Adaçayı ve gebelik

bekleriz canim,zaten hepimiz beklemede yiz bende icdim bu ay.benimde 15 nisan bende haberini veririm

arkadaslar hepinize tesekkur ederim adacayiyla ilgili verdiginiz bilgiler icin ,burdan bi arkadasimda duymustum ,iyiki duymusum bilmiyodum faydasini ,bn fransadayi tam olarak ismini bilmiyorum ama insallah bulurum

merhaba arkadaşalr,
cumartesi günü doktora gittim ve bu adaçayı mevzusunu kendisine de sordum,hamile kalmayı kolaylaştırıp kolaylaştırmadığını sordum eğer her iki tarafta bir sorun yoksa adaçayı içilebilinir ama garantisi yoktur dedi,pek adaçayıyla ilgili bir yorum yapmadı :1no2:

kızlar adaçayına bende başlıyorum bugün istermsisiniz topluca hamile kalalım:roflol: ohoh ne güzel olur doğuma da topluca gideriz :dance:

arkadaşlar merhaba ben yeni üye oldum ama hep takip ederim bu siteeyi... bizde 7 aydır bebiş istiyoruz ama hala bişey yok.. şu adaçayı dikkatimmi çekkti bende bu aydan sonra içmeye başlıyııcam inş. etkissii oluurr tümm bebbiş isteyenleeere

kızlar adaçayı adet bitiminden sonra hafif kanamalr yapamı acaba içimmi temizleniyo hiç böyle olmazdıı sizce adaçayı mı yaptı...?

bende bugün başladım adaçayına poşet çaylardan aldım. inşallah faydasını görürüz..

aşkitom poşet çayları önermiyorlar..baharatçılardan tazesini al..suyu kaynat..1 fincanın içine biraz yaprağından sapından koy ve iç..gunde 2 kere..ama kesinlikle poşet tavsiye edilmiyor..ben de önce poşet aldım..kullanamadan tazesini aldım

adaçayıyla birlikte ıhlamurda içilsee faydası olurmu pekiiii

arkadaslar bir konuda yanılıyorsunuz sanırım. adacayı hamis olmyı kolaylastırmıyor. adacayı adeti duzenliyor ve sonuc olarak kisi yumurtlama gununu kolay tahöi deildiginden hamile kalma sansı artıyr.

ben de bu ay adetimden itibaren adacayı ictim. 2-3 yapraı demledm demlikte. 1 brdak sabah 1 bardak aksam ictim. ılık ılık. her sabah sogan suyu ictim.(-3-4 soganı kabukları ile beraber 1 lt suda kaynat. ılık veya soguk ic) iltihap varsa temizliyormus. yoksa da zarar gelmez. sonra her gun hayıt kapsulu yuttum. burada hayıt suyu vs bulamadıgım icin internetteki dogal ilac satanlada sip. ettim ve....
12. gun ovulasyon belirleme testim pozitif cıktı. yani bu adetimin 28 gune dusmus olması demek. 14. gun yumurtluyorum demek. duzne girmesi demek. bu bile bnim icin cok buyuk bir asama. cunku benim adetlerim asırı duzensizdi son 5 aydır.tutturamıyordu yumurtlama gununu. ısımı da takip ettim. o da yumurtlama gununden 2 gun sonra yukseldi. griye sadece beklemek kaldı. bu ay olmazsa gelecek ay. Allah saglık sıhhat versin.

bende geçen ay çok azda olsa içmiştim. 32 günde bir adet görürken 30 a düştü. bu ay yumurtlamaya kadar içmeyi düşünüyorum. zaten bir kaç aydır otlarla bozmuş durumdayım :roflol: rezene ve papatya içiyorum. bağırsaklarım ve uyku bozukluğumda düzeldi sayılır sayelerinde Şeniz

Adaçayını bu ay içtim ama dönemim 4-5 gün uzadı. Sanırım herşeyi kafaya takmamak gerekiyor, stresten de olabilir. Adetim de nedense çok zor geldi. Herkes için benzer tepkiler olmuyor galiba. Hepimiz için hayırlısı olsun kızlar.

aşkitom poşet çayları önermiyorlar..baharatçılardan tazesini al..suyu kaynat..1 fincanın içine biraz yaprağından sapından koy ve iç..gunde 2 kere..ama kesinlikle poşet tavsiye edilmiyor..ben de önce poşet aldım..kullanamadan tazesini aldım

canim ya ben fransadayim burda nerde bulcam tazesini bilemiyorum ,turk marketinden poset olarak aldim ,bakalim faydasi olur insallah olmazsada yinede birsuru seylere faydasi var ,yarindan itibaren baslicam ,insallah bebegi olmayan herekese allah bi bbek nasip eder ammmiiin insallah banada :)

canim ya ben fransadayim burda nerde bulcam tazesini bilemiyorum ,turk marketinden poset olarak aldim ,bakalim faydasi olur insallah olmazsada yinede birsuru seylere faydasi var ,yarindan itibaren baslicam ,insallah bebegi olmayan herekese allah bi bbek nasip eder ammmiiin insallah banada :)

canım ebaydan siparis et. evine postalıyorlar. sage diye yaz. bu ingilizcesi. adaçayı yaz latince ismini bul. arattır fransız sitelerinde. mutlaka bulursun. fransız ebay da vardır.

ya kızlar adçayıni yumurtlama günüme kadar 3 gün içtim ve bıraktım yumurtlama gününden 3 gün sonra göğüslerim felaket ağrımaya ve şişmeye başladılar adaçayı içipte böyle olan varmı

ya kızlar adçayıni yumurtlama günüme kadar 3 gün içtim ve bıraktım yumurtlama gününden 3 gün sonra göğüslerim felaket ağrımaya ve şişmeye başladılar adaçayı içipte böyle olan varmı

canım göğüslerinin acıması ada çayından değildir. yumurtlamadan sonra olan birşey bu. benimde hep öyle olur. ateşim çıkar halsizlik çöker vs.Şeniz adet gününe 2-3 gün kala tısss diye iner şişlik ve acıması geçer sengözlerimebaksanab

benim ama adete çok yakın ağrımaya başlardı mesela 5 gün önce bu sefer çok erken oldu acaba otlardanmı yoksa ümitleneyimmi ki

benim ama adete çok yakın ağrımaya başlardı mesela 5 gün önce bu sefer çok erken oldu acaba otlardanmı yoksa ümitleneyimmi ki

canım benim her defasından adete 13-14 gün kala başlardı ağrılarım. hatta o kadar acırdıki çamaşırım azıcık sürtünse bağıracak gibi olurdum. bir ara aynı dediğin gibi adete 5-6 gün ağrılarım oluşurdu ama gene adetle birlikde geçerdi. bence birazcık rahatla :1rolleyes:

X