Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlar ben bu ay adacayini 5 gun boyunca icdim,siklusum 29 sürüyor,normalde dun adet olmam lazimdi,herkezde icdigi ay adetin erken gelmis,acaba bana ters etkimi yapdi
Zannetmyorum adaçayını ters etki yapabileceğini Tam tersine çok rahatlatıyor adet dönemlerinde ama ilk defa gebeliğide etkilediğini duydum.
Şimdi adaçayı içmeye adet zamanımı içmeye başlamamız gerek,yumurtalama dönemi derken takiben 20 gün kullanılmalı dimi??
Birde fazla kullanımı düşüğe sebebiyet verirmi?
arkadaşlar yumurtlama döneminde içmek sakıncalımı?
kizlar icmeyin lutfen bilmediginiz seyi icmeyin. sonra reglleriniz gecikecek. neden diye soracaksiniz o zaman da.
kizlar icmeyin lutfen bilmediginiz seyi icmeyin. sonra reglleriniz gecikecek. neden diye soracaksiniz o zaman da.
Kızlaaaaarrr kesınlıkle devam adaçayına.adetım gecıktı dıye yazmıştım.bugun hamıle olduğumu öğrendim hem kan da hem de idrar da pozitif.mucize gibi ama ben de içtiğim ilk ay hamıle kaldım.2,5 yıldır aşılama dahıl bi sürü şey denedim ama olmadı.Tabı kı önce Allahımın izniyle oldu ama adaçayını da yabana atamıycam.darısı başınıza:)
kimse bana yazmicak miii(((
ben agustostan beri adet göremiyorumm,15inde olmam gerekiodu bu ayda gecti gitti...
adetin ilk günü baslansin diyo ama ben napiyim kizlar???ve poset caylardan olur mu?