileler ve hamile kalmak isteyenler ada çayından uzak dursun diye ayrıca nane,maydonoz ve çekirdek hamile kalmayı engelliyor dedi kime inanıp ne yapacağımı şaşırdım şimdi.

ya bu hazır adaçayı olurmu arkadaşlar poşet çaylar benm aldı m bakalım deniyeceğim bide keçiboynuzu pekmezi aldım nasip bakalım

kizlar eger adet duzensizliginiz adet olamama gibi sorununuz varsa adacayi super ibrahim saracoglu muhtemel gebeliklerde dusuge yo acacagi icin ole diyor adet duzenlemee super yumurtalari buyutuyor ama surekli kullanim cok onemli sizde yumurtalama gununuze kadar icin sonra birakin hatta yumurtladiginizi bile anliyorsunuz ole bir akinti geliyorki ben normalde adet olamazdim ama adacayina ihtiyacim var heralde cok ise yaradi ben devam ediyorum kesinlikle

Arkadaşlar bende anlamadım, ada çayı ne zaman içilecek ne zaman içilmeyecek, bi açıklarsanız çok sevinirim

kimse bana yazmicak miii:KK43:(((
ben agustostan beri adet göremiyorumm,15inde olmam gerekiodu bu ayda gecti gitti...
adetin ilk günü baslansin diyo ama ben napiyim kizlar???ve poset caylardan olur mu?

kimse bana yazmicak miii:KK43:(((
ben agustostan beri adet göremiyorumm,15inde olmam gerekiodu bu ayda gecti gitti...
adetin ilk günü baslansin diyo ama ben napiyim kizlar???ve poset caylardan olur mu?

Konuyu bir anlayabilsem ben sana yazarım ama anlayamadım ki. Ağustostan beri uzun bir zaman geçmiş, bence bir doktora görünsen iyi olur, adetin ilk günü neye başlanman gerekiyor ?? poşet çay ne işe yaracak kiii??? :uhm:

X