Adaçayı ve gebelik

iyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım
sizleri unutur muyum hiç?
Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla size de göstersin
dualarım sizinle.....

canım benim..... bişi diil tatlım....dualarına çok ihtiyacımız var tatlım.... bende tüm gün dualar ediyor rabbime yalvarıyorum.....a.s.

ya kizlar ben bi sey sorucam.ben baslayali daha bugun oldu sadece2 fincan 3,4 saat aralikla adacayi icdim,ve inanilmaz derecede cok yogun akintim geldi,bu normalmidir?ilk gunde bu kadar gelmesi,yoksa bi hasdalik varda bende benmi bimiyorum?anlamadim,neyse sali doktorum var ne dicek bakalim insallah kötu bisey yokdur...

Benimde bu ay adetimi düzene soktu tam 31 günde olurken 28 günde geldi

arkadaşlar ya adaçıyı sizdede göğüslerde ağrı yaptımı adetim yeni bitti ve ğögüslrim ağrıyor neden acaba

canım aynı durum bende de var anlamadım gitti. adet oldum. goguslerimdeki agrı bugu yarın gidr dedim gitmedi.18. gunumdeyim. halen hassas. bu arada hamile degilim. belki hamileyimdir dedim test yaptım gecen cıkmadı. gecen ay ictigim o kadar ilactan olabilir. ilac dediysem hayıt, adacayı veya burda kim ne soyluyorsa onu. bıraktım valla. içmiyorum birsey.

kızlar bende adaçayı yağı ile hamile kaldım iltihabı söktürüp rahimi temizliyormuş.biraz yakıyor ama:))

erguvancım adçayı yagınınıda ilk defa duyuyorum.nasıl kullanıyor sende iltihap söktümü

arkadaslar icmek yeterli bence adacayının oturma banyosunu duymadım, maydonozun duydum oda idrar yollarındaki iltihabı aldıgı icinmiş. bence yumurtlama gununuze kadar icin yani en gec 12.gununuze kadar, sonra bekleyin regliniz 27-28 gune duser.onemli olanda onu normale dusurmek gerisi Allahtan inşallah

arkaşlar ben ada çayı aldım kokusu nane gibi bi yanlışlık olmasın ya merak ettim farklı bişey mi verdiler bana daha önce hiç kullanmadığım için bilmiyorum:uhm:

arkadaslar icmek yeterli bence adacayının oturma banyosunu duymadım, maydonozun duydum oda idrar yollarındaki iltihabı aldıgı icinmiş. bence yumurtlama gununuze kadar icin yani en gec 12.gununuze kadar, sonra bekleyin regliniz 27-28 gune duser.onemli olanda onu normale dusurmek gerisi Allahtan inşallah

intden adacayini tiklarsan görebilirsin.oradan okudum ve yazdim bende,dölyatagi(RAHIM) rahatsizligi cekeenler arasira oturma banyosu yamalari gerekir .

erguvancım adçayı yagınınıda ilk defa duyuyorum.nasıl kullanıyor sende iltihap söktümü

biz bunu marmaris pazarında aldırdık o halis adaçayı (orada öyle diyorlarmış) zaten viks gibi kokuyor onu 3 gün günde 1 kez vajinama sürdüm biraz yakıyor ama sonra geçiyor inanın iltihabı akıtıyor akıntı çoğalıyor benim 10 ay kadar olmadı bunu yaptığım ay hamile kaldım bilmiyorum belkide raslantı ama büyüklerimdende çok duydum.eczanelerdede satılıyor tabi halis değildir bu bebek gazlarınada çok iyi geliyor ilk bebeğim çok gazlıydı göbeğine adaçayı sürüp üzerine pamuk koyuyordum hemen rahatlatıyordu.sonuçta doğal bir yağ deneyebilirsiniz.

pardon canım marmaris muğla tarafında buna elmayağı deniliyor adaçayı yağı derseniz bilmezler eczanedede öyle satılıyor

erguvancım ya ozel mesaj olsa gonderecem ama acık degil. ben de siparis ettim yagdan:) dusun ta amerikada buldum valla. vajinanın neresine surdun.sadece dısta gorebiligimiz kısmına mı yoksa iceriy de surdun mu? biraz detay verebilmen mumkun mu?

hayır canım biraz özel olucak ama :KK43: eldivenle içine kadar sürdüm biraz yakıyor ama 2-3 gün devam ettim .adetim biter bitmez başladım bu ararda gündüz sürüp akşam ilişkiye giriyordum. (Ayy çok utanıyorum)ben bu şekilde hamile kaldım darısı başınıza inşallah

slm bende bişi duydum daha uygulamadım avukat bir bayan denemiş onunda ikinci çocuk olmuyomuş gliserini hafif pamuga batırıp gece yatarken rahmine koyuyomuşun sabaha kadar duruyomuş bütün içinde akıntı iltihap ne varsa dökülüyomuş böyle bişi duyanınız varmı?

Son düzenleme:
Erguvan Herhangi Bir Zarari Olmasin Canim Emin Misin Ta Içine Kadar Sürüleceginden

bakalim adacayi ise yaricakmi insallah hepimizde ise yarar kizlar

inşallah yarar canım bütün kadınlar kulübü içiyoz hep beraber...kafamçokkarıştı..herhalde aktarlarda ada çayı satış patlaması olmuştur...onlarda anlam veremiyolard:uhm:ır

Ben de bu ay adaçayı içtim tahmini ovulasyona yakın zamana kadar, sonucu size yazarım ama 10 nisana kadar falan beklemeniz gerekecek.

X