Adaçayı ve gebelik

kızlar adaçayı kesinlikle işe yarıyor
ben geçen ay içtim ve şimdi hamileyim
üstelik bende adet düzensizliği de vardı
1 yıl sonra mucizeme kavuştum

canim allahim hayirlisi ile kucagina almayi nasip eder insALLAH:dance:

ayy bende içtim bu ay dediğiniz gibi göğüslerimde hassaslık yaptı.normlade benim akıntım yoktu ama bu ay oldudememki bundanmış.. ama ben yumurtlama günlerim geçnice bırkatımm..

arkadaslar hepinizin mevlid kandili mübarek olsun insALLAH bu mübarek günde hepimizin dualari kabul olur rabbim dualarimizi geri cevirmez bu mübarek günde ins. (AMIN)

kandiliniz mübarek olsun .rabbim dualarımızı kabul etsin hepimizin.amin inş.hepimize bebişler nasip etsin inş hayırlısıyla.

kizlar bende basladim ada cayina ama hangisi daha faydali poset cayimi yada bildigimiz yapraklarimi ben almanyada yasiyorum ikisinide buldum poset cayi alman magazalarda satiliyor bildigimiz yaprak halinde tazeside türkl marketlerinde tek arasindaki fark bu var ama hangisi daha faydali olur sizce:içelim:

ben geçen ay poşet çay kullandım.bu ay aktardan yaprak şeklinde aldım öyle kullandım daha iyi olur diye.tam olarak fark varmıdır bilemiyorum ama ben yaprak şeklinde olanı kullanıyorum...

Merhaba arkadaşlar.Ben yeniyim buralarda.Siteyi gezerken bu başlığı gördüm.Adaçayının hamile kalmaya yaradığını ben de duymuştum.Ama hamile kalındıktan sonra hemen kesin çünkü allah korusun düşüğe veya erken doğuma neden oluyormuş.Yani benim doktorum öyle demişti...Ben de içmeyi kesmiştim...

ben poşet adaçayı içiyorum,iş yerinde daha kolay oluyor,adetin 3. günü başlayıp 11 . güne kadar içiyorum,sitedeki arkadaşlar öyle yapıyor çünkü daha sonra eğer oluşmuş bir gebelik varsa düşüğe sebeb olabiliyormuş...a.s.

arkadaşlar gercekten işe yarıyor adaçayı bende geçen ay içmiştim 2 hafta benimde akıntım olmazdı hatta şaşırdım bu ne diye burda arkadaşlar söyleyince aklıma geldi adaçayından olduğu ben tedavi gördüğüm için biliyorum benim yumurtalıklar zamanında büyümezler ben genelde adetimin 19 20. günü yumurtlama olur ama geçen ay adacayı içtim ve 14. günü benim yumurtalar 17nin üstüne çıkmış ve dr da bende şaşırdık hemen çatlatma iğnesini yaptırdım ama tutmadı bu ay hamile kalamadım ama olsun hayırlısı bu ay tedavime ara verdim ve adacayı na devam ediyorum çok vaydasını gördüm çünkü yanında bol bol süt içtim hayıt otu civan percemi içtim yumurtlarım büyüdü tavsiye ederim sizlerede bırakmayın sakın tabe herşeyin tozu ona araştırın ona göre tüketin allah i yardımcınız olsun

acaba bende faydasini görurumuyum?BENIM ADET GUNLERIM COK SANCILI VE KANAMAM COK YOGUN OLUYOR ben 8 ay önce dogum yapdiktan sonra böyle oldu,gerci sanci bu ay fazla oldu,ve hamis olmak isdiyorum,banada bi faydasi olurmu kizlar,ben almanyada yasiyorum, bi arasdirmam lazim nerde satilir adacayi...

kıslarrr walla ben adetimin ilk gününden beri günde 3 fincan falan içiyorum,birde nerden duydum hatırlamıyorum ama günde 2 kez bebek aspirini içiyorum....nasıl ter basıyor beni anlatamam,sanki sürekli ateşim varmış gibi...yanıyorum...ve kasıklarımda ve belimde ağrı var sanki heran hastalanacakmışım gibi halbuki hastalığımın 9 .günündeyim daha yumurtlamadım bile...ama sanki adet olacak gibi hissediyom kendimi....bakalım bu hafta perşembe doktor kontrolüm var,eğer adaçayı etki ettiyse belli olacak....çünkü doktora yumurta takibi için ilk gittiğimde 13.günü falan oluyo genelde ve yumurtam 15 mm falan oluyo..bu kez yine 13.günümde gidicem bakalım fark varmı görecezz......ya bu adaçayı benim yumurtalıkların hakkından gelirse helel walla...benim düzene girerse merak etmeyin herkesin girer...

valla arkadaşlar bu ay bişey çıkmazsa kesin şu adaçayı olayını bende deniycem..çok merak ediyorum valla..umarım işe yarar....

kızlar bende işe yaradığını düşünüyorum daha önce de yazmıştım
adet düzensizliğim için duphaston içiyordum geçen ay taşınma telaşı bu hapı alamadım bende adaçayına başladım bilmiyorum ama 1 yıl bekleyişten sonra hamileyim çok şükür sadece 1 ay içtim
imşallah sizede faydası olur kızlar
bence muhakkak deneyin

Kızlar adaçayını ben de içiyorum, genelde poşeti değil de taze taze gerçeğini öneriyorlar, poşetin içinde başka karışımlar da olabilir. Ben aktardan aldım, 2 çeşit adaçayı var dedi biri normal bildiğimiz koyu yeşil olan diğeri de toroslardan geliyormuş açık yeşil ve yaprakları çok farklı. Ben bu ay ikisinden de içmeye başladım bakalım hayırlısı, bu arada ısı takibi de yapıyorum. Allah hepimizin hakkında en hayırlısını versin.

ayyy ne güzel tatlım... rabbim bizede nasib eder işallah... ben yaklaşık 4 ay oldu içmeye başlayalı.....belkide geçti... dilerim bende senin gibi o mucizeyi yaşarım...rabbime her gece yalvarıyorum....sende dualarını ben ve benim gibi bebk için yanıp tutuşanlardan eksik etme... arkadaşım... tekrar bebeğin hayırlı uğurlu olsun... darısı başımıza...a.s..

iyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım
sizleri unutur muyum hiç?
Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla size de göstersin
dualarım sizinle.....

arkadaşlar ya adaçıyı sizdede göğüslerde ağrı yaptımı adetim yeni bitti ve ğögüslrim ağrıyor neden acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…